צריכה יעוץ

שרון ב ר

New member
צריכה יעוץ

אני בת 17 ויש לי חבר כבר שנה וזה ממש נוח כי הוא איתי בשכבה וזה... אני אוהבת אותו והוא כבר החבר הכי טוב שלי... אבל בקטע הוא שאני לא רואה אותנו מתחתנים או משהו ואני מרגישה כאילו אני קצת מפספת תקטע של הרווקות וזה...כאילו אני מתגעגעת לזה..וכולם אומרים לי למה אני בקשר רציני בגיל כזה שרק צריכים לנסות דברים שונים ולא להתחייב.. אני יודעת שאנחנו ניפרד כשהוא ילך לצבא ולי יש איזה שנה עד הצבא אז אני אהיה בח''ול... אז מצד אחד אני חושבת שככל שזה נמשך זה סתם יהיה יותר קשה אחר כך להיפרד וצריך לנצל את הזמן הזה לשטויות ומצד שני זה הכי כיף ונוח בעולם חבר...ולא צריך להתעסק עם שטויות בזמן שעושים בגרויות... אז מה דעתכם?

free soul

New member
מה זה קשור?

דוגמא קלאסית: אחי וחברה שלו... חברה שלו הכירה את אחי עוד כשהיא הייתה בת 16 הם עד היום ביחד והיא בת 23 וחצי... זה לא הפריע לשום דבר, לא לבגרויות, לא לצבא ולא לתואר שהיא לקראת סיום.. על מה את מדברת? כל עוד את מקשיבה ללב שלך [כי הלב שלך מכיר אותך הכי טוב מכולם
] את לא צריכה להקשיב לאחרים ולמה שהם אומרים לך. אם את רוצה לנצל את חיי הרווקות שלך, יאללה בכיף. אם את רוצה להיות עם החבר שלך עד אללה יודע מתי, גם בכיף. תני לזמן לעשות את שלו ובינתיים תהני מהווה ותדאגי לעתיד
בהצלחה

תגובה

זה לא הענין. השאלה, כמה את אוהבת אותו. אם אתם אוהבים, וטוב לכם ביחד, כדאי שתשארו בקשר, תטפחו אותו ולא תותרו עליו. בעתיד תוכלו להחליט, אם להתחתן. אל תהיי בקשר מתוך נוחיות. כשאוהבים אדם, כדאי להיות אתו ולהנות מהקשר. באותו זמן תוכלי להיות ידידה לעוד הרבה אנשים אחרים, שאת מחבבת. אם אינך אוהבת רומנטית את חברך, אבל את אוהבת אותו כאדם, היו ידידים ולא חברים.

../images/Emo45.gif פרט לזה...

שאני מאמינה שזה לגיטימי בכל גיל לחשוב על ההווה. רק שאם את\ה נמא\ת בזוגיות אז חשוב שתהיה התאמה גם בתחום הזה (ז"א -אם מישהו חושב יותר על ההווה אז למצוא מישהי שגם היא חושבת יותר על ההווה). ומעבר לזה, לא חושבת שבגיל 17 צריך להתעסק בחתונה. אני בגיל 24 יצאתי עם בחור שידעתי שלא אתחתן איתו... מצד שני, יש הרבה זוגות שלא חשבו על חתונה ואח"כ כן התחתנו
.

dana0500

New member
את נהנת איתו?את אוהבת אותו? טוב לך איתו?

אם התשובה לכל אלו או לפחות לאחת השאלות, כן! אז תמשיכי איתו! את עוד צעירה כולה בת 17 אל תחשבי מה יהיה בצבא ועל חתונה את כל כך רחוקה מזה תהני עכשיו זה הגיל שלך לצאת להנות להכיר להחליף חברים בעוד כמה שנים תחשבי על חבר רציני כל עוד טוב לך אל תתעסקי במחשבות,לא שאני שוללת חבר רציני בגיל שלך! יש מלא שחברים מגיל 16-17 והיום הם בני 25+ עומדים להתחתן והיו להם משברים צבא חו"ל וכאלו והנה הם ביחד היום תחשבי טוב טוב!! בהצלחה

למעלה