צריכה חוות דעת

צריכה חוות דעת

החלטתי שאני רוצה להשקיע סוף סוף בMP3/4, ולא לקנות משהו זבל שיתקלקל/ישבר/ישמעו חרא וכו'... אני לא מחפשת MP4 בשביל סרים/תמונות. פשוט בגלל שיש בפנים MP3 אולי שווה להוסיף עוד קצת כסף ולקבל נגן איכותי יותר. קראתי כבר הרבה השוואות באינטרנט אבל אני לא מוצאת מכשיר שיש בו את כל מה שאני מחפשת. אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על אחד שיש בו: -תמיכה בעברית -רדיו -ממש חשוב לי שיהיה אפשר לסדר שירים לפי תיקיות (ושאפשר לעבור ביניהן...) -2 ג'יגה -שמיעה טובה (כזאת שהיא סבירה, לא מחפשת צליל איכותי ששומעים בו כל בס ובס) -אם יש אפשרות לסוללה נטענת לא רק דרך מחשב, אבל מקסימום אני אקנה אחד כזה -אם יש אפשרות לקליפס, כי אני רוצה להשתמש בנגן גם לריצות -שתיהיה אפשרות שהנגן יבחר באקראיות שירים (או שזה יש בכל נגן...?) והמחיר! אני מחפשת בסביבות ה-200-300 ש"ח, העניין הוא שיכול להיות שאין מכשיר כזה של חברה טובה ואמינה בסביבות הסכום הזה, ואז ההתלבטות היא האם להתפשר על חברה סינית זולה. לחברה שלי יש FUJICOM והיא ממש מרוצה, אבל כולם מזהירים אותי מהחברות הלל ואומרים שלא כדאי... מה אתם אומרים? יש הצעות? תודה!

יאיר B

New member
תיקיות במכשירים טובים זה רק איאודיו.

הזול ביותר שלהם עולה 400 ש"ח ל-2GB (גרסת ה-F2). לשאר המכשירים אין אפשרות לסידור לפי תיקיות אלא לפי תגיות (מידע בקובץ שדרכו המכשיר מסדר את השירים). גם נגני המדבקה מאפשרים לסדר לפי תיקיות (אם כי לא כולם - חשוב לשים לב לזה). עם נגני מדבקה אפשר ליפול טוב (מכשיר שיעבור שנה/שנתיים יפה) ואפשר ליפול רע (מכשיר שיתקלקל אחרי חודש/חודשיים). איכות הסאונד שלהם לא משהו (אבל אפשר לשפר עם אוזניות טובות = עוד כסף...). הסוללות הנטענות לא משהו (מבחינת זמני עבודה, בערך 6 שעות +-) וצפי לבעיות בהמרת סרטים לנגנים הללו (יש להם תוכנה משלהם עם פורמט שעובד רק איתם). לשיקולך.

תודה, כמה דברים...

אני לא כ"כ מבינה בדברים האלה...התגיות האלה שהמכשיר מסדר לבד, במה זה מתבטא? במה זה שונה מהתיקיות? אני לא יכולה להגיע לאיזה שיר שאני רוצה דרך זמר/פלייליסט? ומה זה נגן מדבקה...?

O

omerdav

Guest
נגן מדבקה=נגן סיני זול

נקרא ככה כי יש מפעל אחד בסין שמייצר את כל הדגמים ו"מדביק" לוגואים של חברות בדיוניות (הרבה חברות מאותו מפעל). אם הקבצים שאת מורידה לנגן מסודרים וחוקיים (אם כי לפעמים בקבצים לא חוקיים התגיות מסודרות) הנגן ימיין לך את כל השירים לפי קטגוריות כמו ז'אנר,אומן,פלייליסטים וכו'.. זה שונה מהתיקיות כי המיון הוא של הנגן ולא שלך. בנגן עם תיקיות יכולות להמציא מיון משל עצמך,נגיד "שירים לועזיים שמתחילים באות V" ובנגן עם תגיות התיקייה הזאת הולכת לעזאזל והשירים בתיקיה ממוינים לפי המיון של הנגן.

O

omerdav

Guest
Sandisk Sansa Clip

טוב לכל הדרישות מינוס התיקיות. ה-FUJICOM של חברה שלך יתקלקל תוך כמה חודשים.

למעלה