צריכה עזרהההה

צריכה עזרהההה

לחבר'ה הפורום שלום רב יש לי כמה שאלות ומקווה שתוכלו לעזור לי 1. מתי נפתח מועד קורס הבא בפסיכומטרי ומתי הבחינה עצמה?? 2. כעיקרון למקצוע שבו אני צריכה להתקבל אני צריכה 500 פסיכו כי יש לי ממוצע בגרויות גבוהה ואין לי מושג בפסיכמטרי השאלה שלי זה מה זה רמת אנגלית תרום מתקדמים אחד? אני צריכה לקבל בזה 85 ואני 4 סיימתי את התיכון ב4 יחידות אנגלית בציון 87 ואני ממש מפחדת מהתרום מתקדמים הזה שאני לא מבינה בגרוש במה מדובר אז אשמח אם תוכלו קצת להסביר לי ובדרך גם להגיד לי אם זה כזה "ביג דיל" להגיע ל500 פסיכו (חחחח ולא לצחוק אני יודעת שזה ציון נמוך מאוד אבל עדיין אין לי מושג בפסיכו) 3. כמה חודשים הקורס עצמו? בתודה מראש ממני נטלי:)

לאיזה מקצוע את צריכה 500?

כי זה ציון די נמוך.. את בטוחה שבדקת נכון? תמיד תשאפי לגבוה, אם בסוף תשני את מה שתלמדי שתהיה לך האופציה. הבחינה הבאה היא בפברואר ואפריל אבל מאוחר מדי להתחיל קורס, למועד יולי בטח נפתח בערך במאי.. תבררי המכונים השונים.. בבחינה יש 3 חלקים, ציון טוב באנגלית מביא אותך לפטור/רמה מתקדמת.. הממוצע של הפסיכומטרי לפי איך שאומרים הוא 540. בתכל'ס רוב האנשים עושים קורס ומשקיעים ומקבלים בין ה600-700... כל מכון משווק קורס אחר.. יש כאלה שהם חודשיים, יש כאלה חודשיים וחצי ויש שלושה

תודההה

תודה רבה על התשובה וכן אני בטוחה שהם דורשים ציון פסיכומטרי 500 חח בהתחלה גמני הייתי בהלם אבל אמרו לי בוודאות שבגלל הבגרות מבקשים ציון נמוך כי הבגרות גבוה ושוב יש שאלה שלא ענו לי עלייה זה מה זה רמת תרום מתקדמים 1 באנגלית? והאם זה קשה לקבל בזה 85? והמקצוע שעליו מדובר זה עבודה סוציאלית :) שוב תודה על התגובהההה

erezhustla

New member
למה את חושבת?

שרוב האנשים מקבלים בין 600 ל-700 ? רק 30% מהנבחנים עוברים את ה600.. עוד משהו.. כמה אנשים שמעת שקיבלו מעל 700? הרבה נכון.. שמה שמעת שקיבלו פחות מ400? לא הרבה נכון.. אז לידיעתך, על כל בנאדם שמקבל מעל 700, 2 מקבלים פחות מ400..

למעלה