צריכה לשמוע דעה..

hopelessly

New member
צריכה לשמוע דעה..

אני מבולבלת ולכן גם די מדוכאת כבר כמה זמן ולא מצליחה למצוא פתרון.. הייתי רוצה לשמוע קצת תגובות ודעות לכן זהו סיפורי הקצר: אני נמצאת במערכת יחסים כמעט 3 שנים שמתוכן כמעט שנה אני והבחור גרים ביחד. זהו החבר הראשון, האהבה הראשונה, שהתחילה ממש כמו בסרטי קומדיות רומנטיות. הכל נראה טוב ומושלם. לפני כחודשיים ביציאה משותפת עם חברים הכרתי מישהו. מהרגע הראשון שראיתי אותו התחילו פרפרים בבטן והתרגשות שחוזרת ועולה כל פעם שיוצא לי לראות אותו מחדש (לא הרבה אבל לפעמים). המחשבות עליו לא עוזבות לרגע. בהתחלה חשבתי שזו רק אני אבל הסתבר שהבחור מרגיש אותו דבר.. לא קרה כלום כי אני במערכת יחסים ואני גם לא מתכננת שיקרה כלום כל עוד אני במערכת יחסים. ניסיתי להבין מה לא בסדר במערכת יחסים שבה אני נמצאת ומה גרם לי בכלל להסתכל לצדדים אבל אני לא מצליחה למצוא שום דבר ובנוסף אני לא הסתכלתי על אחרים.. זה רק ספציפית הבחור הזה.. אז מצד אחד יש לי מערכת יחסים עם בחור שאני אוהבת, מצד שני אני לא מפסיקה לחשוב על בחור אחר.. איך יוצאים מזה?

אייבורי

New member
מקבלים

את העובדה שמערכת היחסים הראשונה שלך הסתיימה אפילו הסתיימה במות נשיקה, בלי דרמות גדולות וממשיכים הלאה.

נומלה

New member
אומרים שלום

לחבר הראשון וממשיכים הלאה להרפתקאות נוספות. כנראה שהגיע הזמן להתנסות נוספת וחדשה.

tapuznik

New member
ושוב האמת הפשוטה

אז כן. יכול באמת להיות שפשוט זיהית את חצייך השני והכימיה היכתה במלוא עוצמתה. אם זה המצב אז בהחלט יכול להיות שיש לשקול סיום הקשר הנוכחי לטובת קשר מוצלח בהרבה. אבל איך ניתן לקבוע את זה ממבט ופרפר וחצי? אבל ישנה עוד אפשרות. את כמו רוב האנשים משתעממת ממערכת יחסים לאחר זמן מה, הריגושים כבר לא מה שהיו פעם וכבר לא מעניין כל כך, אלא שכשאין נקודת השוואה אז הכל נע על מי מנוחות ולכאורה הכל "נראה טוב ומושלם" ברגע שפגשת מישהו בטעם שלך ואפילו הוא הראה שגם אצלו זה כך. פתאום זה נראה נוצץ יותר, מסקרן יותר, מגרה יותר והריגוש אחחח הריגוש שזה עושה לנו בבטן. תוסיפי לזה את העובדה שאתם לא נשואים ואין ילדים ומשכנתא וכו, הכי קל לפרק. דעתי העלובה היא: שגם אם תבחרי לפרק את הקיים ולעבור לחדש, מתישהו בעוד שלוש שנים יפרפר לך בבטן מישהו אחר ושוב תהיי בסרט הזה. אם יש לך כוח, קחי עכשיו נשימה ודלגי מעל הסיפור, אחרת תמצאי את עצמך עושה אותו דבר גם עם החדש. ישנם אנשים שלא נועדו להיות עם בן זוג אחד לנצח מה לעשות.

seeyou

New member
../images/Emo202.gifטרילוגיה

פרק הראשון-החבר הראשון, האהבה הראשונה, שהתחילה ממש כמו בסרטים פרק השני-אחרי 3 שנים התחילו פרפרים בבטן בגלל גבר אחר -:בקשר למשפט שלך:"הסתבר שהבחור מרגיש אותו דבר" קבלי בדיחה -נערה אומרת לאימא שלה-היו לנו,לי ולחבר שלי יחסי מינים בפעם הראשונה. נאימא עונה-לך,שהיה בפעם הראשונה אני יכולה להבין-אסל איך את יכולה לדעת אם זאת היתה פעם הראשונה שלו? אימא,עונה הנערה -רעיתי את הזיין שלו עדיין בנילונים. תגידי-את חושבת שיש גבר שיענה בצורה אחרת אם תשאלי אותו? פרק שלישי-אתן לך דוגמה יש אנשים שמשתכרים בגלל עצב אחרים כאשר חוגגים ואחרים סתם שתינים גם בבגידות אותו סיפור תמיד מחפשים תרוץ ואם לא מוצאים אז בוגדים ללא סיבה בהצלחה

