צריכה טיפה עזרה..

שרונת XD

New member
זה לא רלוונטי

המצב הוא שהיא שיקרה לו, אתה מדבר על מצבים היפותטיים, וזה לא רלוונטי.
היא כן מסתירה ממנו, וכבר מאוחר מדיי כי היא הסתירה את זה ממנו, היא לא ביקשה עצות אם להסתיר ממנו או לא, כי היא כבר שיקרה לו.
בכל מקרה, אם אתה רוצה לפתח דיון, בהודעה למטה שאלו אותך משהו.

שלום

מותר לך לדבר עם מי שתרצי. גם אם הוא רוצה אתך קשר זוגי, כל זמן שאת לא תרצי זה בסדר. אל תבגדי, הישארי ידידה לאקס וחברה לחבר.

מדהים אותי כל פעם מחדש, איזה שטויות עושים אנשים ואז זורקים את המילה 'חתונה'.
לאיזה חתונה את הולכת?
יש לך חבר, שאת משקרת לו - דבר שפשוט לא עושים.
הוא לא אוהב את הקשר שלך עם האקס בצדק! את משחקת באש, ואת תפגעי באחרים , תפסידי אותם ותפגעי בעצמך.

את כרגע במערכת יחסים, האקס שלך לא מבין שאת תפוסה - זו סיבה מס' 1 לנתק איתו את הקשר.
אם את בוחרת להשאר איתו בקשר - את לא בטוחה כלל בקשר הנוכחי שלך.
אם את לא בטוחה בקשר הנוכחי שלך - תפרדי מחבר שלך שלא מגיע לו בת זוג שאינה אמינה.

זה נראה שאו שיש לך רגשות לאקס, או שפשוט כיף לך להיות מחוזרת משני הכיוונים.

את לא יכולה להשאר בקשר עם האקס שלך שאומר לך בפירוש שאוהב אותך, כל עוד את עם החבר הנוכחי, לא משנה כמה פעמים תאמרי לעצמך את האשליה שהוא הבין ואתם ידידים.

Megie

New member

"ואני רוצה לשמור על קשר איתו כי זה הקשר הכי תומך וכייפי בעולם" נו באמת!

האקס שלך רוצה אותך וזה ברור לשתינו, אין שם ידידות המאתית אלא רק עיניין של אינטרס(ידידות אמיתית הכוונה לאפלטוניות כשהבחור לא רוצה איתך כלום מלבד ידידות מוחלטת).
לחבר שלך יש את כל הזכויות לכעוס, זה אקס שמעוניין בך, ולנהל קשר עם שקרים רק יהרוס את מה שיש בינכם.
את צריכה לכבד אותו באותה מידה שהיית רוצה שיכבד אותך במקרה דומה.
את לא חייבת לגמרי להתנתק מהאקס, אבל הודעות וקשר קבוע?! נשמע לי מוגזם.
תעשי עם עצמך חושבים-מה את באמת רוצה ומצפה מהקשר בינכם, לא את רוצה שיוביל, אם את כנה עם עצמך וזה נטו ידידותי בעיניין-תעשי שיחה עם האקס ותסבירי לו שאת לא מעוניינת להמשיך רצף כזה, שגם אחת לחודש/כמה שבועות, זה מספיק ומעבר לזה אין סיבה... אם את אוהבת את החבר שלך את לא תרצי לאבד אותו לטובת קשר שנגמר.
אם האקס ימשיך להתקשר פשוט תתחילי לסנן עד שיבין שאת בקשר חדש ויפסיק.

מקווה שאת מבינה את המהות של להסתיר מהחבר ומקווה שתעשי את השיקולים הנכונים.
בהצלחה

תודה

תודה רבה לכולם עזרתם לי מאד ובאמת אתמול דיברתי עם האקס והסברתי לו את המצב. בקיצור אני והאקס ניתקנו קשר.. מקווה שזה ימשיך כמה שיותר.. כן אני אוהבת את.חבר שלי ואין מצב שאני יאבד אותו בשביל משהו שהיה ונגמר..
שוב תודה רבה לכולםם

Wanted2012

New member
למה שלא

תכבדי את חבר שלך ותוותרי על האקס?
אם את איתו אני מניחה שהקשר איתו תומך וכיפי, האקס מיותר.

זה יכול להיות קשה לוותר על אקס- אבל חבל כל שקר מתגלה בסוף.. ובסוף תישארי בידיים ריקות.

כנראה שהאקס רוצה להרגיש שאת עדיין שלו באיזשהו מקום, וזה עושה לו טוב לראות שאת משקרת וממשיכה לדבר איתו למרות שיש לך חבר. מה שלא תעשי זה נותן תקווה לבן אדם - הוא יכול להרגיש שאם את עושה את כל הדברים האלו בשביל לדבר איתו, כנראה שיש לך עוד משהו אליו.
במידה ואין לך כלום אליו- נתקי קשר.

בלק4

New member
שלום לפילוסוף

לא היה מפריע לך שחברה שלך תעשה לך דבר כזה?
ואתה..עושה את זה לחברה שלך?

תשובה

נכון שלא יפה ששקרה, אבל אני חושב שכל אדם צריך להיות בקשר עם כל האנשים שהוא אוהב. כל זמן שלא תיצור אתו קשר זוגי, והיא אוהבת אותו כידיד, היא צריכה להיות ידידתו.

תשאלי את עצמך מה נותן לך האקס שהחבר

העכשווי לא נותן. האם היית רוצה שהחבר שלך יהיה בקשר צמוד עם האקסית.חומר למחשבה...אני נגד יצירת אובססיה אצל האקסים זה לעיתים מסוכן מדי הקינאה הרומנטית שנוצרת

למעלה