צריכה ייעוץ קצת

צריכה ייעוץ קצת

שלום, אין לי מושג למה אני כותבת אבל בכל זאת אני לא יודעת מהלעשות. יש לי חבר חודשיים, שהקשר התחיל מכך שהיינו חברים ממש ממש טובים וקרובים המון זמן, והחלטנו להעביר את זה לקשר רומנטי. הוא תמיד היה מדהים, אחד האנשים שיותר הערכתי....יותר אהבתי ויותר היו כאן בשבילי .היה לו מקום שאין לאף ידיד אחר. היה לי קצת מוזר בהתחלה להתרגל למצב..אבל נורא כיף איתו, הוא אוהב אותי ברמות מטורפות...מאוהב בי מאוד וההרגשה הזאת טובה וכייפית. בקשר אליי..אני ממש ממש אוהבת אותו בתור אדם, אבל יש רגעים שאני מרגישה מאוהבת בו ממש..ויש רגעים...שאני אומרת זהו אני נפרדת ממנו. וזה משגע אותי כל כך!! אני לפעמים מחפשת סיבות שנריב כי הכל כלכך טוב, והוא לא עושה שום דבר רע ואז כשאני מצליחה לעצבן אותו אני מתחילה לבכות שהרסתי הכל. אני יודעת זה נשמע הזוי...אני לא מצליחה להבין את עצמי...ורציתי לשמוע את דעתכם..תודה.

יש לך השערה למה את מנסה להרוס?

ככה מבין השורות...אולי את לא מרגישה שזה מגיע לך? אולי את מפחדת שהקשר יעמיק (עם כל המשתמע מזה)?

אני לא חושבת שאני מפחדת שהקשר יעמיק אבל

פשוט אני לפעמים מרגישה שאין לי את הוואו הזה של כל הפרפרים בבטן...והניצוצות כמה שזה יישמע קיטשי וכו'. יש את זה אבל ברמה יחסית נמוכה מתמיד...וזה לא שאני סובלת הוא פשוט מתייחס אליי מדהים בכל צורה אפשרית...והוא חבר שהרבה היו שמחות ליחס כזה...

abcd80

New member
אולי בגלל שכבר הכרת אותו עוד לפני כן

אז אין כ"כ הרבה פרפרים ואין כ"כ את ההרגשה הזו של להכיר מישהו חדש וזר לגמריי ? אולי את גם לא מאמינה שזה מגיע לך ולכן הספקות עולים בך ואת מחפשת סיבות לריב.. או שאת מנסה לבדוק עד כמה הוא באמת אוהב אותך ? הזיגזג הזה לא טוב וכדאי לך לעשות חושבים טוב טוב לגבי רגשותייך אליו.

הריגוש של ההתחלה שונה כשלא מדובר באדם

זר. אבל מהנסיון שלי,למרות שאת חושבת שאת מכירה אותו, אם תתני לעצמך להעמיק (כמו שבטח היית עושה אם היה מדובר בזר) תגלי עולמות חדשים גם במוכר והידו. וזה מכניס המון התרגשות לחיים.

תגובה

מזכיר לי ספור שכתבתי פעם, שבסופו הזוג נפרד כי כבר אין להם מריבות ובעיות, והקשר מוצה. השתדלי לטפח את הקשר אתו לכוונים חיוביים. השקיעי בו, התעניני בו הרבה ותני לו אהבה. אז תהנו מהקשר ולא תצטרכו להרסו.

יש השקעה משני הכיוונים..וכשאני אומרת לו

אניאוהבת אותך אני מתכוונת לזה..אבל למה עדיין יש לי את הרגעים של אני אפרד ממנו ואני לא בטוחה לעומת רגעים שאני מרגישה מאוהבת....

תגובה

עשי מה שמתחשק ונעים לך בכל רגע. כשתרצי לדבר או להפגש, עשי זאת, וכשלא לא. שוחחי אתו בענין, התעניני הרבה בחייו הרגשיים, ואז יהיה לכם מה לדבר ותהיה סבה לקשר. אל תכפי את עצמך לשום דבר, עשי רק מה שטוב לך.

יובליק

New member
אני חושב כמו השאר שהגיבו לך

אני חושב שאת מאמינה שהוא יותר מידי טוב בשבילך ואת מנסה בכוח להפוך אותו למשהו קצת פחות ממושלם, אולי את חושבת שככה זה חייב להיות על מנת שהכדור ימשיך להסתובב, אולי קיבלת את הרעיון שבלתי אפשרי שהכל יהיה מושלם ממישהו אחר (מזוג אחר). תנסי להשתחרר קצת ולהוציא מהראש את המחשבה הזאת, אל תעשי דברים שאת לא ממש רוצה בכוח, תמשיכי כרגיל .

oferyosi

New member
אולי כי בנות זה עם בעייתי????../images/Emo13.gif

עברתי משהו דומה לא מזמן (אבל מהצד השני...).... מה בדיוק את מחפשת??? מניאק שיסובב אותך ,יבגוד,יזרוק כשנוח ויחזור כשבא - אבל את תרוצי אחריו כי הוא פוליטיקאי , שנראה טוב??? ד"א - אם יש משפט שאני ממש שוא לשמוע מבחורה זה :"אני ממש ממש אוהבת אותו בתור אדם". היום מניסיוני וגילי - אם מישהי אומרת לי משהו כזה - היא כבר לא שומעת ממני יותר. (כמובן שאני מדבר על מישהי שאני רוצה קשר רומנטי איתה)....

oferyosi

New member
ואני מתכוון לא שומעת ממני בכלל..

