צריכה ממכם עצה

mariana

New member
צריכה ממכם עצה

ביום שישי הייתי מוזמנת לסוכה של אריאל והיה ממש נחמד. יש לאריאל 2 אחותו הקטנה צריכה להיתחתן עוד מעט והגדולה היא בתהליכים של הכרת ההורים וכו´. כל אחד בסוכה בא עם בן/ת זוג, ואמא של אריאל אמרה שהיא מזמינה ביום שני(כלומר היום) את ההורים של חבר של אחותו הגדולה של אריאל ואמרה שהיא עושה על האש, ואמרה לחתן לעתיד שלה לבוא(זה שמתחתן עם האחות השניה) ואותי היא בכלל לא הזמינה, כאילו אני הרפתקה חולפת, אריאל לא היה שם באותו הרגע, אני יודעת שאם הוא היה שם, היה מעיר לאמא שלו. אתמול אריאל ביקש מימני לבוא אליו, ואני לא רוצה. כי דבר ראשון אני ארגיש נידחפת לכל מקום, ודבר שני כי לא נעים לי שאני לא הוזמנתי. וחוץ מזה ההורים של החבר יהיו וגם האחיות של החבר הזה. עכשיו אמרתי שוב לאריאל שאני לא בא, אז הוא אמר לי שהוא מזמין אותי ושאני לא צריכה הזמנה של אף אחד אחר. וחוץ מזה הוא טוען שאמא שלו רואה בי בתור בת נוספת לכן היא לא מזמינה אותי(אז לדעתי היא רואה בי כמובן מאליו) אז מה אתם אומרים? אני עושה נכון שאני לא הולכת או לא?

mariana

New member
שכחתי להקפיץ

בת ה י ם

New member
מריןןןן

אני לא ממש מבינה מה הבעייה אם היא רואה אותך כמובן מאליו או לחילופין כאחת מבנותייה אין שום סיבה שלא תלכי.

mariana

New member
אז למה?

היא הזמינה את החתן לעתיד שלה? גם הוא הופך לבעל המשפחה עוד חודש

בת ה י ם

New member
תגידי.......את תמיד

מחפשת מאחורי העץ ...............? עוד חודש הם מתחתנים , מה רצית שלא תזמין אותו ? גם אותך הזמינו אומנם אריאל אבל לא עדיין לא מבינה למה את בוחרת להתפס לקטנוניות שבדבר (מי הזמין אריאל או אימו) וחוץ מזה אני בטוחה ששם עמוק בפנים רק לך יש את התשובה. חיבווווווווווווק ענק לחיזוק ועידוד.

mariana

New member
לא משנה תודה בכל זאת

אני ניסתי להבין משהו אחר שאת כנראה לא הבנת, לא משנה אני באמת צריכה לחשוב לבד. אריאל בכל מקרה מזמין גם אם לא צריך, הוא לא ידע שההורים של החבר של אחותו מוזמנים והוא הזמין אותי את יודעת בגלל העל האש, אולי היא ראתה סיבה טובה שאני צריכה לבוא בגלל זה לא הוזמנתי, זה לא הערב אלא זה הכוונה.

מרין מה קרה לך ???

אריאל הזמין תלכי מאיפה את יודעת כמה הוא משתף את אמא שלו בלבטים שבינכם ???? ואולי היא לא יודעת שהוא רציני לגביך כמו שאת יודעת ???? לכי לכי אל תהיי תינוקת

מאו יין

New member
אוי מרין מרין...

אוי ויי זמיר.... (אנחה פולנית קולנית...) מה כל ההתלבטויות?? את אוהבת את אריאל? אריאל אוהב אותך? אריאל הזמין אותך? בת נוספת או מובן מאיליו - זה נשמע לי אותו הדבר ובכל מיקרה זה לא נישמע רע!!!!!! את צריכה ללכת ולא לשחק משחקי כבוד ו/או אגו שנפגע!! אם זה ינחם אותך אז אבא של עופר מתעלם ממני אבל באמת מתעלם ברמה שכשהוא היחיד ביום שבת האחרון שהיה ער בבוקר כשקמתי הוא ישב בסלון ואמרתי לו בוקר טוב , אתה רוצה משהו לשתות?? הוא הסתכל עלי כאילו הוא בכלל לא רואה אותי אלא מסתכל דרכי כאילו שאני שקופה ולא ענה לי בכלל!! אפילו לא בוקר טוב! והוא תמיד לא עונה לי כשאני מברכת אותו לשלום כשאני מגיעה איליהם ולא להתראות כשאני הולכת.. לא ערב ולא בוקר טוב. כשאני מתקשרת לחנות הוא עונה ואני מדברת איתו ותוך כדי שאני מדברת איליו הוא מעביר אותי לעופר ואני פתאום מבינה שאני ON HOLD בטלפון כשאני באמצע המשפט.. אז מה "העונש" שלי איליו זה שעופר א ו ה ב אותי ונמצא איתי כל הזמן ובלעדי הוא לא יבוא הביתה לשישבת!! ואני מגיעה איליהם ומחייכת ומסתדרת מצויין עם אמא של עופר ועם האחים שלו וכולם אוהבים אותי!!!! וככה זה אין מה לעשות אבא של עופר הוא אדם מאוד קשה וגם קצת פרימיטיבי (הרבה...) והסיבה היחידה שהוא לא אוהב אותי זה א) שאני לא בחורה פרסייה מבית פרסי עם שורשים בפרס... ושבדרך כלל כשהוא רב עם אמא ש עופר (ומישום מה הוא משתף את כווולם בריבים האלה...) אני מצדדת באמא של עופר כי בדרך כלל הוא באמת לא צודק ובכלל אסור לו לערב את כולנו!!!!!!!!!! אבל הוא עושה זאת. רק שאני חושבת שזה לא המיקרה אצלך אולי אמא שלו בלי לשים לב לא הזמינה אותך ספציפית?? אולי כי היא בטוחה שתיהי שם בכל מיקרה ואת לא זקוקה להזמנה אישית כי את בת בית?? תחשבי על זה ותלכי בכל מיקרה כדי להפגין לכוווולם. אני פה! ואני פה עם אריאל שאוהב אותי!!!!!!!!

