צריכה מידע

galit18

New member
צריכה מידע../images/Emo60.gif

קודם כל:
שתהיה לכולנו שנה (אזרחית) טובה ומקסימה
ועכשיו לענין:אני מבקשת מידע על כמה תפקידים 1) מדריכת הפעלת מערכות שליטה ובקרה 2)מדריכת בקרת לוחמה אלקטרונית 3)מדריכת הפעלת מערכות בקרת אש כל אלו מתפקידי הפעלה והדרכה ימית. ועוד אחד שלא קשור: 4)מאבחנת מחקר אם יש פה אנשים שתיפקדו/מתפקדים באחד מאלו, אשמח לשמוע מהם. ובנוסף, כל מי שיש לו מידע על התפקידים, או רעיון איפה אני יכולה להשיג מידע נוסף על התפקידים, זה יעזור לי מאוד! תודה מראש גלית

יניב100

New member
תשובה

כשתיהי מלש"בית-מועמדת לשירות ביטחון ישלחו אלייך הביתה חוברת עם מידע על כל הקורסים שמוצעים לבנות-מנילה.תשאלי בפורום מתגייסים אולי שמה יענו לך. מצטער שאני לא יכול לעזור לך.

galit18

New member
היי יניב!

קיבלתי כבר את המנילה. פשוט רציתי לשמוע מאנשים ששירתו בתפקידים האלו. תודה בכל אופן! גלית

יניב100

New member
לגלית

מניסיון אישי לא תיהיה הסכמה לגבי אותו תפקיד אחד יגיד על הפנים שני יגיד אחלה. גם אופי התפקיד שונה בכל בסיס וגם מאדם לאדם.אדם שמגדיל ראש זוכה לקידום ואחד שמקטין מצמצמים לו את העבודה במינימום. בהצלחה!!!

ShirShir

New member
היי גלית

לגבי מאבחנות מחקר, נכתב כבר רבות פה בפורום. כל שעליך לעשות זה לכתוב בחיפוש :"מאבחנת מחקר" ולקבל את כל ההודעות והמידע... ב ה צ ל ח ה . . שירשיר. בכל שאלה נוספת בתחום, אני פה. אשמח לעזור. להת´.

גלית18

New member
תודה לכם אנשים טובים../images/Emo24.gif

אני משערת שאין פה יותר מדי אנשים ששירתו בחיל הים. אז מחר אני ארים טלפון לחיל הים, ואשאל אותם! תודה בכל אופן

למעלה