צריכה לשתף...

צריכה לשתף...

חזרתי עכשו ממסיבת סיום גן חובה של הבת שלי, לכבודה הכנתי עוגת בריכה (אלא מה) אמנם זאת רק עוגה שלישית שלי בבצק סוכר ולעומת כל הדברים המדהימים שמוצגים פה פדיחה אפילו להשוות, אבל היו הורים שלא הפסיקו להחמיא ולהתלהב. מאוד מעודד כי אני השוויתי ליצירות שלכם והתביישתי אפילו להכנס עם העוגה לגן. (מזל שיש לי נושא כלים...) אבל שמעתי גם תגובות של: משעמם לה בחיים, כנראה שיש לה זמן מיותר... ואני חשבתי לעצמי: ממש שאין לי זמן מיותר, אבל הצלחתי לשמח כ"כ את הבת שלי שהתגאתה בפני הילדים כמעט כאילו היא הכינה את העוגה וגם אני נהנית מאוד מהעשיה. אז למה לא?! לצערי אין לי עדיין תמונות להעביר על מנת לקבל ביקורת מעשית יותר, אבל גם זה יגיע. תודה על ההקשבה... (במקום ללכת לפסיכולוג...)

שירי ל

New member
על כל דבר שתעשי בחיים-

יהיו כאלה שיפרגנו לך ויהיו צרי עין שיגידו מילה רעה. לא צריך להתרגש. תפתחי את הלב הרחב שלך, ותסלחי להם כי הם זקוקים לרחמים.

t a l talim

New member
עזבי אותם...

את נהנת, הבת שלך מאושרת, אני בטוחה שעוד הרבה אנשים שמחו- וזה מה שחשוב!!!

בדיוק!

צרי עין תמיד יהיו... ותמיד יהיו כאלה שלא ירצו להשקיע ויתרצו זאת בחוסר זמן. היי גאה בעצמך שאפילו שלא משעמם לך בחיים את מקדישה זמן להשקיע בדברים שעושים לך ולילדיך טוב. היי גאה בעצמך! נ.ב. (לעולם אל תשווי את יצירותיך לאחרות, היי גאה במה שידיך עושות)

אני חושבת

שלומר על משהו שמישהו השקיע בו זמן, אנרגיה, יצירתיות ומחשבה, שהוא נעשה מתוך שעמום, זה פשוט עזות מצח, רוע לב, ואם יורשה לי - גם קינאה. ולא משנה אם מה שהכנת הוא עוגה מקושטת, עבודת יד או כל דבר אחר. אני יודעת מעצמי, שממש, אבל ממש אין לי זמן מיותר, אבל הזמן שאני משקיעה בעוגות (עד אמצע הלילה), התוצאה והשמחה של ילדי גורמים לי אושר גדול. אין לי ספק שאין לך זמן מיותר, וגם אם היה לך - אם בחרת לנצל אותו לצורך עשיית משהו שגורם לך ולמשפחתך שמחה - אשרייך.

קרןקרן

New member
מה את מתייחסת..

במקרים כאלו, כשאת גאה בעצמך והבת שלך מתגאה בך בהתפעלות... מה שאת צריכה לשמוע זה מה שאת רוצה ונעים לך לשמוע... גם אני אתמול הבאתי עוגיות מעוטרות למסיבת סיום וקיבלתי תגובות של "מאיפה יש לך זמן לשטויות האלה שלך" פשוט לא הגבתי ו"שמעתי" רק את כל המחמאות ואת ההתלהבות של הילדים מעוגיה מצויירת... דרך אגב, אני חייבת לכן תמונות (של העוגיות)... מבטיחה!

mulani

New member
חשוב לזכור למי הכנת

אם את מכינה בשביל לקבל תהילה מהורים אחרים אז תתאכזבי מחלקם. אם את מכינה לשמוח את בתך - אני בטוחה שזה הצליח לך. תמיד יהיו כאלו שמפרגנים - וכאלו שלא. אם זה עוזר - מה שהם אומרים לא קשור אליך אלא לעזור לעצמם להרגיש יותר טוב.

