צריכה מייק אפ

הילה jjj

New member
צריכה מייק אפ

יופ שיש נסעתי בטרמפ והמייק אפ של לנקום נפל לי בטרמפ!!! מעצבן ככה הלכן 300 שקל... ואני צריכמייק אפ עכשיו עכשיו חשבתי לקנות את המוצק של איל מקיאג' אבל הוא כבד מדי ונראה לי שליום הוא לא מתאים ואני לא רוצה משהו דחוס איזה מייק אפ אתם ממליצים ולא של קרליין גייד וכל אלה... תודה

אני משתמשת באיל מקיאג' המוצק ליום י

יום והוא בסדר גמור כמובן שאם יודעים למרוח טוב ולשים שיכבה דקה ועדינה כמובן עם ספוגית לחה..

iyד eNוגyת

New member
גם אני! תשתמשי בספוג רטוב זה יוצא

טבעי.... וחוצמזה יש להם מייקאפ יום ומייקאפ לילה

Leeeeeeee

New member
אני אישית....

מעדיפה את המייק אפ של לנקום הוא נמרח טוב ונראה ממש טיבעי

madow

New member
קודם כל למה את כזאת תוקפנית

ומשתמשת בכאלו מילים בוטות? לא יפה!! שנית אני תמיד משקיעה הרבה כסף באיפור שהוא איכותי וטוב, לא חושבת שזה חוכמה לקנות במעט כסף על חשבון עור הפנים? וחמודה המסר שלך יעבור בצורה הרבה יותר נעימה אם לא תשתמשי בקללות...סתם לתשומת ליבך.

מייק אפ

המייק אפ של איל מקיאג' בכלל לא כבד הוא דווקא מצוין ומחזיק סוף הדרך אני משתמשת בכל המוצרים שלהם ואני מאוד מאוד מאוד מרוצה וממליצה בחום. הם אמנם קצת יקרים אבל כל מוצר שווה את הכסף

madow

New member
לא נכון קליניק יותר טובים

המייקאפ של קליניק הרבה יותר טוב מזה של איל מקיאג'. אני ניסתי פעם להשתמש בזה של איל מקיאג', גם המחיר וגם הטקסטורה של החומר עשה לי רע!! כבד מידי ומסריח! לעומת זאת הנוזלי של קליניק פשוט מדהים, עושה את העבודה הרבה יותר טוב מכל המייקאפים האחרים שיצא לי לנסות. אהה ועוד דבר, המחיר, של קליניק זה חצי מחיר ממה שאיל מקיאג' מוכרים ולפי דעתי הם סתם מפקיעים במחירים שלהם ללא שום הצדקה.

למעלה