צריכה לפרוק

MoRoSH11

New member
צריכה לפרוק

מתנצלת מראש מפני אלה שאבדו את אמא. כן, צריכה להתלונן על אמא. החבר שלה טס לדרא"פ וביא רצתה לדבר איתו בסקייפ עכשיו, הראתי לה איפה לחבר את האוזניות והמקרופון, אבל אנ אף פעם לא השתמשתי בתוכנה הזאת ואני מחברתך אוזניות במקום אחר במחשב, ולכן לא יודעת אם חברתי נכון. היא לא הצליחה לדבר (למרות שזה לא נראה לי בגלל החיבור) אז היא התעצבנה והתחילה להגיד לי שאני יודעת רק לצעוק (כי עצבן אותי שהיא צועקת) ואנ לא באה לעזור. ממש התעצבנתי עליה והתחלתי לצעוק. עכשיו- ראיתי ערוץ 2 והיא באה והעבירה לערוץ 10 אז שאלתי אותה למה היא מעבירה והיא ענתה לי שהיא לא מדברת אתי. זה משגע אותי שהיא מוציאה עלי תסכולים ושהיא בכלל לא שמה לב שהיא צועקת. היא ץמיד בסדר.

A GIFT OF LOVE

New member
/tapuzforum/images/emo24.gif

קודם כל זה ממש בסדר מבחינתי שאת קצת מקטרת על אמא שלך, למרות שאיבדתי אמא, זה לגיטימי לדעתי. אני מבינה שהיחסים בינכן מורכבים וטעונים... לרגע חשבתי למה היא בעצם מתנהגת ככה? אולי עוברת עליה תקופה קשה? משבר? או אולי זה הלבד? אני בטוחה שיש לזה סיבה, אבל זאת לא סיבה שאת תצאי פגועה... אולי תדברי איתה על זה? תסבירי לה בעדינות שאת מנסה להבין אבל גם לא רוצה להפגע? אני מקווה שזאת רק תקופה חולפת ושיהיה יותר טוב בקרוב!

MoRoSH11

New member
../images/Emo24.gif

קודם כל תודה דווקא החסים בסדר בדר"כ, היא פשוט מעצובנת כי לא מצליחה לדבר איתו ואני כמובן אשמה אי אפשר לדבר איתה, היא כ"כ מצטדקת תמיד

A GIFT OF LOVE

New member
את יודעת

קודם כל, אני שמחה שבדרך כלל היחסים בסדר, שהרבה פעמים יש בינכן את הרגעים היפים והשלווים של אמא ובת. לא לכולן יש את זה [ולאו דווקא לאלה שאיבדו אמא]. אז זה כבר מקסים בעיניי. אני מקווה שהרגעים הללו יתמעטו לכמה שפחות ושיהיו לכן עוד מליוני רגעים יפים, שלווים ואוהבים של אמא ובת יחד!

sivosh

New member
בוקר טוב

תחשבי על סיטואציה הפוכה שבו משהי שאיבדה אב מתלוננת עליו, זה הכי טבעי שבעולם, שההורה שנשאר לפעמים עולה לנו על העצבים. אני ואמא רבות כל הזמן... וכן גם עכשיו שאני לא גרה בבית כל כך עדין יש לנו את הריבים שלנו וזה הדבר הכי טבעי שיש!!! אנחנו בני אדם, ולא מצפים שגם אחרי האובדן שהכל יהיה מושלם... תתפסי אותה לשיחה, נסי לדבר איתה להסביר לך מה מפריע... יום טוב

eshkolit32

New member
../images/Emo24.gifהיי מורוש

אני מאד מעריכה את משפט הפתיחה של ההודעה שלך, שאת מתנצלת מראש מפני אלה שאיבדו את אימא שלהם. זה מראה על רגישות גדולה כלפי אחרים בזמן שאת עצמך במצוקה, כל הכבוד לך. מריבות בין ילדים להורים הן דבר שקורה בכל בית. אני יכולה לתאר לעצמי את התחושה הרעה שהיתה לך. אני מקווה שבינתיים השלמתן ושהמצב השתפר, ואני מצטרפת לגיפט לאיחולים שלה, שיהיו לך ולאמך המון רגעים יפים וטובים שיפצו על הרגעים הקשים ביחסים ביניכן.

למעלה