צריכה ייעוץ

DANA0071

New member
צריכה ייעוץ

לא יודעת אם זה הפורום המתאים...אבל אשמח לעצה :)

אני בחורה צעירה שהכירה לפני שלושה חודשים בחור שנחשב ל"פרפר". במקרה הוא נשאר לילה אחד בביתי אך לא עשינו כלום חוץ מלדבר ולישון כפיות.
בבוקר למחרת אכלנו ארוחת בוקר והוא הלך..
לא חשבתי שהוא יתקשר כי הוא רגיל לקבל סקס במיידי, וממני הוא לא קיבל, אבל הוא התקשר.
המשכנו להיפגש...הוא ניסה להתקרב אליי ועד היום הוא אומר לי שאני חשובה לו ושהוא מתגעגע אליי המון- יש לציין שלא שכבנו עדיין!
כשדיברתי איתו על "יחסינו לאן?" הוא טען שהוא לא מוכן להתחייבות, הוא איתי לא בשביל סקס אלא כי הוא נהנה איתי ואני שונה מאחרות.
לפני חודש גיליתי שהוא שוכב עם בחורות אחרות בטענה שזה הדבר היחיד שחסר לו, אבל אף אחת לא תופסת את מקומי ועם אף אחת הוא לא מרגיש כל כך בנוח.
כמה פעמים רציתי לחתוך, אבל הוא עצר אותי. אנחנו מדברים על הכל, ישנים כפיות, הוא אומר לי שאני באמת חשובה לו ואני מנסה להשאר אדישה וקרה אליו כדי לא להקשר.

השאלה היא האם זה נשמע משהו שהוא הגיוני? אנחנו לא יזיזים, אבל לא חברים
האם הוא עוד יוכל להקשר או שזה אבוד כבר ועדיף ללכת?

ivgy1980

New member
ווידוי

גם לי אין בת-זוג קבועה. גם אני, כמו הבחור הזה, מפעם לפעם שוכב עם נשים שונות - כי אנחנו צריכים סקס ומגע פיזי של אשה, ולא תמיד יש קורלציה בין הקשר המיני לבין הקשר הנפשי. אבל עמוק בלב, הייתי מעדיף למצוא את האחת שהיא הכל - חברה לנפש ולגוף, all in one. זה לא פשוט, מסתבר... אני חושב שהבחור שלך הוא "פרפר" בעל כורחו, ולא באמת רוצה להיות שם. תני לו את ההזדמנות לקשר קרוב. אם הוא מחזיק מעמד בלי ללחוץ על סקס חודש ויותר - תדעי שהוא שם בשבילך ובגללך כאישיות.

DANA0071

New member
אבל הוא לא מוכן להתחייב...לחכות?

לחכות עד שהוא יקשר או לחתוך?

ivgy1980

New member
אם הוא אומר חד משמעית שאנו

מוכן להתחייב כלל - לחתוך מיד!

LILI1234567

New member
נשמע כמו מתכון לשברון לב

הרבה בחורים מכריזים על הבעיה להתחייב, רוב הבנות יגידו לך לברוח מזה.. מה לעשות שלא תמיד הכל כזה פשוט ורבות מאיתנו מחליטות להיות אלו שישנו את זה!
ונכנסות לתוך מסע לא כייפי בעליל,חסר הודאות,היציבות וקצת משפיל.. אבל ככה זה:\ ולפעמים זה מצליח! ובסופו של דבר הבחור מתאהב בך ורוצה להיות רק איתך, כן זה קורה:) תמיד שומעות על כאלה..ואפילו גם לי קרה.
אין בעיה עם הרצון הזה להשאר שם.. גם אני עשיתי את זה, אבל לשכב עם אחרות ולחוות אינטימיות עם אחרות תוך כדי שאת מתאהבת זה יותר מדי לדעתי ומוגזם וחסר כבוד כלפייך..
הניסיון להשאר קרה ואדישה כדי לא להקשר לא ילך, כי את כבר מתקשה להתנתק וכבר נקשרת ורוצה יותר מזה.. את לא אמורה להתספק במועט, וגם אם מוכנה לקחת את הסיכון ורוצה יש גבול לטעמי.
ונדיר שאני ככה חורצת גורל של זוגיות כי מבינה שזה קשה ריגשית אבל באמת שזה כבר יותר מדי.
הוא כן יכול להקשר, הוא לא מאוהב בך כרגע ועדיף לך ללכת, גם אתא מורה להיות מרוצה כאן, הוא משיג סיפוק מיני ורגשי ממי שבא לו ומתי שבא לו ואת נשארת בצד נתונה לרצונותיו, שוב.. מוגזם.