mariana

New member
ויי קלעת בולללל

איך שת לא מסתדרת עם אבא של עופר ככה אני לא מסתדרת עם אמא של אריאל, למרות שהיא מתייחסת אליי אבל פחות מאבא שלו. אולי באמת היא לא הזמינה אותי כי ידעה שאני באה בכל מקרה. אז אני הולכתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת ואמרתי לאריאל שאני באה בשבילו. ותודה לכם שגמת לי להבין מה טוב

black ross

New member
אוקיי בנות לא לכעוס אבל.......

אני לא הייתי הולכת ...... רגע רגע לא
אני פשוט חושבת שלכל אדם יש אישיות משלו ואם הוא מאבד את היחודיות הזו בעיניי אנשים מסביבו והופך למובן מאליו אז......... כדאי שיתחיל לעשות חושבין לפני שהוא ימצא את עצמו הופך מחבר לסמרטוט רצפה ..... ותסלחו לי על החוסר אופטימיות שלי אבל הניסיון מהעבר חייב אותי לענות איך שאני עונה ...... בכל אופן מרינוש אני ראיתי שכבר היחלטת אז...... תהני בובה !!! (אבל אם את מאלו ששמות
לדברים הקטנים את רק מבקשת לך עוד כאב לב) שלך תמיד אוהבת שירן

מאו יין

New member
ורד מתוקה....

את צודקת בהחלט כשמדובר בחברים...אבל פה לא מדובר בחברים אלא בהוריו או יותר נכון באימו של החבר-של הבן זוג וכמו שמשפחה לא בוחרים ככה גם את ההורים של הבן זוג לא בוחרים הם באים יחד איתו לחיינו וצריך ללמוד להסתדר איתם עם רוצים ומתכננים לבנות חיים עם החבר...אז לפעמים בולעים את הגלולה המרה שקוראים לה חמותי... ועושים את זה בארוחות משפחתיות ואח"כ חוזרים הביתה עם הבן זוג ואומרים טוב שהערב נגמר.........

black ross

New member
התגעגעתי מאו .....

אבל אני נאלצת לא להסכים איתך ..... מה גם שלא נראה לי שהבנת כל כך את כוונת ..... אני לא אומרת שהיא צריכה להתכסח איתם אלא פשוט לתת לה ולהורים שלו תקופת הצטננות ככה יש לה זמן יותר לראות את הדברים בצורה אחרת ..... אני בטוחה שהגעגועים יעשו את שלהם מה גם שאני באמת לא חושבת שלקבל אדם אינדווידואלי כמובן מאליו זה בסדר..... באיזה שהוא שלב אני פשוט מפחדת שהמובן מאליו הזה אכשהו יעשה סוויטש ויהפוך לניצול ..... הבנת לאן אני חותרת? אני רוצה שהיא תהיה מוזמנת ככה היא תהיה אורחת מה שאומר שהיא לא מחוייבת לנקות אחרי כולם אלא אם היא רוצה ..... אני קצת מקצינה אבל אני יודעת על מה אני מדברת ...... כשתופסים אותך כמובן מאליו בדברים האלה אז..... כשסתם לא בא לך לעשות כלום רק לרבוץ ככה ופשוט להתארח אז מביטים בך בעין לא יפה ... במקום פשוט להעריך את העזרה שאת נותנת ללא כל קשר לכלום ..... הבנת? אם לא אני אסביר לך את זה בפרטי כבר......

קווני

New member
אחותייי../images/Emo25.gif

ללכת. בטח שללכת
אני בטוחה שאמא של אריאל אוהבת אותך כמו הבת שלה ולכן היא שכחה להזמין אותך. מה חוץ מזה?, הכל טוב?

למעלה