צריכה חיזוקים

Oryan23

New member
צריכה חיזוקים

שלום שמי אוריין , החלטתי לא להשתמש בשם בדוי כי אינני מתביישת בתהליך שאני עוברת לפניי שלוש שנים אופיינתי כאגרופובית שזה בעצם חרדה ממרחבים פתוחים סגורים מכל דבר חוץ מהבית שלי עברתי שנה מאוד קשה שבקושי יצאתי מהבית התחלתי טיפול פסיכולוגי ותרופתי , היום עברתי את הכל ברוך השם ואני עובדת ומתחילה ללמוד ויש לי זוגיות הפסקתי את הכדורים לפניי חודש ואני מתמודדת יפה בינתיים אבל יש בי תחושת לחץ מתמדת שהחרדות יחזרו לי אם מישהו הפסיק כדורים אשמח לשמוע חוות דעת ואשמח גם לעזור אם מישהו צריך אוזן קשבת וכל מיני טריקים קטנים שעזרו לי לעבור את התקופות הקשות כאן בשבילכם [email protected] זה המייל שלי אם תרצו ליצור איתי קשר

אמא11

New member
היי אורין וברוכה הבאה לפורום../images/Emo140.gif

תודה ששיתפת אותנו וזה שאת לומדת ומתחילה לעבוד ויש לך זוגיות, גם נפלא בפני עצמו וגם יכול לעודד משתתפים אחרים בפורום. אני מניחה שהפסקת הטיפול התרופתי נעשתה בפיקוח של רופא/ה כך שיש לך כתובת מקצועית לשאול את השאלה. בOCD כאשר מפסיקים טיפול תרופתי רצוי שתהיה רשת ביטחון של טיפול פסיכולוגי קוגניטיבי התנהגותי, אבל איני יודעת איך זה בפוביות ואגרופוביה קצת שונה מOCD.בכל מקרה קשה מאד להכליל ואם מישהו יכתוב לך מנסיונו האישי זה לא יהיה רלבנטי גם לגביך. לגבי טריקים קטנים, יש ב"קישורים" של הפורום, בעמוד זה בצד שמאל תחת הכותרת "עוד בפורום", קטגוריה של "טיפים של חברי הפורום" ואני חושבת שתמצאי שם טיפים שיוכלו לעזור. אורין, בלי להכיר אותך: את נהדרת!!!!! אנחנו כאן אם תרצי להמשיך לשתף ולהשתתף תמי

למעלה