מאחר ואני הולכת לנסות להתקבל לתלמה, אני צכירה את המונולוגכ הבא: הג´יגולו מקונגו, עמוד 24, זה עם הנקניקיה. נראה לי שזה נחשב דרמתי... בכל מקרה אם מישהו יכול לסרוק את זה, אודה לו מאוד, ורעיונות למונולוגים דרמתיים יעזרו.
אני ממליצה על מיי פירסט סוני" של אורי ברבש משחק אותו רועי הורוביץ מחזה מדהים!! אני ביצעתי אותו בתור מונולוג דרמטי בבגרות בתאטרון ומספר על ילד שמספר לטיפ רשמקול שלו ה-כ-ל על גירושי הוריו ועד ההתאבדות של אבא שלו מחזה די קשה ורציני מאוד כמו כן יש את "ליזיסטרטה" מאת ענת גוב שזה מספר על אישה אמיצה שיש לה דעות ונלחמת על העקרונות שלה והיא מספרטה בבגרויות של תאטרון השנה י"א העלתה אחת את זה ממש ממש כדאי!
תוכלי בבקשה לשלוח לי את המונולגים האלה באימייל או לצרף את הקבצים להודעה שלך כאן? הבחינות שלי עוד שבוע ואין לי מונולוגים ואני ממש בלחץ!!! זה מאוד חשוב!!! סתיו אימייל: [email protected]
אבל ליזיסטרטה אין לי אם הייתי שואלת לפני כמה ימים שהייתי באזור של ביה"ס אם יש אפשרות להשיג את זה אז הייתי בכיף אבל אני עכשיו כבר לא איתם בקשר לסוני אני עשיתי את זה אז נראה לי רשמתי את הטקסט איפשהו פה
הבחינה שלי היא באותו היום שלך ואין לי עדיין מונולוגים!!! חשבתי על אנה פראנק אבל לא הצלחתי למצוא את זה. את יכולה לשלוח לי את זה באי מייל או לצרף את הקובץ להודעה הבאה שלך כאן??? בבקשה, זה מאוד חשוב!!! סתיו אי מייל: [email protected]
קראת לעצמך בובה אחת על שם השיר של עברי לידר בובה אחת? אני מכירה המון מונולוגים דרמתיים טובים, אולי אם תגידי לי על מה חשבת אני אוכל להבין את הכיוון שאת מחפשת ואז אוכל לעזור