ערסlight

New member
העקרב והצפרדע

פעם, העקרב רצה לחצות נהר ומכיוון שלא ידע לשחות, ביקש מהצפרדע שתעביר אותו. ולא תעקוץ אותי? שאלה הצפרדע? הרי זה עניין שלי שנגיע בשלום לצד השני. אחרת זאת תהיה התאבדות, ענה העקרב. הצפרדע השתכנעה, הצפרדע עלה על גבה והחלו לחצות את הנהר. באמצע הנהר, הצפרדע מרגישה עקיצה ושניהם החלו לטבוע. למה עקצת אותי? זעקה הצפרדע, שנינו נמות עכשיו. ...לא יכולתי אחרת... זה הטבע שלי. ולמה נדרשתי למשל השחוק הזה? כי... יש דברים שחייבים לעשות. זה בטבע שלנו.

מריוס זכריה

Member
מנהל
עדיין לא יוצאים מזה

מצבך אכן מסובך ומבלבל. לכן מובן וטבעי שתרצי "לצאת מזה" ולחזור למצב של רוגע ושיווי משקל. אלא שהחיים לא בנויים כמו בספרים הרומנטיים, והמורכבות הזאת היא בילט-אין. לכן הצעתי לך היא לא לחפש כרגע יציאה מיידית מהמצב, אלא דווקא להישאר בו, לחקור אותו, לחשוב, להתייעץ עם אנשים קרובים שניתן לסמול עליהם, והלבין את עצמך ואת המצב טוב יותר. במלים אחרות, אני ממליץ שהפתרון לא יהיה חפוז בסגנון ("תעזבי אותו" או "תשכחי מהשני"), אלא שהוא ילך יותר לעומק ויהיה מנוף להתפתחות אישית. בשביל זה, התהליך צריך שתתניח לו זמן, שתהיה לך סבלנות וחוזק לחיות עם הדילמה עוד כמה ימים, שבועות או חודשים. זאת לא תקלה, אלא הזדמנות לצמוח. מריוס

שתי אהבות גדולות היו לי בחיי -

אחת התחילה כמו בסרטי קומדיות רומנטיות ונגמרה אחרי כמה חודשים בשברון לב איום. השניה התחילה כמה חודשים אח"כ באופן סתמי לחלוטין - חברה של שותפה קפצה לבקר איזה ערב שישי - ונמשכת עד היום, יותר מ-20 שנה. מאז, בכל אופן, אני משתדל להימנע מקומדיות רומנטיות ומתרכז בסקס ואלימות נטו.

לזין הרבה או לחטוף מכות?

ליאתלה

New member
תקראי חשוב

היי חמודה את במערכת יחסים כבר 3 נים ואמרת שאת אוהבת אותו... אין קשר ביאן האהב שלך אליו לבין הריגוש שנחשפת אליו המחשבות לא יעלמו גם אם תיתחתני אם תנסי משהו עם הבחור השני זה יישאר איתך לנצח מנסיון אני הייתי עם בעלי כמה שנים לפני החתונה אחרי 3 שנים בערך נשברה המתיחות ביני לבין ידיד נפש שלי נשברה כמעט עד הסוף...חח אבל בסוף לא היתחתנתי עם החבר אנחנו נשואים 6 שנים שני ילדים להגיד לך שאני לא חושבת על ההוא זה יהיה שקר! אני חושבת עליולפעמים ובתקופות שהוא ניזכר ומיתקשר עוד יותר...זה קשה אני יודעת אבל בחיים תמיד אנחנו מחפשים ריגושים תלוי במצב שלנו הנפשי כמובן למרות שלפעמים הפיתויים והריגושים צצים פתאום בלי הודעה מוקדמת תעשי מה שהלב אומר לך היבר שלך לא צריך לדעת מכלום בהצלחה

למעלה