צריכה מידע

צריכה מידע

שלום לכולם, אני אמא לילד אוטיסט בן 10 וחצי בתפקוד גבוה משולב בבי"ס רגיל עם חונכת .מטופל תרופתית עם סטרטרה ופריזמה. הבעיה העיקרית אצל הילד זה חרדות.
לפני כשבוע בהמלצת הפסיכאטרית שלו העלנו את מינון הפריזמה עקב עליה בהתקפות הזעם שהפכו בתקופה האחרונה להיות מאוד אלימות כלפי הסביבה ברמה כזו שמסכנת את סביבתו.
אנחנו לא רואים שיפור דרמטי עם עליית הכדור, אנחנו צריכים לחכות קצת עד שהגוף יתרגל למינון.
בינתים עוברות מחשבות בראשי מה אם העלייה במינון לא תעזור מה האופציות שלפנינו?
האם יש כאן הורים שאשפזו את ילדם בעקבות טיפול תרופתי שלא עזר? מה התהליך בדיוק בבי"ח פסיכאטרי? אשמח לשוחח עם הורים שהיו במצבנו.

תודה

ריספרדל זה תרופה שמיועדת לבלימת

התפרצויות....
במקרה של חרדות חשוב לבדוק את הסיבה לחרדות ולטפל בהן וללמד איך להתמודד איתן.

TikvaBonneh

New member
האופציות שלפניכם

אפשר לקחת מנתחת התנהגות שתדריך את הסייעת ואותכם כיצד למנוע את התקפי הזעם.

כל כך מוכר לי

בן מקבל אדרל כי סטרטרה לא באה בחשבון אחרי ניסיון רע עם אדרונקס מאותה משפחה .
לגבי הפריזמה אצל בן היא עובדת טוב במינון נמוך של 10 מ"ג כשניסינו שנה שעברה להוריד אותה אחרי שנה כמעט ללא התקפי חרדה הם הגיעו בצורה של התקפי זעם עם סיכון לילדים אחרים .

הייתי מחפשת מישהו שמטפל בCBT
לצערי אני לא מכירה באיזור שלנו אבל פעם אמא כתבה שכן יש מישהו בב"ש שמטפל זו שיטת טיפול קצרת טווח לחרדות .

כן חשוב לראות על מה החרדות שלו כיום בכדי לנסות להקל עליו בשיחות .

alonaken

New member
חרדות

לדעתי כדאי לנסות קודם כל להבין מה מקור החרדות לפני שמגיעים לאשפוז. להעזר בשיחות, למשל טיפול פסיכולוגי או טיפול רגשי אלו דברים שיכולים מאוד לעזור בחלק מהמקרים. לפעמים הגורם לחרדות עלול להיות עומס יתר בבית הספר - אולי הקצב של הלימודים לא מתאים לו או בעיות חברתיות. לכן לדעתי חשוב לברר לפני הכל מה הגורם לחרדות שלו.

schlomitsmile

Member
מנהל
שווה לבדוק שמא לפחות חלק מהגורמים להתקפי הזעם הם תופעות לוואי של התרופות

http://isra-health.blogspot.co.il/2010/01/strattera-hydrochloride-atomoxetine.html

http://www.alpha-med.co.il/web/8888/nsf/sbs.py?&_id=16775&did=5414&title=%F4%F8%E9%E6%EE%E4

האם היה שינוי כלשהו בחייו
בתקופה שלפני העליה בחומרת התקפי הזעם?
האם את יכולה לאפיין את הנסיבות להתפרצויות-
מתי זה קורה?

אולי קשה לו בביה"ס?

למעלה