צריכה עזרהה

sdavid1

New member
צריכה עזרהה

שמעו איך היה שיר נולד? אתמול הייתי בפסטיגל היה נחמדד אבל לא כמו שנה שעברה .. עד עכשיו לא שמעתי שום המלצה ללכת לשיר נולד..אז רציתי לשאול אותכם אם כדאי לי ללכת כי יש לי כרטיסים ואני מתלבטת אם ללכת או לא יותר נכון אני מזה מבואסת כי אני ביציע ולא באולם אז כאילו מזה שווה להיות למעלה ולשמוע רק שירים וזה..רציתי להיות באולם ולראות את הכוכבים מקרוב והכל אבל עכשיו גם חברות שלי לא רוצות לבוא כי אמרתי להן שזה ביציע..תשכנעו אותיי ללכת חח

שווווווה לך ללכת

אל תפספסי את זה את תיתחרטי זה מופע מ-ד-ה-י-ם חבל לפספס אותו אני הייתי ביום שלישי ונהנתי מאווווווווד אה ודרך אגב צביקה הדר עולה ליציע
בקיצור שווווה מאוד ללכת..

sdavid1

New member
חח אבל אצלנו לא נראה לי כי האולם כז

ה קטן בבאר שבע (בהיכל הספורט של האוניברסיטה) וצריך לעשות את כל הסיבוב אז לא נראה לי שהוא ייעלה חח חברה שלי לא רוצה לבוא כי היא אמרה זה ביציע ולא שווה כי אי אפשר לגעת בכוכבים...! חח כאילו זה חפציםם סתם סתם אבל כאילו שהם בכלל יבואו לתת לנו כיף(נראה לי לא מרשים להם כי זה עושה בלגאן וכל זהה) אהה ולמה הוא עולה?? זה חלק מהמופע?(צביקה הדר) מה זה רק שירים???????? בלי הצגה כזאת שמדברים?

חופייי

New member
שוווווה לללכת.....

בהתחלה אלי קצת תשתעממי מהפתיחה של תיבקה הדר אבל בהמשך יש את יהודה אז זה מדהים בטרוף.....

זההה שאאאאאוווה../images/Emo110.gif

וכולם אמרו לי שהפסטיגל היה לא טוב השנה:p כל מי שהלך לשניהם אמר ששיר נולד הרבה יותר טוב..

גמלי אמרו שהיה משעמם ודרך אגב

ראיתם את אושרי כהן במעורב ירושלמי?? עם הכיפה... חחח

sdavid1

New member
הייתי בשיר נולד!!!!!../images/Emo215.gif../images/Emo120.gif

יוווווווווווווווווווווווווו איזה מושלם היה ברמות קשות!!!!!! הייתי בפסטיגלל אבל שיר נולד פי טריליארד מיליאןן שלושת אלפיםם ועשר יותר שווה מהפסטיגל!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה מופעע איכותיי ואיזה כובכיםם לא מהעולם חחחח יהודה סעדו המושלם הזהה איזה יפה הוא שרר ויהודה לויי גםם וגיים בויזז אבל בסוף המופע עשיתי לכולם שלום ואפחד לא עשה לי בחזרה
בקיצוור לא משנההה אבל היה סבבעעעעעע רצחחחחח!!! לכל מי שעוד לא היה שווה לו ללכת בטירוףףף יוו אהבתי את כל השירים והשיר של יהודה לוי המושלםםםםםם זכה! חח איזה צחוקים היה עם צביקה הדר ואגם רודברגג ואם צביקה פיק וצביקה הדר הכי נקרעתייייייייייייייי ומי שאמר לי שצביקה הדר יעלה ליציע צדק.!!!! חח הוא עלה והיה סבבה

למעלה