צריכה כיוון

• פותח הנושא kspy
  • פורסם בתאריך

kspy

New member
צריכה כיוון

שלום, אני רוצה לספר למישהו על המצב שלי ואין לי כ"כ למי. אני מקווה שזה המקום לשתף ולקבל עצה. ובבקשה אל תשפטו אותי... אני סטודנטית בת 25, על פניו הכל אמור להיות מושלם. עשיתי תואר כפול מאוד איכותי, בקרוב אתחיל מסלול התמחויות שנחשב מאוד טוב, נראית מצוין, מתיידדת בקלות עם כולם... אבל מעבר להתיידדות הראשונית, אנשים לא "נדבקים" אלי. אין לי חברים, מעולם לא היה לי חבר רציני. אם גברים רוצים אותי, לצערי זה בעיקר בשביל סקס. אחרי פעם אחת בד"כ הם נעלמים. אני יודעת את זה, וזה פוגע בי כל פעם מחדש. אז הייתם מצפים שאני לא אשכב עם גברים כ"כ מהר, לפני שאני יודעת שהם לפחות טיפה רציניים. אבל כל פעם מחדש אני עושה את אותה טעות, שוכבת עם ידיד, למרות שאני יודעת שרק זה מה שהוא רוצה ממני ושום דבר מעבר, ואחרי פעם אחת זה נגמר. הוא מתנהג כאילו לא היה כלום. כנראה שמאוד חסרה לי אהבה (גם רומנטית וגם חברית), ואם אני לא מצליחה לקבל אותה אני מתפשרת על משהו דומה. יש המון גברים שרוצים אותי, אבל רובם רוצים סקס, ואלו שרוצים קשר- אני לא רוצה אותם. משום מה אני מתאהבת רק באלו שפוגעים בי אח"כ... יש לציין גם שלפני כמה חודשים היה לי עוד מקרה כזה, שכבתי עם ידיד, אבל במקרה ההוא זה נמשך 3 חודשים ולא היה חד פעמי. אמנם רק סקס, אבל לפחות זה נמשך. והתאהבתי בו עד מעל הראש, קשה לי מאוד לצאת מזה. מאז שזה נגמר ראיתי אותו מידי פעם, הידידות נגמרה ומה שנשאר בינינו זה רק "שלום" הדדי נימוסי. ואותי זה קורע מבפנים, איך הוא מתנהג כאילו לא היה כלום... ברוב המקרים האלו אני לא מרגישה טוב אח"כ. אני מרגישה מין חלל, אני כועסת על עצמי. אבל במקרה שלו, נשאר לי טעם של עוד והוא נורא חסר לי. עד גיל 24 הייתי בתולה, היו לי מחסומים ולא נתתי לאף אחד להתקרב. מאז גיל 24 ועד גיל 25 הנוכחי שכבתי עם חמישה. אבל כולם נבעו מהסיבות הלא נכונות הנ"ל. אז המספר עדיין קטן יחסית, אבל אם אני אמשיך כך, הוא רק יגדל ואני רק אכאיב לעצמי יותר. אתמול בערב שכבתי עם החמישי. ביוזמתי. היו לי שבועיים מאוד בודדים, אז כ"פתרון" התקשרתי אליו וקבענו אצלו. בסוף הערב הוא אמר לי במפורש שהוא מעדיף שאני לא אשאר לישון. זה היה די משפיל. הוא הבין שנפגעתי, אבל אמר שזאת האמת, הוא לא ישקר לי, וכך הוא מעדיף... בקיצור, ברור לי שיש לי בעיה, ברור שלא טוב לי, ברור שאני לא בדרך הנכונה. אבל אני לא יודעת איך לצאת מזה, ומה כן הדרך הנכונה. איך להיכנס לקשר אחד טוב ובריא? (יותר נכון, לא להיכנס אליו אלא להישאר בו). ולא רק קשר רומנטי, גם חברים. חברות. פשוט להתחבר לאנשים. ושוב בבקשה אל תשפטו, אני צריכה רק לשמוע תובנות של אנשים אחרים. תודה רבה, וסופ"ש נעים.

גרא.

New member
Kspy,אליה וקוץ בה.מהו? אי אפשר לדעת בלא להכיר

אותך.ובכל זאת,חייב לשאול שאלה אינטימית,שאינך חייבת לענות.עלה על דעתך שגברי הסטוץ בורחים כיון שלא היו מרוצים ממה ואיך שקרה ביניכם?במילים אחרות,אכזבת אותם מינית? אחרת קשה להבין מדוע סטודנטית הנראית מצויים,תלמידה מצטיינת עם תואר כפול לקראת התמחות,ומתידדת בקלות,קשה להבין כיצד את מאבדת את הגברים שהכרת כמעט מיד.

