צריכה לשפוך..

צריכה לשפוך..

אני דיי בטוחה שהאקס שלי נפרד ממני על רקע מישהי אחרת, ואני אסביר. לפני שנפרדנו החלטנו לעשות הפסקה כדי לעשות חושבים, הוא נסע לאילת להתארח אצל חבר וידידה מהעבודה. כשהוא חזר עשינו את שיחת הפרידה. אני זוכרת שראיתי היקי על הצוואר שלו ושאלתי לפשר הדבר, והוא אמר שהוא והחבר הלכו למסיבת גייז, והוא ממש השתכר ואיזה אחד ניסה להתחיל איתו ועשה לו את זה, וכשהוא התפכח הוא גילה והתעצבן ובלה בלה. אני לא ילדה מפגרת אבל החלטתי להאמין לו כי הוא ממש לא בחור שמשקר ובטח שלא בוגד (כן כן.. כולם אומרים את זה אני יודעת, תאמינו לי שאני לא חיה באשליות הוא ממש לא אחד כזה, באמת). בקיצור אחרי שנפרדנו באתי אליו בערך שלושה שבועות אחרי להביא לו את הדברים שלו, וכשנכנסתי לחדר הייתה לי תחושת בטן כזאת שיש מישהי אחרת, אבל ההגיון אמר לי שזה קצת לא הגיוני, וגם לא הייתה הוכחה בשטח. לא היינו בקשר המון זמן וכבר גיליתי שהוא יוצא עם מישהי ושזה רציני (חלקכם כבר מכירים את הסיפור). היום קפצתי לידיד שלי שהוא חבר טוב שלו, וזה היה נראה לי נורא מוזר שהידיד בכלל לא מכיר אותה אחרי כבר כמה חודשים, ושהאקס לא מספר לו כלום עליה, ומן הסתם כי הוא לא רוצה שדברים יעברו אלי. הוא סיפר לי שהאקס והחברה שלו נסעו לאילת שהמשפחה שלה גרה שם, ואז הבנתי שהיא כנראה הידידה שהייתה איתו באילת. הידיד שלי לא יודע בוודאות כי שוב- האקס לא מספר כלום. אני כבר דיי בטוחה שזה היה רומן שהתחיל סמוך לפרידה, ולכן כנראה הוא גם היה כל כך נחוש להיפרד, מה שמאוד הפתיע אותי בשיחת פרידה, כי פרידה שבאה משום מקום וכל כך נחושה והחלטית נראתה לי קצת מוזרה, כי כנראה הוא ידע שיש לו קרקע לנחות עליה, שזאת החדשה ההיא. אני ממש מעוצבנת עכשיו, הכל מתחבר בצורה מאוד הגיונית אבל אין לי עדיין הוכחה ממש, בא לי להתעמת איתו כדי לדעת אם זאת האמת, אבל כבר ארבעה חודשים עברו וההיגיון אומר להניח לזה. אבל אם זה מה שקרה אני מרגישה צורך להתעמת ולתבוע את התשובות שמגיעות לי. זה גם ממש מעצבן כי כבר הצלחתי להתגבר עליו ועכשיו שגיליתי שיש מצב שהוא בגד, זה מעלה לי את הסעיף ואני רוצה להרגיש שהוא לא הולך לצאת מזה בשלום! מה דעתכם?

בריט23

New member
דעתי שכל הבנים חארות

אם זה לא פוגע בך תעשי בירורים ותנסי למצוא את התשובות. אבל מפני שהוא סך הכל אקס וכבר המשכת קדימה אז אני חושבת שאין טעם לחטט במה שהיה, זה לא בריא.

DreamCatcher85

New member
לא כל הבנים כאלה בריט

הכרתי ואני מכירה בחורים נפלאים, שנוהגים בכבוד בחברותיהם, מפנקים, אוהבים ולא זורקים אחרי יומיים וחצי. כרגע, מהנסיון הרע שהיה לך את פגועה ורואה הכל שחור. רק בבקשה אל תחשבי שכולם כאלה.

mesoo

New member
אני מבינה את הרגשות שלך

אבל תחשבי טוב ,מה זה יעזור עכשיו להתעמת ולתבוע ולהתנקם?? כלום.זה רק יחזיר אותך כמה צעדים אחורה,תמשיכי הלאה...את מרגישה כך בגלל שזה חדש אבל זה יעבור כעבור כמה ימים. בהצלחה

elena20

New member
לדעתי את כן צריכה לדבר איתו ולשאול

שאלות כי אחרת לא תוכלי להמשיך הלאה, את צריכה "סגירת מעגל" ואז תוכלי להניח לזה. אם לא תשאלי זה סתם ימשיך להציק לך.

