צריכה עזרה אנשים

צריכה עזרה אנשים

אני נשרפתי כל אזור הצואר חצי מהיידים והמאחורה ויש סימן אדום רציני אני לא התקלפתי הכל אדום בצורה נוראית ושורף לי מה אפשר להוריד כדי להרגיע את המקום ולהוריד את האדום שיעבור כבר מהר:( תודה לעוזרים

קודם כל קרח../images/Emo41.gif

ומים קרים קרים על איזור הכוויה של תתפתח, לא ציינת ממה הכוויה, ואני מאד מקווה שזו לא כווית שמש..(צואר,ידיים..) השיגי במהירות שמן לבנדר טהור, ומרחי על איזורי הכוויה באופן רציף אפשר גם כל שעה. אם אין שמן לבנדר בהישג יד - יוגורט קר, לבן קר, להספיג את איזורי הכוויה ברציפות - נספג ומתייבש? לשים שוב, להערכתי ולפי התיאור שלך - ייתכן ותצטרכי עזרה, הן במריחה והן בעובדה כי המיקום אותו את מתארת - דורש שכיבה על הבטן, אך ייתכן ואני טועה. ושוב -- > מקווה מאוד שזו לא כווית שמש. שבת קסומה ובריאה סבתא

פיפרמנט

New member
חובה חמאה../images/Emo193.gif

למרוח חמאה על האזור השרוף ולהניח אותה מס דק' באותו אזור. ............אבל לא כתחליף לטיפול רפואי אלא רק כהקלה ועזרה ראשונית.

../images/Emo5.gif בשום פנים ואופן לא !!!! לא חמאה לא שמן

אכן פעםםםםם היה נהוג להניח שמן על כוויה - מה שהפך את השמן לגורם כוויה משני. בשום אופן לא עושים זאת יותר בשום מקרה ובשום צורה. סליחה פיפר מינט - אבל אשמח לדעת מהיכן הרעיון של חמאה ??? שבוע טוב סבתא

פיפרמנט

New member
מניסיון!

אני מבשלת הרבה ולפעמים קופץ שמן רותח או נשרפת מתנור חם. תמיד אני מחזיקה חמאה בנפרד למקרים האלה. החמאה גם מקלה וגם מונעת היווצרות בועות. אבל כאמור כשזו כוויה קצת יותר רצינית חובה ללכת לרופא. אגב החמאה לא פוגעת ביעילות המשחה שהוא מרח, רק לעבור על האזור בתחבושת שהוא נתן ואחכ הוא מרח את המשחה.

0 אור 0

New member
ויאך אף אחד לא הזכיר אלוורה

ג'ל אלוורה טבעי או אפילו הג'לים המוכנים מהחנות - למרוח בכמות נדיבה בפני עצמו או בתערובת עם שמן לבנדר. גם מרגיע וגם מסייע לריפוי

../images/Emo9.gif חיכיתי חיכיתי חיכיתי ../images/Emo62.gif

שתבואי לבקר כבר... לאן נעלמת לנו לאן??? תשארי בבקשה. אוהבת את ההארות שלך

0 אור 0

New member
תודה ../images/Emo24.gif

האמת שאני מבקרת לעתים קרובות, אבל אתן כותבות תשובות כל כך יפות וממצות שאין לי מה להוסיף

למעלה