צריכה ייעוץ לשאלה

inbari2

New member
צריכה ייעוץ לשאלה

נראה לי שפגעתי בבחור שאני בקשר איתו,והרגשתי צורך להתנצל למרות שלא אמר כלום על כך שיש משהו שהפריע לו אצלי, אבל החלטתי להתנצל בכל זאת ונראה לי שהחמרתי את המצב, בהתחלה אמר שהוא סולח, ואחר כך אמר שהוא צריך לחשוב על זה, והוא עוד יחזור אליי עם תשובה. נראה שהרים את האף בנוגע לזה, לא יודעת, או שאמרתי משהו נוסף שעלול אולי לערער אותו קצת.
בכל אופן מאוד רע לי, ואני עם מועקה מאוד קשה בנוגע אליו, וכמו שאני מכירה אותו הוא מסוגל גם לא לחזור אליי ולהשאיר אותי ככה.
יש לי רגשות עזים אליו והוא מצידו מאוד לא סגור על עצמו, ומאוד מבלבל, אבל הרגשות חזקים ממני, קשה לי עם העובדה שאולי פגוע ממני או כועס עליי.
אני רוצה לדעת איפה הדברים עומדים מולו, כיצד לפעול, להתקשר לא להתקשר.
לא יכולה להשאיר את המצב ככה ולחכות.
מה אפשר לשאול כדי לדעת איפה אני עומדת מולו.
בבקשה אני מרגישה בתוך מלכוד.

אוRנה

New member
ענברי יקרה

הפריסה הבינאישית
http://www.tarotist.co.il/spread_info.php?spread=persons
&nbsp
בעקרון, למה שלא ירים את האף אם את נותנת לו הכל?
כמו שאת מכירה אותו, כך גם הוא מכיר אותך. כפי שאת צופה את תגובותיו כך גם הוא את תגובותייך.
המצב הזה יכול לשמש להגברת המודעות העצמית שלך, במידה ותתייחסי לסיבה שבגללה את צריכה קשר מסוג כזה. למה חשוב לך שדווקא הוא מכל האנשים בעולם ימלא את הצורך שלך? מה ההתעקשות הזאת?

inbari2

New member
למה דווקא הוא??? לא יודעת אבל אני פשוט אוהבת אותו כנראה

השאלה שנשאלה:
מה עליי לדעת על הקשר שלי עם X?
&nbsp
תוצאות הפריסה הבין-אישית:
צד השואל - נער המטות- מאוד קשה לי עם קלפי החצר, אבל אנסה.
הקלף למעשה מראה את הפחד שלי להתחייב? אני רוצה את החופש שלי ולכן תקועה.- חייבת לציין שלא מתחברת בכלל
או שאולי מחפשת את הרפתקאות חדשות איתו ומצפה לאיזשהו משהו חדש ומרענן איתו ולכן תקועה ולא מתקדמת לשום מקום בתחום הזוגיות. – לזה אני יותר מתחברת.
&nbsp
הצד השני - נער החרבות- הוא מחפש כל פעם דברים חדשים, מפחד להתחייב למשהו אחד ולכן רוקד על כמה חתונות שמא לא יפספס כלום.
&nbsp
מה עוזר - שבע המטבעות- יש כאן אכזבה מהקשר אני יודעת שזה נכון מבחינתי, אין לי מושג אם זה גם מבחינתו, ולמעשה אני צריכה לייעל את האכזבה הזאת לשחרר ולהמשיך הלאה כי יש דברים יותר טובים שמחכים לי בחוץ בזמן שאני מתעקשת עליו.
מה מפריע – ירח- הקשר מבוסס על חוסר ביטחון וחוסר בהירות וחששות מה שמקשה על המשך הקשר הזה.
&nbsp
פוטנציאל הקשר - מלך הגביעים- הפוטנציאל אומר לא לפחד לשחרר את הקשר הזה רק בגלל שהוא מוכר וקורא להפתח לקשרים חדשים ולהגשים את עצמנו במקום טוב יותר.
&nbsp
אני לא יודעת אם הפירוש שלי נכון, אבל גם אם כן, מה אני עושה עם הרגשות??
לשחרר אני יודעת שצריך אבל לא מצליחה אני יומיים עם מועקה בלב רק מהפחד שאולי פגעתי בו. הוא מבחינתו לוקח הכל באיזי ואני זאת שמטפסת על הקירות.
לא יודעת אם לא מתקשר כי ככה הוא רגיל או שלא מתקשר בגלל שפגוע או כועס.
אני ממש מרגישה במלכוד.
איך אני אמורה להתנהג? לפחות שאדע תשובות ולא אשאר באוויר.
&nbsp
יש איזה פריסה שתוכל אולי לכוון אותי לכיצד להתנהג איתו לפחות עכשיו? לקבל את התשובות שלי לסגור את הנושא הזה ואולי יהיה לי יותר קל להשתחרר.
&nbsp

