צריכה ייעוץ...

Erin21

New member
צריכה ייעוץ...

יש לי חבר מקסים כבר כמה חודשים... והגיע הזמן... אתם יודעים... לחמם את העניינים קצת... הבעיה היא שאני די מפחדת שיהיה לנו סקס לא טוב, כי עם בעבר הייתי עם מספר גברים שהיה להם איבר גדול במיוחד, ולא הצליחו לחדור אלי. ולחבר שלי אין כל כל בעיה של גודל, אם אתם מביני םלמה אני מתכוונת... מה עושים?

n i r k o

New member
חשבת אולי

שהאיבר של כולם היה בגודל סביר ביותר והבעיה שיש לך נרתיק צר ?

נ י נ י

New member
נו... ו?

ככה לזרוק את הבעיה על אישה ? נ ה ד ר ! תגובה טיפוסית של גבר . מה זה משנה עדיין יש להם בעיה.

ינינ, למה להתנפל על הבחור?

סך הכך העלה רעיון. איזו תוקפנות עח הבוקר. את לא צריכה לשנוא את כל הגברים בגלל ברמן אחד אדיוט...

נ י נ י

New member
ממש לא ... אני שונאת אותם כבר לפני

זה ... אבל העינין הוא שיכול להיות שזו באמת בעיה שלה אבל זה נשמע כאילו הוא מפנה אצבע מאשימה ולא עיצות כמו כולם

כן, ממש אצבע מאשימה:

תתביישי לך, ילדה רעה! איך את מעיזה לבוא לפה ולהתבכיין לנו עם הכוס הקטן והצר שלך? איפה את רואה בדיוק האשמה במה שהוא רשם? הוא רק העלה רעיון לסיבה שאולי היא הגורם לבעיה שלה.

alfalf

New member
גם מנרתיק צר נולד תינוק

ועוד לא ראיתי זין בקוטר של 20 סמ.

נ י נ י

New member
../images/Emo12.gif

אבל ביקשתי ממך לא לספר לכולם ! אוווווף - אי אפשר לסמוך עליך .

n i r k o

New member
ו...

... לא זרקתי עליה כלום ! יתכן והבחורה לא מודעת למה שקורה סביבה ויותר גרוע לא מודעת לגוף שלה. אז במקום שתחשוב שלכולם יש זין גדול... ואם היא תעשה בדיקה רפואית היא תמצא פתרונות שיעשירו את חיי המין שלה ! אז די עם הפמיניזם והתגוננות הנשית הזו, תקראי קצת בין השורות האלו של עצמך... נ.ב ודוקא יש לך בלוג נחמד.

Erin21

New member
נרתיק צר?

ומה זאת אומרת? יש מה לעשות במקרה כזה (חוץ מניתוח)?

n i r k o

New member
כן../images/Emo91.gif

כדאי שתיגשי לרופא נשים, תתפלאי עד כמה חיי המין שלך יכולים להשתנות...

shellush

New member
אם אנחנו ניכנע לפחדים שלנו...

אז אף פעם לא נהנה ויהיו לנו המון החמצות בחיים. אני אומרת לכי על זה, אם לא יהיה סקס טוב שלא ניתן להתגבר עליו, אז אין מה לעשות, חוסר התאמה מינית מפילה. אבל צריך לדעת כמה שיותר מהר אם יש התאמה מינית או לא, לפני שנקשרים מדי לבן אדם.

מה עשית עם הגברים הקודמים?

האם פשוט ויתרתם על הסקס?נפרדתם? האם ניסית להשתמש בחומר סיכה? אולי את לחוצה ולכן מתכווצת? כיוון שאת מתארת פה דפוס אני חושבת שצריך למצוא את הגורם לדפוס הזה...

Erin21

New member
כמה חידודים והבהרות...

עם הבחורים הקודמים או שויתרתי על הסקס, או שהגענו לסיפוק בדרכים אחרות (מין אוראלי). אני לא חושבת שאני לחוצה. אני משתדלת מאוד להנות ולזרום, ובן זוגי לא לוחץ עלי בשום אופן... לא ניסינו להשתמש בחומרי סיכה... אבל לא נראה לי שהבעיה היא בחומרי סיכה...

למי יש קטן ויכול לעזור? ../images/Emo6.gif

קשה לי להאמין שהגודל הוא הבעיה - אולי זה כיווץ של השרירים בפתח... קחי את הזמן שלך, תעשו קודם אמבטיה חמה, מסאג' מרגיע, תני לו להחדיר קודם אצבע או שתיים, אולי קחי את פיקוד על ההחדרה, תשתמשי בחומרי סיכה כדי להקטין את החיכוך... אץ גם יכולה לבדוק את זה לבד, עם דילדו, או מלפפון או כל דבר אחר בגודל דומה. לא לשכוח חומר סיכה. בכל מקרה, אם זה מטריד אותך - למה שלא תפני לייעוץ מקצועי? אנחנו חדורי התלהבות, אבל רק חובבים

avshalomat

New member
יאאללה מכות בטוסיק

תחזרי לעשןת את יודעת מה, אבשלום מרגיש נורא פולני לרגע...

|תאוותנית מצייתת, וניגשת מושפלת ראש

לרדת לאבשלומט| סתתתם, טוב, נו, נעלמת
|פוף|

למעלה