צריכה ממכם עצות

mariana

New member
צריכה ממכם עצות

אני כבר סיפרתי לכם את הסיפור של אחי, אני מקווה שתעזרו לי שוב. הם ניפגשו ביום שישי האחרון על מנת לסגור דברים אחרונים. הוא מצפה שהם יחזרו, אבל היא מבחינתה הכל סגור. היא כביכול רמזה לו ש"אי אפשר לדעת מה יקרה, אולי אפילו נחזור להיות ביחד." הוא נתפס על המשפט הזה וכל יום חוקר אותה ובגדול מצפה לחזור אליה. הוא יודע שהוא בחיים לא יעשה את הצעד הזה, כי באמת הסיפור הזה צריך להיגמר, הוא נגרר יותר מדי, ואני בתור בחורה שאוהבת כל אחד רואה שהיא לא מתאימה לאחי. הוא יותר נותן ומפרגן ועושה אני אפילו קוראת לו "פודל" והיא כמובן נהנית מהמצב עד שנמאס לה שהוא כזה ילד טוב והיא כביכול רוצה "גבר" לידה שיהיה קשוח, ואחי לא יכול להיות אחר. הוא בן 26 והיא בת 19 הוא חושב על העתיד שלו והיא בכלל לא בכיוון, היא עובדת מהבוקר עד הערב אפילו אין להם זמן להיפגש. קיצר כל דבר גורם להם לריב, אני לא מכירה זוג שרב יותר מהם. והכי קטע תמיד אחי זה שיוזם את הדיבורים ואת הפגישות ואפילו מבקש סתם סליחות על מה שלא עשה. אני ממש כואב לי עליו, כי אני עברתי פרידות ואני יודעת מה זה דיכאון, והוא עכשיו בדיכאון לא יכול לתפקד, כי הוא יודע בתוך תוכו שאין להם סיכוי להצליח, והמחשבה החיובית שיש לו שהיא תשתנה ותעריך אותו. כל הדיברים איתו עלו בתוהו, אני לא מצליחה לנחם אותו כמו שהוא רוצה. הוא מתקשר אליי 20 פעם ביום כדי לשמוע ניחומים. עכשיו הבחורה כל יום עולה איתי באוטובוס אז שאלתי בגדול האם היא רואה את אחי ואותה בעתיד ביחד, ולי היא אמרה שהיא ממשיכה הלאה והיא לא יודעת מה יקה בעתיד. אני מבינה שזה נגמר אבל הוא לא! וכל בוקר הוא מתקשר אליי לשאול מה היא אמרה, ומה עשתה ומה היא לבשה. הוא משגע אותי אבל מצד שני אני לא יכולה לפגוע בו ואני מוסרת לו את כל הפרטים. וחוץ מזה נראת לי שהיא מאושרת שזה נגמר, כי לפי גישתה כאילו היא הייתה בכלא וכיום היא משוחררת ולא כואב לה כמו שכואב לאחי. מה אני עושה? אני רוצה להדפיס את התגובות שלכם ולהראות לו את זה. אז תודה על שיתוף הפעולה ומצטערת שזה ארוך. אוהבת

sidi

New member
מרין

כנראה היא יושבת לאחיך חזק בראש ובלב והאמת היא שכל מה שלא יגידו לו זה לא יעזור. הוא בטוח יודע שיש עוד הרבה בנות להכיר ושהיא לא היחידה. ויש ים קלישאות שאפשר לומר. לכן אני לא יודע ממש מה להוסיף. חבל חבל חבל.

mariana

New member
אתה צודק

אפילו יש בחורה רוצה לצאת איתו ונדלקה עליו, אני בטוחה אחרי שיחה איתה שהיא שווה הרבה יותר מהחברה הקודמת שלו. הוא יודע את זה, לכן עכשיו הוא בקשר ידידותי עם הבחוה הזאת והוא לא יודע מה לעשות, הוא לא יכול להיות כרגע עם אף אחת אבל הוא מפחד שהוא יאבד את ההיזדמנות להיות עם אותה הבחורה החדשה. הוא יודע בתוך תוכו שהוא יסבול איתה וכולם אומרים לו זאת, אבל הוא טוען שהיא יכולה להישתנות, אתה יודע הוא סותר את עצמו. פעם רוצה פעם לא רוצה, תודה לך על התגובה בכל זאת

בת ה י ם

New member
מרין....

אני חושבת שככל שאת תלחצי עליו ככה הוא יעשה בדיוק ההיפך תני לו את הזמן להבין שהיא !!! לא רוצה אותו ולבד לאט לאט הוא יבין שיש עוד המון "דגים בים" בהצלחה.

mariana

New member
אבל הבעייה היא...

