צריכה ייעוץ

ד ב י 1

New member
צריכה ייעוץ

יש לי חבר שלושה חודשים נטו. לפני שבועיים קיימנו יחסי מין (לאחר שהייתי בתולה), שבוע לאחר מכן הוא הביא לי מתנה בתוך קופסה. כשפתחתי את הקופסה גיליתי שיש שם ויברטור. נשארתי המומה. איך אני אמורה לקבל זאת? האם זה מוריד מכבודי? האם זה אומר על כוונותיו כלפיי? או שזה בסדר בסך הכל? אני עדיין המומה ואיני יודעת מה לעשות עם הקטע הזה. תוכלו לייעץ לי בנושא? תודה

אלמקס

New member
בואי נגיד דבר כזה...

אם המתנה שהוא הביא לך תשמש אותך, אז מה רע? אבל אם את מייחסת למתנה שהוא קנה לך איזשהוא צורת התייחסות זולה, אז מה אני אגיד לך, אני חושב שאת דיי צודקת. אני חושב שזה דיי מוקדם בשלב זה במערכת הייחסים שלכם להביא כזאת מתנה, אבל כמובן שבכל תלוי בך, אני מכיר בנות שלא היתה להם כל בעיה עם העניין ולהפך. אל תנסי לחפש תשובות בפורום אלא תנסי לחשוב מה את מרגישה כלפי העניין.

גרא.

New member
דבי1אין שום רע במתנה שחברך הביא

לך,וודאי שכבודך לא נפגע כלל.זוגות לא מעטים משתמשים בעזרים שונים בקיום יחסי מין, הבאים לגוון את יחסיהם..הטוב ביותר במצב הזה, הוא פשוט לדבר עם חברך, אבל לא מנקודת פתיחה של עלבון,אלא דווקא מתוך רצון להבין מה חלף במוחו שעה שהחליט להביא לך דווקא את המתנה הספציפית הזו..יתכן שרצה לרמוז משהוא שהוא מתבייש לומר, יתכן שהוא מיהר מדי והעריך לא נכון את רגשותייך..תמיד טוב במצבים עמומים, אולי מפתיעים כגון אלה, קודם כל לשאול לשוחח, לנסות להבין..לפני כל תגובה אמוציונאלית, אולי אפילו בוטה בלתי הפיכה, העלולה לגרום לניתוק היחסים.

למעלה