צריכה ייעוץ

סיוון09

New member
צריכה ייעוץ

טוב, הצגתי את השאלה הזאת גם בפורום אחר, אבל החלטתי בכל זאת.... לפני שבוע וחצי הכרתי מישהו באירוע חברתי. הוא היה נראה לי מאוד מוכר ואז נזכרתי שבעבר ראיתי את התמונה שלו באתר הכרויות. נראה שהוא ממש נדלק עליי. מהיום שנפגשנו הוא מדבר איתי בערך פעמיים ביום, מאוד מתעניין בי, נותן לי הרבה מחמאות, מתכנן איתי קדימה, למשל אחרי יומיים שהכרנו כבר רצה לתכנן איתי את הסופ"ש. בקיצור, הוא מראה בכל דרך אפשרית שהוא ממש ממש מעוניין. אבל! כאמור, נזכרתי שראיתי אותו בעבר באתר הכרויות אז לפני יומיים נכנסתי כי סיקרן אותי לדעת מה הוא כתב וראיתי שהוא עדיין ממשיך להיכנס לאתר. מה לדעתכם זה אומר?

שלום

אם הוא חשוב לך, כדאי שתסמכי עליו ולא תתערבי בפרטיותו. אם הוא אוהב אותך, כנראה לא יבגוד בך. אולי הוא ממשיך לחפש קשרים כי הקשר ביניכם רק התחיל, ואולי הוא סתם מחפש שיחה עם אנשים.

סיוון09

New member
זה לא נקרא להתערב בפרטיות

הוא פירסם לציבור משהו ואני נכנסתי לקרוא, זה לא היה בשביל לבדוק אפילו. רק הכרנו כך שהוא עדיין לא נעשה לי חשוב מאוד, ולגביו- אני מניחה שהוא כרגע מחבב אותי מאוד ולא מעבר לזה.

daoli

New member
את כותבת: הוא מדבר איתי , נותן לי, מתכנן

מחמיא, מתעניין, נדלק. ומה את? ולגבי השאלה שלך מה זה אומר שהוא נכנס לאתר. מה זה אומר לגביך שנכנסת לשם לקרוא? אני מציעה לך לבדוק עם עצמך מה את מרגישה לגביו. ואם זה הדדי וגם את בעניין שלו לא פחות ממנו, אז רצוי פשוט לקחת עוד צעד קדימה ואז בפגישה של הסופשבוע, לספר לו שראית אותו באתר ושגם את שם ופשוט לדבר על זה.

סיוון09

New member
לא, אני לא באתר

עד לפני יומיים הייתי בו בפעם האחרונה לפני כמעט שנה ואמרתי לו כבר שראיתי אותו שם. אני מוצאת בו עניין, אבל לא נלהבת עד כדי כך כמוהו. אני עדיין צריכה עוד זמן. מה זה אומר לגבי שנכנסתי לשם לקרוא? זה אומר שיש לי עניין בו ורציתי לדעת מה הוא כתב. זה הכול.

doughnuts

New member
יש משהו שאני לא מבין

האם אתם כבר זוג? האם, לפחות, קרה ביניכם משהו שיכול לרמז שאת הולכים להיות זוג? האם הוא יודע על כך?
בקיצור, אני מבין את החששות שלך. יש אנשים שמוכנים להתחייב לקשר מרגש שהם חושבים שיש פוטנציאל, ויש כאלה שמוכנים לתחייב רק לאחר שרואים כי הפונטציאל מתממש במידה מספקת. אבל זה לא אומר כי הבחור לא רציני.

זה לא אומר כלום .

הוא מתעניין בך, אבל העובדה הזו לא אמורה לומר שעליו להפסיק את הגישושים עם בחורות אחרות. ברגע שאת תראי עניין, ותתחילו לצאת יחד רשמית, אני מניחה שהוא לבד יפסיק כי בחורות אחרות לא יעניינו אותו, ואם לא, אז שם תהיה הבעיה. אבל עד שתגיעו לרגע הזה, זה לגיטימי שהוא נכנס לאתרים.

orig429

New member
זה לא אומר כלום

תראי לו נכונות שאת מעוניינת בו ואם הבנאדם רציני, לא תהיה לו סיבה להמשיך להכנס לאתרים האלה.

alona 27

New member
לדעתי זה אומר שאתם בתחילת הקשר

ושהוא עדיין לא יכול להגיד שאתם חברים. וזהו. אם אחרי תקופה שאתם יוצאים הוא עדיין נכנס כל הזמן לאתר אז באמת כדאי לדבר איתו על זה.

Megie

New member
היי סיוון

זאת שאלה שהרבה שואלים את עצמם.. אני חושבת שאין לך מה למהר להסיק מסקנות, תחשבי על זה ככה- למחוק כרטיס שלם כשאין בסיס בטוח, מיותר.. כלומר, אולי נפגשתם כמה פעמים, אבל הוא עדיין לא סגור על הסטטוס, הכרטיס פשוט קיים, לא בהכרח בשימוש. אם תמשיכו עוד, ותראי שהוא נכנס ומשתמש בכרטיס, הייתי מעלה את הנושא כחוסר אמינות מצידו.. עד אז, לא להיבהל, הרבה עושים את זה

למעלה