kspy

New member
מבחינה מינית אין שום בעיה

אני גומרת בעוצמות מאוד חזקות וכולם תמיד התלהבו כשהם ראו את זה פעם ראשונה, ונהנו לקחת בזה חלק. אני פתוחה ומאוד נהנית מהסקס עצמו, ואני בטוחה שזה משפיע גם על ההנאה שלהם. הם גם מחמיאים ואני רואה שהם נהנים. למה הם לא רצו שוב? הראשון כן רצה (רק סקס), ואכן שכבנו כמה פעמים אח"כ, אבל בשלב מסוים כבר התחלתי ממש לפתח דחייה ממנו, ואני זו שלא רציתי עוד. השני- זה ההוא שאני עדיין מאוהבת בו. אני יזמתי את הפרידה בכאב גדול, כי כבר לא יכולתי לשאת את המצב שהוא לא מרגיש אלי כלום והוא די מזלזל בי (לא מתקשר, לא יוצאים יחד, לא מספר עלי לאנשים, לפעמים מבטל לי וכו'). עם כל האהבה שלי אליו כאדם, ידעתי שמגיע לי יותר מהיחס הזה. הוא אמר שעד עכשיו הוא מאוד נהנה, אבל הוא כבר מיצה את זה (פרשנות שלי: אחרי שעברנו את השלב של הגילויים, היצירתיות והריגושים, והסקס הפך להיות די שגרתי, לא היה עוד שום דבר שיחזיק אותו איתי. לא היה שום דבר מעבר לסתם סקס). לפני הקשר הזה היינו ידידים מאוד טובים, ואחרי כן ניתקנו קשר לחלוטין. השלישי- בפעם היחידה ששכבנו הוא לא ממש תפקד... השתדלתי לתת לו הרגשה טובה, אני מניחה שהוא פשוט חשש לנסות שוב. וגם במקרה הזה, מאז גם הידידות נעלמה. לפני כן היינו ידידים טובים. הרביעי- מאוד מאוד מאוד התלהב כששכבנו, הוא גם פתח בהצהרות כמו- אני אבשל לך, אני אקנה לך, בואי תמיד, אפילו רק לישון, איזה כיף לחבק אותך, איזו מתוקה, איזו מדהימה וכו' וכו'. בפעם הבאה שנפגשנו (עבדנו על איזשהו פרויקט), כל זה נעלם כלא היה. הוא היה מאוד קורקטי, מאוד ענייני, לא יזם כלום וגם לא הסכים שנעשה כלום (כשאני יזמתי). אני ממש לא מבינה מה קרה שם, אבל עזבתי את זה. וניתקנו קשר כמובן. האחרון, מאתמול (שאמר שהוא מעדיף שאני לא אשאר לישון...), לא דיבר איתי היום. כמו שאמרתי, הוא ראה שיצאתי ממנו מאוכזבת ולא טרח לשאול אם אני בסדר. ויותר חמור, התחלתי את חפיסת הגלולות באיחור- מה שאומר שיכול להיות שהמין לא היה מוגן. הוא ידע את זה לפני, ובכל זאת שכבנו (חוסר אחריות מוחלט שלי, אני יודעת, ולא ניכנס לזה). הנקודה היא, שאמרתי לו שאני אקח פוסטינור- והוא לא מתקשר לשאול אם לקחתי ואם הכל בסדר? אם היה איכפת לו ממני טיפ-טיפה, הוא היה שולח לפחות הודעה. זה מאכזב, אין מה לומר. כדאי להוסיף שמעבר לאלו שכן שכבתי איתם, יש גם המון כאלו שלא עשיתי איתם כלום, אבל הם כל הזמן מעירים הערות מיניות, מחמאות, ואפילו מנסים לגעת (בשבוע שעבר ראיתי עם ידיד סרט, חשבתי שהוא הומו, ופתאום הוא ניסה לנשק אותי. כמה ימים קודם מישהו שבקושי הכרתי, התקרב כדי "להריח את הבושם שלי", ופתאום הוא מנשק אותי בצוואר. אין לי מושג מאיפה זה הגיע). כשהרבה אנשים מתייחסים אלי בצורה הזאת, כאובייקט מיני ולא מעבר לזה, יכול להיות שלאט לאט התחלתי להאמין בזה. אולי באמת זה כל מה שאני שווה. ברור שמבחינת שכלית אני יודעת שזה לא כך, אבל הדימוי העצמי לא תמיד מתאים למה שיודעים מבחינה רציונאלית...

שלום לך,לי נראה שיש משהו משובש אצלך בתכני

השידור שלך לגברים / לסובבים. יתכן שאינך יודעת או לא מנוסה בבניית קשר המבוסס על היכרות אישית,התקרבות בשלבים ויצירת דינמיקה של זוגיות עם הגבר ולא קשר מזדמן לסקס.הגברים "מריחים" את מסרייך הגלויים/סמויים (שכניראה אינך מודעת להם) ובהתאם הם משיגים את מטרתם בך - סקס. צד נוסף,יתכן ואינך בוחרת בגברים עם פוטנציאל לזוגיות מתמשכת,ולשם כך צריך "סנסורים" רגשיים /אנושיים כדי להתחבר לאותם מתאימים. גם נקודת המוצא שלך שבאמצעות יחסי המין יווצר הקשר הרומנטי והזוגי לאורך זמן - לוקה בחסר. לכל מרכיבים אלה יש צורך במודעות עצמית בוגרת ,שאולי עלייך להשלים.

גרא.

New member
kspy,אי אפשר להתפרס כאן בפורום על פני תחושות

ותהליכים שאת עוברת,את זה עושים בדרך כלל בקליניקה ולא בפומבי.לכן ההמלצה היא לברר את הבעייה לאשורה בטיפול פסיכולוגי.

למעלה