צריכה ממכם עצה

mariana

New member
צריכה ממכם עצה

העזרה שלכם הוא בשביל אחי, הוא "יוצא" עם מישהו כבר שנתיים, היא קטנה מימנו ב7 שנים, הוא בן 26. הזוג הזה כל הזמן נפרד וחוזר, למה הבחורה יש לה אופי ממש קשה, לדעתה היא מושלמת, ואין לך חיסרונות. ואחי מאוהב בה עד הראש, והיא אפילו פעם אחת אני אוהבת אותך לא אמרה. ממש ניהיה סמרטוט שלה, אנחנו כולם מהצד רואים את זה והוא לא רוצה לראות את זה, הוא חושב שהיא תשתנה ותיהיה אחרת. הוא פתח עסק לא מזמן ונכנס לחובות מפה עד להודעה חדשה. והיא חופשי מנתלת אותו מבחינה כספית, הוא ממש רגיש וטוב לב כזה בחיים לא ראיתי. לדוגמא הם הולכים לחנות, היא רואה משהו יפה היא נדלקת על זה, הוא רואה שהיא נדלקה על איזה בגד, אז הוא מציע לה לקנות את זה, במצב כזה הייתי דוחה את ההצעה שלו, והיא, היא לא דוחה את ההצעה שלו בכייף "תקנה לי" כל הגדים שאצלה הכל כולל הכל, שלו. אפילו את לימודי נהיגה הוא התחיל לשלם לה, פה הוא קיבל מימני פטיש לראש. ממש פינק אותה והיא כמובן עלתה לא לראש ומחרבנת חופשי. כעט הוא פירק את החבילה, אבל ממה שאני מכירה אותו הוא ישבר. אני לא מכירה כאלה גברים שמתנהגים ככה. האופי שלו דומה בהרבה לבחורה. כולם יורדים עליו, הוא מקשיב ואז הולך לעשות את מה שהוא רוצה לעשות. היא כמעט בת 20, הוא חושב על חתונה עוד שנה שנתיים, וזה בכלל לא בראש שלה. אני צריכה את העצות שלכם, כי אני אדפיס את זה ואני אביא לו את זה. מה אתם חושבים על זה? היא תשתנה או לא? ושכחתי להוסיף שיש לה אגו ממש גבוה והיא בחיים לא תבקש מימנו לחזור אפילו אם היא תמות. והוא כמובן מחכה שהיא תשבר. אני ממש אודה לכם בשמו ובשמי, כי הנסיונות שלי פשוט לא עוזרים. שוב תודה

Queen Of Love

New member
מרייןןןן

אחותי היקרה, מה שלומך
קודם כל קבלי
ו-
מה קורה איתך? הכל טוף?? מקווה שכן. עכשיו בקשר לאח שלך :
אין מה לעשות ! ! הוא נותן למצב הזה לקרות, ולא אני ולא אף אחד אחר יכול לשנות זאת רק הוא בעצמו. את מבינה? אני בטוחה שהוא יודע בפנים שהיא לא מתנהגת יפה אליו, ומזלזת בו ובאהבה שלו כלפיה, אבל הוא לא עושה כלום. את מבינה? לפי דעתי אין לך מה להתערב ומה לעשות, כי את לא תוכלי לשנות כלום. אני מקווה בשבילו שהוא יפתח את עיניו ולא ייתן לה להתנהג אליו בצורה כזו, במילים אחרות שיזרוק אותה

מאו יין

New member
כתבת הוא יוצא עם מישהו...../images/Emo6.gif

נבהלתי לרגע......חה חה חה .... נשמע לא טוב מרינוש..אבל את כבר הבנת את זה מי שלא מבין את זה הוא אחיך... אז יש לו נסיכונת מפונקת, לפעמים זה לא רע, אבל נשמע (מפיך) כאילו היא לא אוהבת אותו...אלא רק נמצאת איתו כי זה מאוד מאוד נוח ,השאלה אם זאת האמת? ועוד שאלה ,בפעמים קודמות שהם נפרדו ,מי היה אחראי לפרידה הוא או היא?? מה שאני מציעה לעשות במידה והם שוב חוזרים, כי רגע אני מבינה מדברייך שהם פרודים, זה שהוא ישב איתה ויגיד לה: שמעי יקירתי, אני יודע שעד היום התרגלת לקבל ממני הכל בגדים,בילויים וכו´ כרגע אני רוצה לבנות לי את העתיד בצורנ יותר מחושבת ולייצב את המצב הכספי שלי, כרגע אני בחובות ואני חייב להדק את החגורה.. בזמן הקרוב ועד שהמצב הכספי שלי יתייצב לא אוכל לקנות לך בגדים ,ולשלם על הרבה בילויים מה שאומר שבטח נצא פחות, ואני לא אוכל כל כך לעזור לך לשלם כל מיני דברים כמו שיעורי נהיגה וכולי, . ואז צריך לחכות ולראות מה תהיה תגובתה של "הנסיכה".. אם היא תתרגז ותגיד שזה לא מקובל עליה ושהיא צעירה ומגיע לה לבלות ולהנות והיא מרגישה שה"חבר" שלה צריך לממן אותה . אם זו תגובתה -שיבעט בה לכל הרוחות, אם היא תאמר שהיא אוהבת אותו ורוצה להיות איתו לא משנה מה,ושהיא מוכנה להצטמצם קצת עם הבגדים והבילויים אז יכול להיות שזה רק עניין של זמן עד שהיא תתבגר קצת ותהיה אישה טובה לאחיך.! מה את אומרת??

