צריכה סיוע...

צריכה סיוע...

הי, מקנאת בציפורים כמוכם... רוצה לנסות בעצמי. איפה הכי כדאי ללמוד? כמה זמן וכסף? צריך כושר? אשמח לקבל כמה שיותר פרטים. עוץ לי גוץ לי. (פוף!)

אחלה כינוי

נראה מה תהיה התגובה הפעם... לצערי היום אין הרבה אופציות, בי"ס עגור הוא היחיד המוציא קורסים במשך כל השנה. פני לארנון בטלפון 03-5067467 בכל מקרה לפני ההחלטה מציע לך להצטרף לאחד או יותר מימי הפעילות ולהתרשם מקרוב מספורט מדהים שאינו מזמן אליו נשים רבות. פעילויות נעשות בד"כ בסופשי"ם בצפון הארץ (אך לעיתים גם בדרום). לשם תיאום עקבי אחר ההודעות בפורום. ניתן לקבל מידע נוסף באתר הבית

מה לגבי טנדם?

תודה על ה"אחלה כינוי". עוד לא הצלחתי להפוך את כל הקש לזהב, אך זה יקרה בקרוב. האמת ששמעתי דברים לא כל כך טובים על עגור, ואני אכן מסכימה איתך שזהו ספורט מדהים (לפחות כך זה נראה מהצד...). מה לגבי טנדם בתור פתיחה? אתה עושה? או שזה גם דרך עגור? מעניין אגב מדוע רשמת "גולש אמיתי". וכי יש אחד שהוא לא?? עוץ לי גוץ לי פוף!

תלוי בזמינות

של שני גולשים בעלי גלשן כזה שאחד מושבת זמנית, דברי עם גיא מתנאל שבטח יגיב להודעה הזו. לגבי שאלתך - היא לא נראית תמימה, בטח קראת כמה דפים אחורה בפורום ואת מנסה להתקיל אותי. כן, אני היחיד הגולש האמיתי וכל השאר מזוייפים.

תתפלא

דבר ראשון, תודה על האינפורמציה של גיא. דבר שני, תתפלא, אבל לא קראתי כמה דפים אחורה, פשוט נראה לי שלגלוש זה דבר כל כך אמיתי, שלא צריך להוסיף את הכינוי "אמיתי" למילה "גולש". אז שאלתי תמימה, ואם אתקל בך, אקווה שזה לא יהיה באוויר.... עוץ.

למעלה