צריכה עזרה בבחירת PPC

S h i l g i y a

New member
צריכה עזרה בבחירת PPC

שלום למומחים, יש לי שאלה מאוד בנאלית ואני מקווה שלא נמאס לכם לענות על שאלות מהסוג הזה. בכל אופן, לבקשתכם, אני אנסה לתת כמה שיותר פרטים. אני מעוניינת לקנות את מכשירי הראשון, לא היה לי, לא palm ולא PPC. הצרכים שלי: 1. אירגונית מושלמת שתחליף את היומן (זה שכותבים בו עם עט רגילה ויש בו דפים. זוכרים דבר כזה?) 2. שישמש לי במקום הזכרון שאבד לי אי-שם, כלומר אני צריכה תזכורות, שתמיד יגיד לי מה לעשות מתי, למי יש יומולדת וכו. 3. אין לי צורך באינטרנט. 4. צריכה עיברית. 5. תקציב של גג 2000 ש"ח (אין אפשרות לקנות בחו"ל). 6. דברים נוספים שאני רוצה: MP3, משחקים ומסך צבעוני. תודה מראש

2cookie

New member
אם את יכולה להתפשר על MP3

ורוצה לחסוך כסף, קני את הסוני SJ22 מנטאקשן. אם את רוצה מכשיר טוב שיחזיק להרבה זמן- תוכלי לקנות פאלם זייר 71 שמצוייד גם במצלמה חביבה אבל לא יותר או את הDELL AXIM X3 הקטן יותר, המלצתי לך- לכי לחנות "האנדי" בדיזינגוף סנטר, "תרגישי" את 2 מערכות ההפעלה- אם תסדרי עם הפאלם, לכי על הזייר. אם תסדדרי יותר עם הPPC- לכי על הDELL. שניהם עולים פחות מ2000 ש"ח (הDELL עולה 1700, הזייר 1400) ובכסף שנותר לך תוכלי לקנות כרטיס זיכרון בנפח 256 מגהבייט או להתפשר על 128 ולקחת גם נרתיק
מכשיר מקביל לX3 הוא ה1930 שמצוייד במסך נחות ובמעבד סמסונג (על ההבדל בביצועים אין לי מושג, על הנייר לפחות ה1930 אמור להיות חלש יותר) אבל זול ב40 ש"ח. אני עדיין הייתי מעדיף את הDELL- הוא הרבה יותר יפה
כדאי גם שתכתבי את השאלה בפורום פאלם.

PuRe in§anitY

New member
למען האמת

על מנת לקבל אירגונית מושלמת הייתי הולך על פאלם , הפוקט הוא יותר מחשב מאשר אירגונית, וגם אני אישית לא אהבתי את הגיסה העברית של האירגונית בפוקט . זאת דעתי. MP3 ומסך צבעוני בהחלט ניתן לקבל מהזייר 71 ומשחקים יש בלי סוף!

2cookie

New member
"צריכה עברית"

אני לא אוהב את המקלדת הוירטואלית בפאלם בגלל שהיא מכסה חצי מסך ואת כל היתר.... בכל מקרה- אני עדיין חושב שהיא צריכה לנסות את 2 המערכות.

mikeoreli

New member
זו שאלה טובה

הלוואי ועוד קונים בהווה לעתיד יציגו כך את שאלות הרכש שלהם כך. לעניינו, אני מסכים עם מה שרוני וקוקי כתבו. אם את גרה באזור ת"א, אני מציע לך כמו שקוקי הציע, ללכת להנדי ולנסות בפועל את המכשירים עם מערכות ההפעלה שלהם לראות מה הכי נוח לך, המערכת של פאלם או המערכת של מיקרוסופט. אני ממליץ לך לקנות פוקט פיסי, הוא גם מסתנכרן טוב עם האאוטלוק במחשב, גם פועל בממשק דומה לחלונות וגם בנוי למולטימדיה. כמו קוקי, אני ממליץ לך על הDell Axim X3 עם עברית של, אם לא אז גם האיפק 1930 יכול להתאים לך טוב מאוד.

2cookie

New member
עברית של איירון התכוונת../images/Emo67.gif

ועכשיו כשאני חושב על זה יותר לעומק- הX3 עדיף בהרבה על ה1930, כי הוא גם בא עם עריסה. ואחת שווה של DELL עם לוגו כחול מאיר

PuRe in§anitY

New member
ובעברית של PDAC

הכל מיושר לימין והכל טוב ויפה ? יש להם גירסת הדגמה ?

S h i l g i y a

New member
../images/Emo51.gif רבה

תודה לכולכם על העצות. אני אמנם לא גרה במרכז, אבל בכל מקום אפשר למצוא את המכשירים (אופיס דיפו גם מחזיקים). אני אכן אגש לשם ואתנסה. שוב, המון תודה על העזרה. נשתמע

S h i l g i y a

New member
לפי המפרטים באתרי מכירות

ה DELL לא בא עם עריסה אלא עם חיבור USB מהיר למחשב.

2cookie

New member
מוזר, ממה שידוע לי הוא כן.

לא נורא, יש כאלה שמעדיפים את הכבל....

S h i l g i y a

New member
ניסיתי את שתי מערכות ההפעלה

הייתי אתמול באופיס דיפו וניסיתי את שתי מערכות ההפעלה של הפאלם ושל ה-PPC. אני מסתדרת מצויין עם שתיהן
, אבל עכשיו אני ממש לא יודעת להחליט איזה אני מעדיפה
...

mikeoreli

New member
אם כך, אז תעשי

אן דן דינו סופה לה קטינו....
אנחנו רק היינו ממליצים לך על פוקט פיסי ולעניינך על האקסים X3.

למעלה