שהוא בעצמו מבקש מימני לעזור לו, הוא חייב עזרה, הוא צריך שידברו איתו, וככה לאט לאט אני מרעילה לו את הראש בקשר אליה, היא באמת נצלנית לא קטנה והוא אחי ואני דואגת לו. אבל כמובן אני משאירה לו את האופציה לבחירה

@@

New member
אני עם בת..בת...

את לא יכולה ללחוץ אותו ולהדחיק אותו לפינה, הוא תריך ת´ספייס שלו. הוא צריך להגיע לבד למסקנה הזאת ולא את! את יכולה לתמוך, לעודד, ללטף ולחבק, זה כן יעזור, את כל השאר... הוא יבין לבד...אני מקווה.

mariana

New member
אב זה כבר חוזר על עצמו כמה פעמים

הם נפרדים וחוזרים ושוב נפרדים ואז אומר לי מרין צדקת. אני אומרת לו שאני לא רוצה להיתערב אבל אי אפשר שלא להיתערב, הוא כבר ניסה ונכבא אז שוב לנסות??? לא שאני מכריחה אותו אני פשוט גורמת לו לראות את הדברים בצורה יותר חכמה

Queen Of Love

New member
אני לא חושבת...

שיש משהו שאפשר לעשות. רק הוא יכול לשנות את המצב שקיים.
, אין לי רעיון
אני רק יכולה להגיד שהמצב הזה מאוד כואב, ואני מאוד מקווה שהוא ישתחרר ממנה, וימצא בחורה שתהיה ראויה לו.

hip hop soul

New member
הייתי שם.חייתי את זה

גם שלי אמרה בדיוק אותו דבר "מי יודע מה יקרה בעתיד". וגם אני נאחזתי בזה. מאוד מתסכל אותי שאנשים עוברים עכשיו מה שאני הרגשתי לפני חצי שנה! זה ממש אותו סיפור. היא אפילו פעם אמרה לי משהו כמו "אתה העבד שלי...". היא טענה שזה בצחוק אבל... אוקייי בוא נעזוב את זה כי אני כאן בשביל לעשות מה שאני יכול בלעזור לך ולאחיך. אז קודם כל, ואני מקווה שאני טועה, הוא יעבור עכשיו תקופה קשה. אני כמובן שבשבועיים הראשונים בכלל לא תפקדתי. לא הסכמתי אפילו לצאת מהחדר. ועכשיו הוא צריך תמיכה גדולה מאוד. ואני מאמין שיש לו אחות אוהבת מאוד שתתמוך בו. והוא ישאל אותך שאלות על החיים ומה לעשות... את צריכה להיות הכי סבלנית בעולם. אני עכשיו שאין חיים אחריה. ואני מרגיש שהוא מול העיינים שלו רואה רק אותה. וכל מה שתאמרי לי הוא יקבל טיפות טיפות.אהבה היא הרגש הכי חזק. אל תצפי שהוא יצא מזה ישר. אני רק אחרי חצי שנה הבנתי שהקשר הזה לא היה בריא בכלל. וגם הוא יבין את לבסוף. ותאמיני לי שהיא תבין שהיא לא תמצא מישהו כמו אחיך, והוא לא ירצה אותה יותר!

mariana

New member
אחחחחחח

אמרת את כל מה שאני אומרת לו כל הזמן. אתה מזכיר לי מאוד את אחי ואת הרגישות שלכם לעיניין. אחי לא מעקל את מה שעובר עליו עכשיו, לכן הוא לא מסתגר בחדר הוא מתפקד אבל הוא מבזב המון שיחות עליה הוא מתקשר אליי 20 פעם ביום. וזה לא שווה אותה. היא גם אומרת לי באוטובוס לפעמים שאחי הוא כמו עבד בשבילה, והכי מוזר שדווקא לאנשים כאלה אנחנו הכי נמשכים. תודה לך על היחס

hip hop soul

New member
הוא יצא מזה...

אבל כדי לצאת כמה שיותר חזק מזה הוא צריך הרבה מאוד תמיכה. אני חשבתי שאין עולם אחריה. עכשיו אני יודע שהכל היה לטובה. בעניין הבת שמעוניינת בו...אני לא בטוח שזה יצליח כל עוד הוא מרגיש מה שהוא מרגיש כלפי הנצלנית הזו. אבל כל אחד הוא אינבדואל ומי יודע... מרינה, אני מבטיח שזה יעבור לו. כמה שיותר מהר, יותר טוב

למעלה