צריכה ייעוץ...

צריכה ייעוץ...

אמ, יש לי איזה ריקוד (סתם לידע כלליף השיר הוא ממעמקים המדהים של עידן רייכל
), ואמא שלי אומרת שזה ממש יפה (הראתי לה) והיא הציעה לי להראות למורה שלי, לשאול מה דעתה, אתם יודעים... ואני מתביישת... מה דעתכם?

באיזו מסגרת הכנת את הריקוד?

סתם ? בבית ? יכול להיות שאם תראי לה והיא גם תתלהב הריקוד יעלה במופע סוף שנה..
אני חושבת אם את אוהבת את הריקוד הוא מושקע, כדאי שתראי אותו

Mr GK

New member
אין שום דבר רע

בלהראות את הריקוד למורה שלך, לקבל חוות דעת, המלצות ועצות. את רק תרוויחי מזה, ואני בטוח שגם אם הריקוד לא יהיה לטעמה זה לא יגרע ממך - את רק תשפרי את דעתה עליך. בשביל זה המורים שלנו קיימים, בשביל שנוכל להתייעץ איתם וללמוד מהם, גם בנושאים לא סטנדרטיים שלא קשורים לטכניקה, גם בעניינים הקשורים לריקוד באופן כללי, ובטח ובטח כאשר מדובר בריקוד שיצרת בעצמך.

אז..?

אז לא קרה כלום. את בסך הכל מראה לה כדי לקבל טיפים ותיקונים, בעיקר בנוגע לכוריאוגרפיה עצמה.. את לא צריכה להתבייש ממהמורה שלכם, סה"כ היא שם בשבילך [כמה שזה נשמע כמו קלישאה..]

TheBlackFairy

New member
את לא צריכה לפחד../images/Emo2.gif../images/Emo60.gif

בלאק אאוט זה חלק מהיותנו רקדנים ומהיותנו בני אדם, אם זה קורה מאלתרים קצת וממשיכים הלאה כאילו כלום לא קרה, קחי בחשבון שזה יתרון מסוים שאת יכולה לאלתר בלי שיחשבו שזה פאשלה או כל דבר אחר כי את רוקדת לבד
.

נכון,

אבל אני לא אוהבת לאלתר כי אני די חוזרת על עצמי, ואז אני מקבלת הערות בנוגע לכשרון האלתור שלי, ולא בנוגע לוריאוגרםיה שחיברתי...

י ר ד נ י

New member
../images/Emo140.gifמסכימה עם כולם!

|קודם שקראתי את ההודעות של כולם ואללה היה לי מלא מה להגיד אבל ברח לי מהראש אני עייפה ביותר אז עכשיו אני ישתוק
|

למעלה