אני אומרת שכדאי לך להקשיב להגיון

שלך ולהניח לזה. התעסקות הזו בעבר רק תגרום לך לכאב ולא תביא לשוב דבר טוב. אז תעשי טובה לעצמך ותמשיחי בחייך בלי לשקוע בעבר

abcd80

New member
לא תמיד מקבלים את כל התשובות

גם אני הייתי במצב דומה עם האקס הראשון שלי לפני מספר שנים. לא ידעתי מהי באמת סיבת הפרידה שהוא יזם וכמה שהתעסקתי בזה, זה לא הועיל לי בכלל. זה אפילו תקע אותי באותו מקום. אני יודעת שזה נורא חשוב לדעת את התשובות כדי לסגור מעגל. את יכולה לדבר איתו ליזום איתו שיחה בוגרת ולהסביר לו שלא תכעסי עליו ושאת פשוט צריכה תשובות כדי לסגור את הפרק הזה סופית.. נסי להבהיר לו את חשיבות הדבר עבורך. אבל קחי בחשבון שהוא עלול לא לתת לך את התשובות- במקרה כזה אין כ"כ מה לעשות אלא לעזוב את זה כי כאמור לא תמיד מקבלים תשובות. את יודעת שאני אפילו עד עכשיו לא יודעת מה הסיבה המדויקת לפרידה שלי מהאקס הראשון? עברו 5 שנים וזה כבר לא מזיז לי באמת כי הנחתי לזה והמשכתי הלאה. לא שווה להמשיך להתעסק בזה רק בגלל שהאקס לא מוכן להיות כנה איתך.

נ ט ע 9 1

New member
מסכימה...../images/Emo45.gif

חושבת שכדאי לבדוק את סיבת הפרידה, כאילו ברמה הבסיסית ביותר(ולא לחפור, אלא רק לוודא שמה שחשבת זה נכון.. ואני כבר יכולה לומר לך שזה נכון, פשוט בשביל הוודאות, הלדעת שגם כש'ברור' לך שהחבר שלך הוא לא טיפוס כזה שבוגד, יש מצב גדול שהוא כן) לא 'למען הסר ספק', כי אין פה ספק, אלא 'למען הסר תמימות', כי אני אישית חושבת שאי ידיעה היא גרועה הרבה פעמים מידיעה גרועה(בנתוש' את כוונתי?..!! ) ראית את הייקי, זה יושב לך שם על המחשבות טוב טוב, את רוצה תשובות, לגיטימי לגמרי... אבללל כמובן צאי מנק' הנחה שלא בטוח שתקבלי תשובות, כאילו,בנים, כמה שמנסים לצייר את עצמם כאנשים חזקים, עם אופי מצ'אוסטי, הם סה"כ יצוריים פחדנים(במיוחד עם הפה של האישה הם הכי לא אוהבים להסתבך, לכן הרבה פעמים הם מעדיפים לשתוק/ לשקר העיקר לא להתחיל ויכוח/ריב עם הבחורה) אבל אני ת'אמת, לא אגיד לך לא לחפש תשובות, כי תכלס' אני במקומך יודעת שזה היה אוכל אותי ולכן לא אמליץ לך לשבת מהצד ולחכות שזה יעבור(אלא אם כן עשית את שלך, ניסית לקבל תשובות.. אבל חשוב שתידעי שניסית שלא היית איזה פרק בחייו של בנאדם), אבללל אם לא תקבלי תשובות הניחי לזה, הם גם לא יגיעו לעולם, ואם הוא בגד בך, אז בכלל.. רק עשית טוב לעצמך שסיימת איתו..! גם אם זה באמת באמת קשה לך לעכל את זה

תגובה

אם אינך יודעת, לא תוכלי להאשימו. אם חשוב לך לדעת ואת בטוחה שיש לך יסוד טוב לחשד, נסי לחקור את הענין בעזרת שיחות אתו ובעזרת מכרים שלו ושלך. אם תגלי שבגד, בהחלט אפשרי, שתנזפי בו ותגרמי שיבחין שטעה. אם לא בגד ופשוט מצא מהר מישהי אחרת, זה בסדר וזכותו.

תקשיבי..

אני בעד הגישה "מה שאת לא יודעת לא פוגע בך". כבר עברו 4 חודשים, זה לא שאתם ביחד ואת חוששת שהוא בוגד בך. מה שהיה היה- ואם תדעי מה היה אם היה, זה רק יפגע בך. לעומת זאת אם תדעי שלא היה, שום דבר לא יצא לך מזה, לא טוב ולא רע (מה גם שזה דבר שלעולם לא תדעי בבטחון, אם לא היה). אז כמו שאני רואה את זה- יש לך רק מה להפסיד כאן. אז פשוט עזבי את זה, והמשיכי הלאה...

shirazlovemor

New member
לדעתי

פשוט תניחי לזה. אם הוא בגד- הוא לא שווה אפילו פסיק קטנטן מהזמן, העצבים, והאנרגיות שאת משקיעה עליו. תמשיכי הלאה בחייך. את עוד תמצאי את האחד שלך..

