צריכה חיבוק....

צריכה חיבוק....

שלום לכולכם... במקום להתקשר אליו.. החלטתי להכנס לכאן ולהיות אתכם.... ביום שבת האחרון - לאחר 5 חודשים הכל נגמר.. למרות שאהבנו , היה לו קשה להמשיך. מאז אני כל הזמן חושבת, נזכרת, מתגעגעת.... ועכשיו נורא בא לי להתקשר אליו... אך אני מחזיקה את עצמי. נורא רוצה חיבוק חזק שישכיח לי הכל.

מיקי 35

New member
../images/Emo24.gif יקירה

כולנו מי בקצת, ומי בהרבה חווינו את אשר את חווה כעת... וזאת תחושה קשה... הגעגועים, הכאב, הניתוק הכל כך פתאומי, וכל כך אכזרי וחד... אבל מה... תתפלאי, מתגברים על זה... בדרך זו או אחרת... בסוף מתגברים, וזה נהפך להיות זכרון של העבר. בכל מקרה הגעת למקום הנכון... כולנו כאן משפחה תומכת ואוהבת, ואת מוזמנת להצטרף אלינו. נעטוף בכל החום והאהבה שבעולם...

אתם מקסימים!!!!

וואו, האמת שלא נכנסתי לכאן ביומיים האחרונים כי לא ידעתי אם בכלל תהיה תגובה וממש הופתעתי מכמות החיבוקים!!! זה בדיוק מה שהייתי צריכה... רק לא וירטואליים - אך בזה לא תוכלו לעזור לי אה?
בכל אופן, המון תודה, כייף לדעת שאני אוכל להעזר בכם .. וגם אתם בי אם תרצו... עבר עליי סופשבוע פעיל כך שלא ממש חשבתי עליו.. אך עכשיו, כשהכל נרגע ואני בבית זה צף ועולה ועולה ועולה... אבל אני חזקה ואני לא אתקשר. מחר יש לי יום הולדת ומעניין אם הוא יתקשר.... או שכן או שלא... תודה חמודים ומקסימים נשיקות

@@

New member
חמודה ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אין לך למה להתקשר אליו, הוא החליט שזה נגמר, אז גם את , סוגרת את הכל, מניחה מאור וממשיכה הלאה, אני יודעת שזה קשה מאוד (ומי כמוני יודעת).אם תתקשרי אליו, את תתחרטי... תהיי חזקה ותמשיכי הלאה, את יכולה, הכל תלוי בך.
דב שובר צלעות ועוד כמה

eiad

New member
אין לך מושג כמה אני מתחבר

אני מבין בדיוק את ההרגשה

sidi

New member
בוקר טוב ../images/Emo13.gif

ראשית כל מזל טוב ליום הולדתך ה... (לא משנה) שולח לך גם
חם שינסה להשכיח לך את הכל.

למעלה