mariana

New member
יותר ברור

אני מצטערת, כן הוא יוצא עם מישהי. היא לא יכולה לאהוב אותו כי היא טוענת שהיא נקבתה פעם אחת מאהבה ולא מוכנ לאהוב שוב, והוא בחור שמגיע לו את כל האהבה שבעולם, אני בחיים לא ראיתי בחור שנותן כל כך המון למען בחורה אפילו את הירח הוא יביא לה. אני בטוחה שהיא מחבבת אותו ותו לא. היא לא עבדה, כיום היא התחילה לעבוד, אז איך שהיא התחילה לעבוד אז היא כאילו רמזה שהיא לא מוכנה לקשר ולכל מיני כאלה, וחוץ מזה החבר הקודם שלה מטריד אותה לחזור אליו, אז אני חושבת שעדיין יש לה משהו בלב, היא וההוא ניפרדו בגלל שהוא עשה ממנה סמרטוט, ואז היא קיבלה את אחי שנתן לה מעל ומעבר, ורוב הפרידות זה בא ממנה כי היא נורא עקשנית ומיותר להוסיף שהאגו שלה מנופח חבל"ז, דרך החיים שלה שונה ממנו בהרבה, אני מכירה אותה טובס יצא לי לדבר איתה כמה פעמים, אני פשוט לא יכולה לראות את אחי אוהב אותה והיא לא מחזירה לו בתמורה כלום, היא אומרת לו בפירוש אני לא אוהבת אותך, וזה לא מעניין אותו, כי הוא חושב שהיא משקרת לו. גם הפרידה הזאת היא רמזה שלא הכל טוב והוא הסכים איתה ואמר לה ביי. כיום הוא מחכה שהיא תשבר ויכנס לה משהו למוח, אבל מי כמוני יודע שאופי ממש קשה לשנות וכמעט בלתי אפשרי. ולמה שאת אומרת מאו, אם הם יחזרו להיות ביחד כשהוא יגיד לה את זה אז אני בטוחה במאה אחוז שהוא לא יוכל להגיד לה בקשר לבגדים וכו´ כי היא תגיד לו אז על תעשה. למה לאחי אין גבול, צריכים להפסיק אותו ולהגיד לו לא! והיא לא מוכנה להגיד לו די! הכרתי לו אתמול מישהי נראת מזה טוב, בחורה רצינית, מבית טוב והוא לא מוכן להיסתכל על אף אחת. הוא חמחכה לה.

מאו יין

New member
מרין ממוש...

אם ככה זה אז אולי אין שום דבר שאת יכולה לעשות.... עם כל האהבה לאחיך את צריכה אולי לתת לו לעשות את הבחירות שלו בחיים וכן,גם את הטעויות שלו בחיים...לדעתי בסוף הוא לבד יבין שזו לא מערכת יחסים שכדאי לשמור ולהתעקש שתהיה .ואולי הוא לבד ימצא לו מישהי שתדע לתת מכל הלב כמוהו...לא מגיע לו פחות מזה... קחי בחשבון שאולי זה האופי שלו, שהוא צריך מישהי "חזקה" ושתלטנית לידו...יש גברים כאלה.... את מכירה אותו כאח,לא כגבר!!!

mariana

New member
תודה לכם על העצות

אני ממש מודה לכם בגלל זה אני אוהבת אותכם

hip hop soul

New member
מוכר

קודם כל הייתי בערך באותו מצב. אני אהבתי את האקסית בצורה ממש עיוורת. כל הזמן רק קניתי לה מתנות, יציאות רק אני שילמתי. כל דבר שהיא רצתה קניתי לה.כל פעם שהיא רצתה באתי אליה. נסיעות של 3 שעות לבית שלה בשביל לראות אותה 3. כל דבר שהיא ביקשה נעשה. היה לי פשוט צורך כלשהו.אני פשוט מניח שניסיתי למלא משהו שהיה חסר לי. אבל היא לא התאימה לי בגלל שפשוט אני נתתי 100% והיא לא יכלה להשקיע בקשר כמוני (לא משנה למה). אני יודע שזה מתסכל שאומרים את זה, אבל אהבה היא חזקה מכל דבר. ואת תמיד תעמדי לצידו שהוא יבוא אלייך לעצה או שתמיד תנסי להנחות אותו. בסוף הוא יבין שהקשר לא בריא

ר ו

New member
מוכר

האח שלך זה משהו שבלב ,צורת מחשבה כזאת זה לא דבר רע אבל בעולמנו הוא יכול להיות נורא פגיע לכן לפי דעתי הוא צריך לחדד את חושיו ולא להכנס בקלות לקשר עם בחורה אלא לפני שהוא מגדיר לעצמו מה כן ומה לא מצד שני אולי תוכלו להסביר לי את הבעיה שלי אני לא יוצר קשר בקלות אז לי אין חברה אז מה עדיף ? כאב ראש או בלי כלום?

למעלה