צריכה טובה קטנה !!

Wild Girl1

New member
צריכה טובה קטנה !!

היי אנשים מה המצב? הכול טוב ?!?! אני צריכה טובה קטנה מישהו מכם יודע את השמות של כל השירים של היודים מהדיסק "מציאות נפרדת" אם כן אני אשמח אם תרשמו לי את השמות ... תודה מראש!!! :)

hype15

New member
בבקשה :)

היי.. קבלי ת´שירים: 1.מחפש תשובה 2.קח אותי 3.אלה 4.שחק אותה 5.עוד ארון התקלקל 6.לא קל 7.פיוטה 8.הימים שלנו 9.ג´קי 10.הזמן שלנו 11.הבלוז 12.כל הסיפור 13.אלוהים 14.סוף העולם 15.מלחמה שקטה מקווה שעזרתי.. אם את צריכה עוד משו.. אל תהססי לפנות אליי :) הייפ

RiNaTiT

New member
כן...אני יודעת...

אבל אל תורידי מהאינטרנט!!!
אז ככה: מחפש תשובה קח אותי אלה שחק אותה עוד ארון אחד לא קל פיוטה הימים שלנו ג´קי הזמן שלך הבלוז כל הסיפור אלוהים סוף העולם מלחמה שקטה תהני!!! dont love who you get---get who you love Peace&Love all Rinat

Wild Girl1

New member
תודה יש לי עוד שאלה..

כמה דיסקים היו ליהודים... והשמות שלהם ושל השירים :) מקווה שזו לא בקשה מוגזמת... :*) תודה מראש שוב ...

RiNaTiT

New member
אז ככה...

היו ליהודים סה"כ 3 דיסקים... מציאות נפרדת...היהודים והאחרון פחד מוות את מציאות ניפרדת כבר רשמתי לך... והינה פחד מוות( הדיסק האחרון): פעמון מלחמה אמן ליפול FATHER OH LORD תענה לי עכשיו את WHERE DO YOU GO בסוף תבכו YOU’VE GOT TO BELIVE ME מקום אחר המאה העשרים היהודים (הדיסק ה שני): סמי חופשי עידן האלוהים עוד מעט אינטרמת יכול להיות באוויר גניבה תעזור לי לפעמים טיפה בים לעוף They want to kill me Im in love וזהו, ניראה לי dont love who you get---get who you love Peace&Love all Rinat

למעלה