צריכה ייעוץ

hofhof3

New member
צריכה ייעוץ

היי אני ממש חדשה..אמא טרייה לנסיך בן מספר ימים...יש לי כל מיני שאלות של אמהות טריות וחסרות נסיון ואני מאד אשמח לקבל תשובות..קודם כל אני מניקה,איך אני יודעת אם הוא אכל מספיק? דבר שני התינוק מתעטש המון,מה אפשר לתת לו או לעשות עם זה? בימים האחרונים הופיעו כמו פצעונים קטנטנים בפנים ובעורף/גרון מה זה? ממה זה נובע? והשאלה הכי חשובה מבחינתי איך אני רושמת אותו לקופת חולים כזו או אחרת? מי מספק לי את הכרטיס? אם חלילה משהו לא בסדר למי אני פונה לאיזו מרפאה? מצטערת שהעמסתי אני פשוט מאד חדשה..אני מקווה שתוכלו לעזור לי...תודה מראש

אתחיל מהסוף

הוא נרשם אוטומטית תחת השם שלך. כרטיס (אם אני לא טועה) יגיע בדואר, אבל בינתיים את יכולה להשתמש רק במס' זהות. הפצעונים הם מההורמונים שעוברים אליו בהנקה. זה לא מפריע לו, זה עובר לבד ולא צריך לשים כלום על זה. אוכל מספיק- כשהוא עוזב את הפטמה או נרדם- סימן שהוא אכל מספיק. תניקי אותו כשירצה ולא לפי שעות. לתת לו להתעטש- זה לא כי הוא מקורר. מזל טוב!

אילתית 2

New member
היי ../images/Emo140.gif

קודם כל ברוכה הבאה לפורום נפלא! ודרך אגב עוד פורום מקסים "הורים לתינוקות" מזל טוב להולדת הקטנציק שתזכי לגדלו עם המון אושר בריאות שמחה ונחת
לגבי אוכל - לפי ביקוש ודרישתו, כשהוא יסיים את הארוחה הוא ישחרר..כשיהיה רעב את דעתי לפי דרישתו לא לפי שעון אלא רק לפי דרישת התינוק לגבי התעטשות - כן מוכר אבל עדין לשים לב אם לא מתקרר פצעונים - גם מוכר לא צריך לעשות כלום, הורמונים שעוברים דרך ההנקה, לרוב קופת חולים - בדר"כ אוטומטית מופיע בקופ"ח של האמא, אלא אם תבקשו אחרת בהתחלה מספיק ת.ז, הכרטיס מגיע אח"כ, תבדקי טלפונית בקופ"ח שלך, טלפונית

למעלה