צריכה עזרהה....

צריכה עזרהה....

יש לי חבר כבר שנה וחצי... הכל טוב ויפה היו עליות היו ירידות.. בזמן האחרון אני מרגישה שלא הכי טוב לי איתו שלפעמים הוא מתנהג אליי מגעיל לא יודעת כאילו הוא כזה לא אוהב אותי וכל הזמן הוא עסוק בכדורגל ובמלמלות ווינר... אני לא יודעת מה לעשות אני אוהבת אותו ואני לא יכולה לראות אותנו נפרדים בבקשה עזרו לי... אני יודעת שהוא אוהב אותי מאוד! ולפעמים כזה (בדרך כלל זה שאני אצלו) הוא מפנק אותי ומחבק אותי ויום שישי הוא ישן אצלי.. ויום חמישי אנחנו הולכים לים בע"ה.. אתם חושבים שזהו נגמר בנינו מספיק שנה וחצי? או שאני צריכה להלחם?.. אמרתי לו דיברתי איתו על הכל והוא אומר שנמאס לו שאני כל הזמן מתלוננת אוף =\ עזרו לי

sh53

New member
ההודעה שלך מאוד מבולבלת ולא הבנתי

כי מצד אחד את אומרת שהוא לא מתייחס אלייך, וכשהוא כבר מתייחס אלייך אז "לפעמים הוא מתנהג אליי מגעיל", אך מצד שני גם כתבת "אני יודעת שהוא אוהב אותי מאוד! ולפעמים כזה (בדרך כלל זה שאני אצלו) הוא מפנק אותי ומחבק אותי". לא הבנתי איך הסקת שזה נגמר אם יום שישי הוא ישן אצלך ויום חמישי אתם הולכים לים,אם זה נגמר, למה אתם עושים תוכניות לצאת ולבלות יחד? או שזה הפחד שלך שזה נגמר ואת רצה מהר לקבוע איתו דברים לעשות? "וכל הזמן הוא עסוק בכדורגל ובמלמלות ווינר..." ואם זה תחביב שהוא מאוד אוהב לטפח, אז מה? מותר לו. "אמרתי לו דיברתי איתו על הכל והוא אומר שנמאס לו שאני כל הזמן מתלוננת אוף =\ עזרו לי" אם את מרגישה שאת לא מתלוננת סתם, האם אמרת לו והסברת לו שאת לא מתלוננת סתם והבאת לו דוגמאות?

אני גם חושבת שההודעה מבלבלת מאוד...

תראי לדעתי את צריכה לשאול אותו עם הוא עדין אוהב אותך עם הוא עדין רוצה להמשיך להיות איתך ואיפה את יכולה להשתפרולנסות להיות פחות מאוסה בזה שאת מתלוננת כל הזמן כמו שאמרת שזה מה שהוא אמר לך....ותנסי לשפר את עצמך יותר לנסות להתחבר עליו יותרולא להיות מאוסה ושימי לב למה שאת עושה ...תיהיה זהירה במה שאת עושה מניסיון כדי שלא תפגעי אחר-כך.

למעלה