צריכה עזרה! אני נואשת!

LiLoOKuN

New member
צריכה עזרה! אני נואשת!

אני בת 17 וחצי ויש לי בעיית עור חמורה-סימני מתיחה..יש לי אותה כבר כמה שנים והיא רק הולכת ומידרדרת .אין לי מושג ממה זה נובע,עליתי רק 5 קילו אז זה לא נראה לי מזה.. כל הרגליים שלי מלאות במן שריטות ,נראה כמו שריטות של חתול..אבל משהו רציני והן בצבע אדום ממש בולטות..אני לא יודעת מה לעשות..אני צריכה ללכת לעבודה עם מכנסיים ארוכות כל הזמן..אני יודעת שאין לזה תרופה אבל אני לא יכולה להמשיך לחיות ככה..אני מרגישה כמו אישה בת 60..(במשפחה שלי אין את הבעייה הזאת) ואני ממש חושבת על התאבדות..

צריכה עזרה! אני נואשת!

אני יודעת שבגילך הכל נראה כמו סוף העולם אבל זה ממש לא. קודם כל, פני לרופא המשפחה שלך על מנת לוודא שאכן מדובר בסימני מתיחה כי כמו שאת אומרת, 5 ק,ג עלייה לא כל כך מסביר את זה. מכיוון שאת גם מציינת שזה בצבע אדום , יכול להיות שזה נובע מבעייה אחרת שצריך לברר. לכן חשוב שתגשי. אם זה באמת סימני מתיחה, דעי לך שהם משנים את הצבע ונהיים מאד בהירים ובקושי רואים אותם בהמשך. רק בהתחלה זה אדום. באמת אין שום טפול כדי להעלים אותם אבל , כמו שאמרתי, הם פשוט בקושי נראים אח"כ. זה בודאי לא סיבה ליאוש.

LiLoOKuN

New member
זה אכן סימני מתיחה..הלכתי ל5 רופאים כדי לוודא

וחשוב לי לציין שהסימנים לא ניהיים יותר בהירים הם נשארים באותו צבע כבר חצי שנה...אני רוצה ללכת לים ואני לא יכולה..את יודעת אולי ממה זה נובע?

טאלי

New member
זה אכן סימני מתיחה..הלכתי ל5 רופאים כדי לוודא

סבלנות , זה לוקח הרבה זמן , אפילו שנתיים לעיתים. לגבי הקרמים , חבל על הכסף שלך. זה טוב לעור באופן כללי ללחלח אותו אבל לסימני המתיחה זה לא יעזור.

סיר חע

New member
תמרחי קרמים שומניים על הרגליים, למניעת עוד!

סימני מתיחה נובעים כשהעור לא מספיק שומני בשביל להתרחב. תשמני עוד! זה עוזר!

למעלה