צריכה ממכם כוחות!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ryurach

New member
עצוב, עצוב מאד

מאד קשה להפרד מילדים, זה משהו שאני מקווה ומתפללת שאף אחד מאיתנו לא יחווה, אני מקווה שתתנחמי לפחות בעובדה שהוא כבר לא סובל ושהוא תמיד יהיה אתכם,,,כי אף פעם לא שוכחים שיהיה רק טוב רחלי מיפן

אוי../images/Emo7.gifאוי../images/Emo7.gifאוי../images/Emo7.gifיקירתי

אין לי מילים לנחם.
חזק ואוהב אל ה
של כולנו

smartblonda

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gifמשתתפת בצערכם על האובדן

הנורא מכל. תחזיקו מעמד קשה לי אפילו להתבטות ולהתחיל להבין מה את עוברת יקירתי,חזקי ואימצי.

BELEZA

New member
שלא תדעו עוד צער

כל כך כואב לשמוע ואין מילים להביע. אני מקווה שילדכם נמצא היום בעולם טוב יותר ושהכאב יהפוך לכוח שיאפשר לכם להמשיך הלאה ולחיות חיים מאושרים כמשפחה

tamirzak1

New member
צריך כח עילאי כדי לכתוב מה שקרה

מעריך,מחבק ומקווה שגם מחזק אותך ברגעך הקשה.

הודיה15

New member
באהבה וחיבוק ענקיים

מתוקה שלי! אני מקווה מאוד שתאגרי כוחות ותחזרי להיות שמחה ומאושרת!! שמעי, אומנם דברים קורים אין מה לעשות ותחשבי שאם התינוק היה בחיים הוא היה סתם סובל מכל בעיותיו.... וכך בטוח יותר טוב לו שם למעלה בשמים. את יכולה להביא עוד ילדים שיהיו בריאים בע"ה! :) אני מאחלת לך שלא תדעי שום צער ושאלוהים יהיה תמיד איתך.. אני בטוחה שהחיים יאירו לך פנים ויהיה טוב אומנם זה קשה נכון, וטוב שפרקת תמיד טוב לפרוק אבל תדעי שיש צרות בעולם וצריך לעבור אותם ולחשוב חיובי ותמיד להתעודד. אני בטוחה שיהיה לך יותר טוב בהמשך.. אני חושבת שאת יכולה ללכת להתנדב בכל מיני ארגונים כי זה יעשה לך רק טוב.. וישפר את מצב רוחך עם המון אהבה ועידוד :):)

Dana351

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gifמשתתפת בצערכם על האובדן

כבר כתבתי לך על השתתפותי באבלך אבל משום מה התגובה שלי לא מופיעה?! שוב ליבי איתכם.

תמרי10

New member
מצטערת כל כך לשמוע. משתתפת בכל לבי

בצערכם. שולחת מכאן חיבוק וכוחות נפש להתגבר על האובדן הקשה.

למעלה