צריכה ייעוץ...

נה נה נה נה נה ../images/Emo3.gif

לשם בדיוק שלחתי אותה במסר פרטי ששלחתי לה הבוקר. ייתכן ואני טועה אבל מסתמנת בליבי התחושה שמדובר בפחד מחדירה או כשמה המקצועי של התופעה "וגיניסמוס". אין לי מספיק נתונים כמובן בשביל לדעת...

דעתי

לפי הסיפור שלך אני מעריכה שאת מסתובבת עם חשש גדול. וזה גבר כשהיית עם גברים בעלי איבר גדול. (לדעתך...) יש בהחלט מה לעשות! אני זוכרת שהפעם הראשונה שלי לוותה בחרדה מסויימת, לכן חשתי כאב. אבל--- דעי שכל הפעמים שאחרי זה הן כיף גדול מאוד. אז מה מומלץ? ממליצה שתהיי זמן רב מאוד בתהליך המשחק המקדים. תמשכו את זה המון. אפילו שעתיים. קחי את הזמן שלך. וכהמשך- אם את כבר מגורה מאוד מאוד, יש סיכוי שהחדירה תתבצע באופן החלק ביותר. נתקי את עצמך ממחשבות על כאב. אין סיכוי שבמצב הזה לא תוכלי להכיל אותו בתוכך!!!! חשבי על ההנאה, תתרכזי בה... ומאחלת לכם הצלחה! הערה: אחוז קטנטן של נשים סובלות ממה שקרוי ואגיניזמוס, המקשה על החדירה. אני, אישית, חושבת שזה רק בראש!!!!!!1

סקס טוב או לא טוב...

אם את חוששת מכך,כנראה שמצבך טוב. תתחילו ותראו לאן זה מתקדם מן הסתם לעולם הסקס הראשוני לא יהיה פיצוץ של סקס.אבל לאט לאט תכירו אחד את השנייה וההיפך,תלמדו מה עושה לכם טוב ויהיה לכם סקס טוב. אבל קודם הפיתרון המיידי לבעיה שלך,זו ההתחלה,תתחילי ואחר כך תשאלי איך מגיעים לסקס טוב ונראה אם נוכל לעזור לך בזה. ואין פה קשר לגודל האיבר או הנרתיק. הכל תלוי במידת החימום והמשחק המקדים ועוצמת הרטיבות בין הרגליים שלך... שיהיה בהצלחה...

Sukit

New member
גל איזה תוקפני אתה

אני לא מבינה את מתכוונת שיש לו קטן? א י פ ה ה ב ע י ה ??? למה את לא רוצה לשכב איתו?~!

למעלה