inbari2

New member
עשיתי עוד פריסה ברשותך

השאלה שנשאלה:
כיצד עליי להתנהג עם X?
&nbsp
תוצאות פריסת הווה-עיצה-תוצאה:
הווה - מלכת החרבות- המצב היום כל אחד מתעסק בעצמו ומרוכז אך ורק בעצמו.
&nbsp
עיצה - המגדל בוער- המגדל מייעץ לי לדאוג שהבסיס בינינו יהיה חזק ולא לזרום איתו וללכת לפי הרצונות של X אלא להביא גם אותי לתוך הקשר הזה אתו. ולהגיד מה מפריע לי.
&nbsp
תוצאה - ארבע הגביעים- וכך למעשה כל הספקות יעלמו, ואראה את המצב כמו שהוא.
&nbsp

אוRנה

New member
שאלת מה עלייך לדעת

וקלף הירח מופיע במלוא הדרו במיקום של מה מפריע, ואומר שאת מתעלמת מהעובדות.
שניכם לא נמצאים במקום של רצון לקשר עמוק, גם את (נסיך המטות). אולי זאת הסיבה לאחיזתך בקשר כזה. על פני השטח את רוצה, אך מתחת לפני השטח-באיזור הדימדומים של תת המודע, המיוצג בקלף הירח, אינך מעוניית להתחייב כרגע.
&nbsp
קלף 7 המטבעות במיקום "מה עוזר" ובתוספת מלך הגביעים, מייעצים לשנות כיוון ולא להגיב בדרף השיגרתית-כלומר לא לפנות אליו שוב, לא לפעול!
&nbsp
הפריסה השניה מחזקת את הראשונה:
מלכת החרבות יחד עם המגדל הבוער, יועצים לשמור על הנתק ולא לעשות שום צעד לעבר הבחור, כדי שיחשוב שלשם שינוי את לא מעוניינת בו (4 הגביעים)
&nbsp

inbari2

New member
אני כן מעוניינת בקשר רציני, ובייחוד איתו.

מה יעזור לי אם יחשוב שאני לא מעוניינת, כך יתרחק והקשר יתנתק.
את אומרת שזה מה שצריך לקרות? את אומרת שאין עתיד לקשר בינינו?
זה קשר שישאר אותו דבר, גם לא נראה לי שזה יעזור, הוא מודע לזה שאני תמיד אהיה שם כשירצה, זה קרה כבר בעבר שלא דיברנו חודשיים והתקשר כאילו כלום, למה לא אמרתי לו לא, כי אין לי את הכוח לוותר עליו ואני כאילו מסתפקת במועט שמוכן לתת לי, אני יודעת שזה עצוב לשמוע אבל זה המצב, הלוואי והייתי יכולה לחתוך אותו לגמרי מהחיים שלי ואולי ככה פחות אפגע בעתיד ולא יהיו ציפיות.
מה שהכי מפריע לי כרגע זה הידיעה שאולי פגעתי בו או באמון שלו, רוצה לסגור את העניין הזה ונראה לי אחר כך יהיה לי יותר קל להמשיך הלאה, כי ב3 ימים האחרונים מאוד קשה לי.

אוRנה

New member
לא כתבתי כלל שאין עתיד לקשר ביניכם

&nbsp
חשוב לשים לב לדקויות...קיראי שוב

את לא מסתפקת במועט שהוא נותן, כמו שאת כותבת
אלא זו את שמחליטה לקבל ממנו את מה שהוא כן מסוגל לתת

כתבתי ש״על פני השטח את רוצה, אך מתחת לפני השטח-באיזור הדימדומים של תת המודע, המיוצג בקלף הירח, אינך מעוניית להתחייב כרגע״

את אומרת לו מה את חושבת, מספרת על צרכייך ורצונותייך, והוא לוקח את זה למקום של להיפגע....

הנקודה החשובה ביות היא
באם תיזמי קשר, מה תאמרי לו? מה תחדשי? איך דברייך ישנו את דעתו?
אם יש לך תשובות לכל אלה - צרי קשר
&nbsp

למעלה