sani48

New member
היי

קודם כל כל הכבוד לו על הכנות,שהוא אמר לך שהוא לא מוכן להיתחייב,יש כאלה שהיו שומרים את זה לעצמם,והיו סתם פוגעים בך בסופו של דבר,אז יפה מצידו,לפי מה שאת מתארת,הוא לא מעוניין כרגע בקשר זוגי איתך(אחרת הוא היה מוכן להיתחיב)אלה בקשר ידידותי,אם יש טעם לחכות שהוא ישנה את הדעה שלו או לא?את זה רק הנביאים יכלו להגיד לך,אבל תקחי בחשבון שאם תתני לזה עוד זמן,אז לאט לאט גם את תיקשרי יותר,וזה לא משהו שאת תכלי לשלוט בו,אז תחשבי אם שווה לך לקחת את הסיכון הזה,לדעתי את צריכה להגיד לו,שאת כבר ניקשרת אליו,ואת לא רוצה להיפגע,ואם הוא לא מעוניין במשהו רציני איתך,אז שישחרר אותך לדרכך,לשיקולך

ivgy1980

New member
אני מסכים וממליץ כאמור

"תודה שאתה מדבר בכנות, אך אני רוצה קשר רציני ואחראי. אם אתה רוצה אותי - תן לי בלעדיות. אם אתה רוצה להמשיך לטייל - בכייף, אך בלעדיי".

נו, הוא אמר לך את האמת:

לא תהיה מחוייבות, יהיה רק פאן. השאלה שאת צריכה לשאול את עצמך היא האם בגיל צעיר שהוא קריטי לתכנון האושר שלך את מוכנה להקריב את האפשרות ליצירת משפחה משלך עם גבר צעיר ורציני שיתאים לך.
לא רק בגלל שהוא פרפר אלא כי אתם בכלל לא נשמעים מתאימים.
למה שלא יהיה לך בית ומשפחה כמו כולן עם גבר שלא תצטרכי לעמוד על הפערים ביניכם.
תעבירי חיים עם מישהו.

שלום

אסור לבגוד, זה פוגם בנאמנות בני הזוג. אם יש ביניכם מחויבות, והוא שוכב עם אחרות, אל תהיי חברתו. אם יצרתם מגע קרוב מאהבה, לדעתי אתם מחויבים.

הוא מאד ישיר איתך, השאלה היא אם את כנה..

עם עצמך.
הוא לא מסתיר את מ שהוא - הוא לא מתחייב, הוא שוכב עם אחרות.

את מסוגלת להיות איתו כשהוא ככה?
מה יהיה אם תפתחי רגש? האם תאכלי את הלב מקנאה בכל פעם כשהוא עם אחרת?

אם את מסוגלת ליחסים פתוחים, מה שאומר שהכל הולך ולא מתחייבים, מצויין.
אם את לא מסוג הבחורות הזה, שמרי מרחק ואפילו תתנתקי, את נמצאת במתכון בטטח להרבה כאב לב.

Megie

New member
הגיוני?

היי דנה, אני אהיה כנה ואגיד את דעתי-אישית..לא הייתי מקבלת את זה בשום מחיר, לא הייתי נכנסת מראש לקשר עם בחור כזה אחרי הגילוי הנ"ל.
את ממשיכה להיות איתו ונקשרת אליו ומקבלת את העובדות-אבל ברור שהן פוגעות בך(אחרת לא היית רואה צורך לשאול אותנו)
את מוכנה לנהל כזה קשר-כשאת יודעת מראש שיש סיכוי שהסטטוס לא ישתנה גם בעתיד?!
בעייני יש פה סיכון גדול מדי להפגע ומצד שני, אולי יש סיכוי קטן שהבחור מתחיל לשנות את הכיוון שלו, והכנות שלו בהחלט ראוייה להערכה..אבל מבחינתי-לא הייתי נותנת למישהו את הכוח העצום הזה להחליט איך לפי איך שנוח לו.

השאלה היא אחרת, מה גורם לך לקבל את זה ככה ולהמשיך להיות איתו בתוך האי ודאות הזאת, וכמה זמן נראה לך שתצליחי להחזיק מעמד בהתנהלות הזאת מבלי להשבר?

כתבו לך דברים נכונים במיוחד 2 העלמות היפיפיות לפני, ייעוץ??

את לא זקוקה לייעוץ את זקוקה לשיחה כנה עם הבחור בו תעשו תאום ציפיות בצורה כנה והדדית.
ברור מהתאור שלך שהקשר ביניכם אינו קשר בוגר אז כל השאלה מה את באמת מחפשת ?

כמובן שאני לא אומר לך לנהוג כך או אחרת כי תמיד זו הבחירה שלך ורק שלך.

בהצלחה !♥

למעלה