צריכה יעוץ!!

צריכה יעוץ!!

שלום אני ובן זוגי ביחד כשנה ושלושה חודשים וגרים ביחד כבר 8 חודשים ,בתחילת הקשר מצאתי אותו מפלרטט עם בחורה בצ'אט כשדנו בנושא הוא הבטיח שזה לא יקרה שנית. לפני כשבוע גיליתי שהוא מתכתב עם בחורות שונות התכתבויות מיניות בצ'אט ושמטרתם להיפגש למרות שלדבריו לעולם לא נפגש איתם .(בשום הודעה שקראתי לא רשום שאכן ניפגשו) מיד נפרדתי ממנו ועזבתי את הדירה מאז הוא בוכה לי ומבקש סליחה ומסביר עצמו שלעולם לא בגד בי פיזית והתכתבויות אלו הם בריחה ממקרה שקרה לו לפני 4 שנים בו נעקץ ע"י חבר ב200000 שח ומאז זאת הבריחה שלו כדי להרגיש שווה/גבר מישהו אחר ומבטיח שאם נחזור זה לא יקרה שוב מהסיבה שכבר סיפר לי הכל ואין לו ממה לחשש שמה אעזוב אותו או לא הקבל אותו עם החוב ולא יצטרך לברוח לשיחות אלו בצאט. ועד לשיחה הזו שלנו (בה אמרתי לו שאני יודעת על ההתכתבויות ושאני עוזבת)לא היה לו אומץ לספר לי על החוב שמא אעזוב אותו.חשוב לי לציין שאין לי ספק באהבתו החזקה אלי ושסה"כ היתה לנו זוגיות טובה ואוהבת.ושאלתי היא האם ניתן להאמין לסיבה זו כבגידה באימון? האם יכול להיות שזה באמת סוג של בריחה ? והאם לאחר הזדמנות אחת שכבר ניתנה לו לשנות התנהגות זו הזדמנות נוספת היא מה שתשנה התנהגות זו?? תודה מראש.

לי נשמע פלרטטן וממציא סיפורים. הוא תמיד ימצא

סיבה לצורך לחזק את הגבריות שלו, להרגיש אהוב, ולמרות הבטחותיו ובכיו, הייתי נשארת בספק לגבי מהימנותו ויושרו.

seeyou

New member
הזאב משנה את שערו אך לא את טבעו

את רוצה להמין לו?-תאמיני

בקשר לבגידות "פיזיות"

לדעתי בעולם של היום המין הוא בהישג יד ובנים/גברים מיתפתים

הרבה לא תוכלי לעשות לעצור בעדו

מה שכן את יכולה לעשות זה להסביר לו בצורה יםה שגם את יולה לעשות אותם הדברים

ייתכן שזה כן יו7כל להרתיע אותו

יוסי

סטנגה Joe

New member
לא נשמע טוב

תחושת הבטן שלי היא שהוא מחרטט אותך.
הבחור כבר פעמיים נתפס על ידך.
הוא לא רק עושה מעשים שלטעמך פוגעים בזוגיות הוא גם מספיק טמבל להתפס.
מה שאומר שזה יקרה שוב ואת תחטפי שוב לפרצוף.

נראה לי שיש עוד מספיק דגים בים.

אייבורי

New member
זה תמיד מבאס

לגלות שיש מחיר להתנהגות הנלוזה שלנו

מה שכן, מגיע לו אחלה נקודות על תרוצים משובחים.

[אז את רוצה גם פלרטטן וגם בעל חוב?]

שילה1

New member
הסבר שמזכיר לי את החיבור ביו פילים

לעגבניות.מה בדיוק הקשר?

nirity1

New member
אני חושבת שמגיע לו

פרס ראשון בתחרות התרוצים הכי מפגרים שיש...
גם פלרטטן , גם שקרן וגם בחוב - ממש מציעאס

nowonder

New member
מצטערת, הכלב אכל לי את המקלדת

החתול שרט את המסך, והראש כואב לי מהוודקה אתמול. מישהו אחר יאלץ לנהל את פסטיבל התירוצים.

sclampe

New member
אצלנו זה התחיל ככה... קודם

צ׳אטים באינטרנט, משם פגישות עם הנשים, היום הוא כבר בוגד על ימין ועל שמאל ללא הכרה....
תעיפי ומהר לפני שיהיו ילדים...

גם ההתכתבויות וגם הסתרת החוב הן בגידות.

הוא לא אמור לפתח שיחות רומנטיות וארוטיות מחוץ מערכת היחסים והוא לא יכול להסתיר מחברה רצינית חוב בשווי של חצי דירה. אתם תכננתם עתיד משותף והוא פשוט ''שכח'' להודיע לך שיש לו חובות עתק?

ואיזו מן בריחה זו, ללכת לרמות בחורות?

למעלה