צריכה מכות וניעור

צריכה מכות וניעור

כבר חודש שאני מדשדשת על אותו ק"ג שעולה ויורד ועולה ויורד. אני יודעת שאני לא בסדר עם מה שאני אוכלת ולכן צריכה בעיטות רציניות - מאיה איפה הנעליים? ועכשיו כשכתבתי את זה אז פתחתי את הבוקר עם: 2 פרוסות לחם רגיל + חצי קופסא טונה + כפית מיונית בצהריים יש לי שאוורמה עם תפוחי אדמה (תיכף הולכת להתחיל לבשל) ולערב נראה. אני מנסה משהו חדש השבוע להוריד את ארוחות הביניים (הכנראה מאוד מיותרות לגוף שלי) ולהעלות את רמת הספורט (ההליכות שלי ליותר מ-3 פעמים בשבוע) תאחלו לי בהצלחה שבשבת הבאה אני מדווחת על ירידה סוף סוף אחרי הק"ג הסורר.

יעל י

New member
נראה לי שאת צריכה גם חיבוקים

והכי הכי את יכולה ללמוד המון מהשרשור ניעור של ירדנה.יש בו המון עצות טובות. בהצלחה.

מאיוש1982

New member
האמת גם אני צריכה איזה בעיטה בתחת.

מאז שחזרתי מים המלח אין לי רסן... איפה פינת התתחייבות השבועית.

אור685

New member
מאיוש...

את יכולה להתחייב גם בלי הפינה... אני מוכנה להחליף אותך בתפקיד הבועטת! מה קורה??? לא עלית במשקל ביממלח- לא חבל על זה? אם עכשיו תמשיכי להתפרע-תעלי ! (כאילו שלא ידעת,הא?...) אז יאללה-להתאפס! מחר בערב את פותחת שרשור מה אכלנו/איך היינו-ומספרת איזה יום טוב היה לך,הולך?

אור685

New member
כן,הפסדת את החגיגה!

ביום שלישי ירדתי סוף סוף עוד קילו,והגעתי ל-30.5 אז יש כוכבית שישית עכשיו אני בדרך לשביעית ואח"כ מתכוונת להתחיל להתווכח איתם על משקל כבוד.

מאיוש1982

New member
כל הכבוד אוריתוש ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אני באופן אישי גאה בך מאד.

אמא של דפנה

נראה לי שאולי את מאזנת לך את הגוף ממש בלי לשים לב ולהתכוון לכך? הרי תמיד ישנה התקופה הזו של להישאר במקום ולא לרדת ומצד שני גם החוסר יכולת להתמיד במסגרת בכדי המשיך את הירידה. ובכל זאת - לי באופן אישי עזר מאוד לחזור ולרשום כל פיפס שאני מכניסה לפה. כבר יומיים שאני מתסתובבת ברחבי הבית כמו פסיכית עם נייר רישומים ביד האחת וכוס מים גדולה ביד השנייה, וברוך השם שניחנו רק בשתי ידיים
. זה מאוד עוזר וגורם לעצור לרגע לפני שמכניסים כל דבר לפה, ומספיקה החשיבה הזו לפני של חצי שנייה לפני בכדי להתחרט.......... מאוד ממליצה
, וזה עוד לפני הפעילות הגופנית בכלל שתמיד גורמת ליסורי מצפון ול"חבל" אם אוכלים אח"כ לא לעניין. יאללה, יום חדש, שבוע חדש, ספרי לי במשך היום איך הולך
, נשמור אחת על השנייה
. אל תחכי לסוף היום בכדי לעדכן, עדכני כל כמה זמן, זה ממש עוזר

הבעיה היא שאני באיזון הזה כבר 8 שנים

ובהחלט יש לי עוד 20 ק"ג עודפים שצריכים לרדת לפי הרופאה ולפי הדיאטנית. הם לא רוצים לזוז טוב להם על הגוף שלי ואני בכלל לא נראית טוב איתם. יש עצות אני אשמח לקבל כי ספורט אני עושה המון. והחלטתי לאמץ השבוע את הדיאטה של בעלול שירד כבר קרב ל-6 ק"ג איתה בחודש האחרון. הבעיה שזה דיאטה לגברים אז ברור שיש שם יותר ארוחות. אבל נראה .

מה דעתך

לנסות לחלק את האוכל ליותר ארוחות קטנות? לא יודעת איך את נוהגת לאכול מבחינת הרצף והשעות אבל אולי הגוף במגננה? וזו דרך מצויינת להוציא אותו ממנה. ויש גם את דייאטת החלבונים של אור שקיבלה משומרי משקל אולי שווה לשקול??? ספרי על הדייאטה של הבעלול, שלי מנסה להוריד 5 קילו כבר הרבה זמן אולי שווה שיאמץ גם.........

אבל היא קשה והיא בפיקוח -

בוקר : 2מלפפונים עם חצי קוטג' כוס מים חמים עם מעט מיץ לימון בינים - פרי + יוגורט צהריים - מנת דג (אסור פחממות) עד 150 גרם + סלט ירוק ענקי ללא רוטב וללא שומן + מנת קטניות (מלבד תירס ועדשים מותר הכל). ביניים - 1 יגורט + מנת פרי ערב - סלט ענק ירוק ללא רוטב וללא תוספות + חצי קוטג' + 1 ביצה קשה (פעם בשלושה ימים אפשר להחליף בחצי קופסא טונה במים או ב-3 פרוסות פסטרמה). ביניים - 1 פרי + יגורט ( אפשר להחליף את היוגורט בארטיק עד 33 קלוריות). לכל זה יש להוסיף לאורך היום: אחד וחצי כוסות חלב רזה, 10 יח' שקדים או אגוזי מלך. זה על רגל אחת. תוספות: פעם בשבוע (העברנו את זה לשבת שירגיש קצת חגיגי): תפוח אדמה מבושל + כף רוטב אלף האיים או 3/4 כוס אורז לבן נקי חצי פיתה + 2 כפות חומוס + כפית שמן + ירקות חופשי כמו שאמרתי דיאטה מאד קשה אבל הוא מתמיד בה כבר שבוע שלישי ויש תוצאות. ואני מנסה אותה השבוע נראה מה יהיה. ולכל זה תוסיפי 5 פעמים בשבוע הליכה של שעה מאוד מאומצת או שעה משקולות.

וואו, מורידה את הכובע

שלושה שבועות מצליח להתמיד? ממש לא קל התפריט הזה, באמת. וכל כך הרבה פעילות........ שיהיה בהצלחה לשניכם

חורף75

New member
WOW לא קל בכלל

כל הכבוד לבעלך על התמדה. הוא עושה את זה בשביל לרזות או מסיבות בריאותיות?

בעיקר בריאותית. יש לו בעית שומן תורשתית בדם

וזה הפתרון היחיד שמצאנו בינתיים כדי להוריד קצת את כמות התרופות. בעוד 10 ימים פגישה עם הרופאה ואחרי זה נדע אם עמד או לא בציפיות ואם היא מורידה לו את כמות התרופות.

כן גם אנחנו מקווים.......והוא בכלל לא שמן

אפילו לא טיפה אבל בעית השומן בדם זה משהו שיצטרך לחיות איתו כל החיים שלו ואפשר להגיע לאיזון יפה עם תרופות.

למעלה