1נרקיס

New member
אנשים קטנים

תעזבי אותם מתוקה, הרי ברור שהכל מצרות עין וקנאה. את שימחת את הבת שלך ואת עצמך ואת שאר הילדים בגן, וכמה אנשים קטנים לא צריכים להרוס לך את התחושה הטובה בלב. קחי

niritka

New member
האושר בעיני הילדים כשהם קמים בבוקר

לכל עוגה חדשה שווה הכל ולא חשוב מה יגידו כולם מסביב

gtali

New member
מצטרפת לכל התגובות כאן!!!!

מעצבן שאי אפשר להגיד מילה טובה!!! אנשים שלא יודעים להשקיע פשוט לא מבינים את אלה שכן משקיעים.... אל תתיחסי!!!!!!!!!!!!!

net the jet

New member
בדיוק כתבתי על זה אתמול...

שלא היו כ"כ הרבה פירגון לעטגה שעשיתי לגן של הבן שלי. אני מבינה לליבך, זה מרגיז מאד ! אשנים כנראה מקנאים, לא יודעים לפרגן, סתם קטנים ! בלי קשר לעוגות, אני תמיד תמיד מכינה דברים מיוחדים לילדים שלי, תמיד מתנדבת לעזור, להביא, להכין, גם שאני יודעת שאני אהיה היחידה שעושה זאת, שזה מדובר בילדים שלי-מבחינתי מגיע להם כל מה שאני רק יכולה ! ( שנים לקח לי לשכנע את בעלי שלארח מבחינתי זה לא עול, וזאני נהנית מההכנה אפילו יותר מהאירוח עצמו ! ) אז תמשיכי להכין, ולהנות מכך ! ( אני לא מוותרת ! ) אז תמשיכי כך.

תודה על כל העידוד

כמו שאומרים - ימותו הקנאים.... הכי חשוב הילדות שלי התלהבו - חבל על הזמן הבעל שלי פירגן וגם עזר(יותר נכון קיבל את העבודות השחורות) ואני נהניתי מאוד מהעשיה וגם מהלימוד מכם. תודה.

Mama Tok

New member
../images/Emo140.gif אז זה מה שבאמת חשוב

מבינה ומזדהה עם מה שכתבת. שימי פס!

anat15

New member
מצטרפת למה שנאמר

הכל מקנאה!!!! (כתבתי את זה גם אתמול לנטע) כשרוצים- מוצאים את הזמן על מנת לשמח את הילדים שלנו, כנראה שלהורים האלו או שאין במה להתגאות, או שהשמחה של הילדים שלהם לא מספיק חשובה להם! לילדים שלך כייף שיש להם אמא מקסימה ודואגת כמוך!!!! (טפו טפו טפו)

דבורה3

New member
אלה בדיוק אותם אנשים שלא מצאו

משהו שכיף להם איתו בחיים, איזה תחביב או משהו... תהיי גאה בעצמך ועל כך ששימחת את הילדה שלך! תמיד יש כאלה שיהיה להם מה להגיד. ואישה אחת חכמה אמרה לי פעם - מי שלא חשוב לך באמת - אל תעלבי ממנו. תעלבי מאנשים שחשובים לך בחיים. ונדמה לי אותם הורים ממש אבל ממש לא חשובים לך... אני בטוחה שהעוגה שהכנת מקסימה.

Tamo daleko

New member
ממש חוצפה, רוע לב ורשעות

וזה באמת רק מקנאה. זה כאילו מצדיק למה אותם אנשים לא עושים דברים כאלה לשמח את הילדים שלהם.

tanir

New member
רוב האנשים פוחדים לנסות לעשות ...

הם מעדיפים לקנות הכל . (הכל יש מוכן בסופר היום). כשמישהו מצליח או מעיז הם מקנאים. אל תתני להם להשפיע עליך. הילדים שלך ילמדו שזה אפשרי מהנה ליצור - להתנסות - להעיז !!!! זה בסדר גמור. וחוץ מזה יהיה להם זכרונות נפלאים (ואת זה אני אומרת מנסיון !!!!) תניר

yeya

New member
אלו סתם אנשים קטנים וקנאים

אל תתייחסי אליהם , אם נהינת מהכנת העוגה זה הכי חשוב. אנחנו יכולים תמיד למצוא זמן בשביל דברים שאנחנו אוהבים לעשות. תמיד יהיו את אותם אנשים קטנים שיעירו הערות מגעילות צריך פשוט לשים עליהם פס.. מחכה לראות תמונות

למעלה