גם אני בעד.

מה יעזור לדעת שהוא בגד? אני רואה רק מצב אחד שבו חשוב לדעת את זה לאחר מעשה-אם קשה לך להתגבר ואת מרגישה שאת צריכה עוד "תחמושת" שתשכנע אותך שעדיף בלעדיו. אני יודעת שהאקס שלי בגד וזה לא עזר לי במאום. ההפך- זה נתן הרגשה יותר מגעילה.

תקועה יקרה,

תיראי,החברים הנכבדים פה בפורום הציעו לך עצות שונות לכאן או לכאן,ואני יכולה רק לומר לך שחשוב מה שהלב שלך מרגיש שהוא רוצה לעשות. כמה תשובות שתשמעי כאן,לא יכולו להשתוות להרגשה האמיתית והנכונה שלך-כי התשובה לכך היא בך. לכי לפי צו הלב ותעשי מה שאת חושבת לנכון. הרי אם נגיד לך להניח לזה,חוששני שעדיין יקנן בך הספק הזה של למה לא שאלתי ולא התעניינתי כי זוהי עובדה שמציקה לך ולכן מן הסתם בחרת להעלות אותה כאן. אם את מרגישה שאת רוצה לשאול את האקס לפשר הדברים וזוהי סגירת מעגל עבורך-לכי על זה בלב שלם. אם את בוחרת להניח לכל זה מאחורייך כי עברו 4 חודשים,זוהי בחירתך שלך בלבד. תעשי רק מה שאת חושבת,כי את היחידה שיכולה לדעת באמת מה כדאי. וכעת,תרשי לי לספר לך סיפור דומה. לחברתי היה חבר במשך שלוש שנים,הם אפילו תיכננו חתונה. יום אחד הוא החל להתנהג כלפיה בקרירות וכעבור ימים מספר,בא וביקש להיפרד..היא כמובן הייתה מבולבלת והמומה מהצעד הזה באמצע החיים והם ניפרדו. כמובן שהיו לה את הרגעים שהיא רצתה לברר מי למה וכמה הסיבות לפרידה הזו,אך היא הסתפקה בתשובותיו הנאמנות של האקס שלה שזה כבר לא זה. עברה עליה תקופה לא קלה..עד שיום אחד ככ9 חודשים אחרי הפרידה הזו,היא הכירה בחור מ ד ה י ם ,התחתנה איתו והיום הם חובקים בת מקסימה והיא מאושרת עד הגג ולא מתחרטת לרגע על הפרידה מהאקס. לכן,מה שאני רוצה להראות לך לפי הסיפור,זה שקודם כל אם ניפרדתם,זה לא הייעוד שלכם יחד ואת ניצלת מקשר שמי יודע מה היה איתו בהמשך. אם וזו הסיבה לפרידה של האקס שלך ממך (אותה בחורה) הרי שתביני עם מי היה לך עסק ותגידי תודה לאל שזה עכשיו ולא מאוחר יותר. תמשכי הלאה,באם את רוצה לסגור מעגל או לוותר,אבל אחרי הכל תביטי קדימה למישהו שכן ראוי לך וקחי כל קשר כעוד ניסיון חיים וחישול לעתיד. אני מאחלת לך את כל הטוב שיש,ושאושר ואהבה יהיו מנת חלקך.

תודה לכולם

קראתי את הכל ובאמת עזרתם לי קצת.. אני לא רוצה לדעת בשביל לבחוש בעבר, אני רוצה שזה לא יעבור לו בשלום. אני רוצה לדעת עם מי היה לי עסק. האמת- לגלות את האמת המרה יפגע בי זה נכון, אבל יעזור לי הרבה יותר להמשיך הלאה, מאשר תמיד לחיות בספק. אבל אני לא יודעת איך לעשות את זה. העברתי את המסר לחבר המשותף אבל אני יודעת שאין ערבון שזה יגיע לאקס (הם בקושי מדברים כבר, עוד סיבה לחשדות שלי...) ובכלל, חשוב לי שהוא יידע שאני יודעת, אם זה באמת נכון. שיחה לא באה בחשבון כי אנחנו בכלל לא בקשר.

צומיש

New member
אולי...

תרשמי מייל.. אבל מאוטלוק שיש אישור הגעה ואישור קריאה.. ותשפכי את כל מה שעל ליבך.. ככה הוא יוכל להגיב אם ירצה.. ולא הגיב אם לא ירצה.. לדעתי זו הדרך הכי בוגרת והוגנת...

למעלה