אם היא רוצה ידיד - שתקנה כלב

יובליק

New member
בקשר למשפט הזה

"אני ממש ממש אוהבת אותו בתור אדם" זה אומר אני אוהבת את האופי שלו הוא בנאדם טוב, זה לא אומר אני אוהבת אותך ואני מבין למה זה מעצבן שאומרים לך דבר כזה אבל זה לא סיבה לנתק את הקשר, יש אנשים שמתבטאים בצורה כזאת והם אומרים משפטים כאלה דומים ויש שאומרים בצורה ישירה "אני אוהבת את האופי שלו" או "אני מחבבת אותו".

אני ממש לא מחפשת חרא אדם אבל

תכלס עד עכשיו רק נפגעתי מגברים..אולי מהסיבה הזאת אני מפחדת להפגע. יש רגעים כמו עכשיו שאני מרגישה כל כך מאוהבת בו, אבל כל כך מפחדת להפגע ממנו...נפגעתי בעבר מאוד, ואני ממש מפחדת להתקרב אליו עוד ולהפגע.

oferyosi

New member
אבל זה בדיוק מה שקורה עם הרבה בנות

הן נפגעות כל פעם מחדש...וכאשר מגיע בחור טוב - פתאום כל מנגנוני ההגנה שלהן נשלפים , ואז הן פוחדות להפגע , הוא לא מעניין ,הוא יותר מידי טוב מכדי להיות אמיתי ....ועוד. ואז מגיע חרא חדש פוליטיקאי שיודע לסובב , אתן רצות אחריו , ושוב נפגעות...

oferyosi

New member
זה אומר - זה לא אתה זה אני ../images/Emo186.gif

זה וכל האחים שלו - בוא נשאר ידידים, אתה מאוד חשוב לי אבל.... וכל החארטות למיניהן. אלה הם פשוט משפטי נפנוף שבחורות משתמשות בהם .... אם יש לי משהו כלפי מישהי , והיא לא חושבת שאני ראוי להיות בן זוג שלה , למה שהיא תהיה ראויה שאני אהיה הכתף שלה?? (ותזדיין בסוף עם מישהו אחר??) - סליחה אם זה נשמע מחשבה ערסית - ואני בדיוק ההיפך מזה , אבל כנראה שיש משהו נכון במחשבה הזאת.

nate2000

New member
המחשבה שלך מאוד נכונה

חבל שרק מעט מאוד בנים ובנות מיישמים אותה.

אני בדיוק כמוך

כשטוב לי אני מנסה לחבל בתת מודע בקשר כי אני מתה מפחד, גם מפחדת שייגמר וגם מפחדת שיהיה רציני מדי ואני לא אדע להתמודד עם זה - עם השיגרה, עם החלקים הפחות טובים, עם השוני שיש בינינו באופי וברצונות. אין לי ממש פתרון כי אני הצלחתי לאחרונה לפקשש קשר שהיה ממש חשוב לי ואני לחלוטין שבורה והרוסה מזה... רק הייתי ממליצה לך לנסות לבדוק באמת עם עצמך למה את מרגישה מה שאת מרגישה, האם את מאוהבת בו כי הוא מתאים לך כבנאדם וטוב לך להיות איתו או כי את נסחפת אחרי האהבה שלו כשבעצם את לא ממש מתלהבת, או מצד שני אם את רוצה לפעמים להיפרד כי את מפחדת ומעדיפה להסתכל על חצי הכוס הריקה ולחתוך את הקשר כשהוא נהיה קצת יותר מדי רציני ורגשני או כי באמת יש סיבה שזה לא זה ביניכם. והייתי ממליצה לך לעשות את זה מהר כי לא להרבה בחורים יש סבלנות להיות עם מישהי שיש לה מצבי רוח ומוציאה עליהם תסכולים שיש לה כי היא מבולבלת בעצמה- תאמיני לי, הבחור שלי היה תמיד הכי סבלני ועודד אותי לדבר על הכל ושיתפתי אותו בכל הפחדים וההיסוסים שלי ובסוף יום בהיר אחד הוא הלך ואמר שהוא לא מסוגל להתמודד עם זה, בלי לתת שום סימן לפני כן שזה מפריע לו...

goker4

New member
ממליצה בחום

לי הם עזרו חבל על הזמן www.sgolot.area.co.il

למעלה