צריכה חיזוקים..

יפעת*

New member
אויי יקירתי

אין יותר כייף ממסג' מפנק. מסג'יסט עושה את עבודתו ולא בא לחקור את גופך. נסי ללכת נסי להנות, ולחשוב רק על הכייף

כפרוני!

אני מקווה שכשאני כותבת פה את כבר אחרי מסאג' מפנק ומטריף חושים.. בכל מקרה.. העיצה הכי טובה היא להעז ואין לי ספק שכשהוא\היא יתחילו את המסאג' את תשתחררי מעצמך מרוב שזה כיף ולא תחשבי על שום דבר!

solee

New member
טלי עברה את זה ! ../images/Emo13.gif

אם אני לא טועה היא כתבה על זה לפני כמה זמן. שלא היה לה נעים אבל היא עשתה את זה, ואפילו מאוד נהנתה. תלמדי ממנה !

ובקיצור תודה רבה לכולםםםם אוהבת

תודה על הפרגונים ועל העידוד ועל הכנסת המוטיבציה והביטחון. שולחת חיבוקים ונשיקות לכולם מואההההההההההההההההה ללי

מיקיס

New member
מי שמתבייש בשומנים שלו...

בואי אספר לך משהו שקרה לי כשהייתי שמנה...היה לי פצע קטן בחזה, והזנחתי אותו במשך כמעט שנה...כי פחדתי לחשוף את חזי הגדול והנפול בפני רופא. הפצע גדל וגדל וכאב מאוד. מרחתי משחות, וברוב טמטומי סברתי שמדובר בסוג של שפשפת... עד שהפצע התפתח למימדי ענק, והבהילו אותי לבי"ח עם זיהום בכל הגוף...והיה עלי לעבור ניתוח. שחטו אותי!!! והכל בגלל הבושה שלי. יקירתי, המסאג'יסט רואה מאות כמוך בשבוע, חוץ מזה את יכולה לבקש בחורה. זה כמו שתתביישי ללכת לגניקולוג. מקווה שכבר ניצלת את הקופון ונהנית. אני לא רוצה להיות בוטה או משהו, ואני מדברת רק מנסיון...את גם בטח בסרטים שאת עושה סקס... צאי מהסרט, תתחילי לעשות לעצמך גוד טיים. מיקי

תודה , בעניין הסקס אני דווקא מאוד

פתוחה כמובן שתלוי מי בן הזוג , אפשר לאמר שאני מאוד נהנית מסקס ומרגישה הכי טוב בעולם והסרטים היחידים שאני רואה זה סרטי הנאה ועונג. תודה ללי

למעלה