צריכה ייעוץ

דלורית

New member
צריכה ייעוץ../images/Emo92.gif

עם כל הדיבורים על אוכל ואיזה קצת התבלבלתי... הכלב שלי אוכל כל יום עוף ואורז עם סובין <מפונק אני יודעת> העניין הוא שהוא אוכל מדי פעם בנוסף לאוכל שאני מכינה דוגלי
למרות שמדובר בכמה גרגרים אני רוצה לשנות לו למשו אחר. מה אתם אומרים??? מה הכי כדאי?? דרך אגב יש לו קצת עודף משקל המשך יום נפלא

suzi55

New member
תראי....

אני אחרי הרבה התיעצויות עברתי אתמול לפרו פלן כבש ואורז. שמעתי הרבה המלצות חמות ואני גם ממליצה לך. לגבי סיינס דיאט יש שם חומרי שימור לא טבעיים ולכן לא הייתי ממליצה לך. לגבי יוקנובה - ברור שלא מאחר והם עושים ניסויים אכזריים בבעלי חיים על מנת לייצר את האוכל הזה ולכן אני הורדתי את זה מהפרק. אז באמת אני אישית גם ממליצה לך לנסות לעבור לפרו פלן שזה מזון באיכות מעולה. סוזי.

תוספת למה שאת מכינה

ל bosch יש סוג מזון מיוחד שנועד לכך והוא נקרא Vegetrian Mix בו יש את כל הויטמנים והתוספות שהכלב שלך זקוק להם לא רשום עליו באתר אבל אם את רוצה עוד פרטים אז את יכולה או בטלפון: 050-302366 09-7494986 או באימייל [email protected] בכל מקרה הכתובות רשומות גם באתר

דוגי

New member
פרו פלן

ומאחר שאת אומרת שהוא זקוק לדיאטה, אז פרו פלן לייט. אנחנו גם מארגנים קנייה מרוכזת בהנחה אם את מעונינת תשאירי לי הודעה במייל.

linur

New member
הודעה לדוגי מלינור

לדוגי שלום, אנחנו עוברים לפרו פלן ועוד לא קנינו מהם בינתיים אז רציתי לדעת איך הקניה המרוכזת נעשית?, ממי אוספים את האוכל?, ואיך האוכל מגיע אלינו הביתה? אודה לך על תשובה ביי לינור

דלורית

New member
../images/Emo51.gif לכל העונים >>>עוד שאלונת

האים יש לי אופציה לקבל דוגמית מהחנות רק לוודא שהוא יאכל את זה אחרי שנים של דוגלי???

אפרת ר

New member
לוטרינרים יש בטוח דוגמיות

חנות לא תמיד תתן לך, אבל אני יודעת שהוטרינר שלי כל הזמן נותן...

champ

New member
שלום דלורית

לגבי פרו פלאן זהו כרגע המזון הכי טוב שאני מכיר עד כה יש לו רק יתרונות..... במקום בו אני קונה את האוכל (חנות חיות בב"ש) ישנה מן אחריות למוצר שאומרת "במידה ולא תהיה מרוצה - כספך יוחזר" גם אם פתחת את האריזה של המוצר..... פרט לכך - כן, יש דוגמיות וניתן להשיג אותן אצל כל משווק של פרו פלאן שאלה לי: איזה כלב יש לך? בן כמה הוא? וכמה הוא שוקל? (אמרת שהוא סובל מעודף משקל...) לגבי המבצע, לכל מי שמעוניין: ישנו מבצע בחברת פרו פלאן ואני מקווה מאוד שהוא עדיין בתוקף... שבו "על כל קניית עשרה שקים - מקבלים אחד חינם" מדובר בשקים של 15 ק"ג.... אנחנו מנסים לארגן 11 איש שייקנו את המזון, ואז יוצא שכל אחד יקבל הנחה של 10% שזה די משמעותי (שק עולה בסביבות 250 ש"ח) לסיום, אם מישהו מעוניין שייצור קשר איתי או עם דוגי Champ

דלורית

New member
הלו champ

הכלב שלי יחסית קטן...אבל למרות זאת הוא שוקל קצת יותר מ-10 קילו בביקור אצל הויטרינר נאמר לי שהוא צריך לרדת קצת (הוא בן 7) לגבי הכמות של השקים, אני קונה לו בד"כ שקים קטנטנים של 3 קילו וזה מספיק לכמה חודשים מאחר וזה תוסף לאוכל שאני מבשלת לו. תודה בכל זאת

champ

New member
גם הכלב שלי קטן........בינתיים ../images/Emo8.gif

הוא בן ארבע חודשים וכבר שוקל 12 ק"ג
והוא עוד ייגדל
מצורפת תמונה שלו מלפני כמה דקות.... Champ

דוגי

New member
לגבי ההתארגנות- פרטים

דבר ראשון, גם בחנות שאני קונה אפשר לקבל דוגמיות חינם, וגם אם פותחים השק אפשר להחזיר אם האוכל לא מוצא חן בעיני הכלב או לא טוב לו מאיזה שהיא סיבה. המבצע של 10 שקים + אחד הוא מבצע שהחנות הסכימה לעשות בעקבות רעיון שהעלה צאמפ. החנות גם ככה זולה ושק של בוגרים עולה 215-220, אז עם הנחה של 10% זה יוצא ממש זול. בנוסף יש מבצע כעת של פרו פלן שעל כל שק 15 ק"ג מקבלים פח אחסון מתנה. אז כל המעוניין שיצור קשר איתי או צאמפ.

דוגי

New member
חן- מה הקשר לטלפון שפרסמת?

אנחנו מדברים על פרו פלן ולא על המזון שדברת עליו.

שרית(^_^)

New member
קישור מעניין../images/Emo91.gif

UNDERSTANDING DOG FOODS AND DOG FOOD LABELS קישור (באנגלית, אמנם) שמסביר את המשמעות של כל אחד מהמרכיבים של מזון לחיות מחמד, חשיבותו ויתרונותיו (או חסרונותיו). מומלץ !

למעלה