צריכה התייעצות דחופה...

bar666xp

New member
לא אין אף אחד המקום שומם...

ומעוד לא מומלץ להשתמש במילים כמו דחוף/ה זה יכול להיות מעוד דחוף לך אבל זה לך בילבד ב99% מהמקרים.

smile 20

New member
פשוט יש מבצע מוגבל בזמן

ואני ממש מתלבטת. אני רוצה לקנות את הדגם 1520, אבל בגלל שיש המון דגמים אני די מסתבכת כבר המון זמן.. מה אתם אומרים על המחשב http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-3712-prod-1,00.html אני סטודנטית, לצרכי אופיס ולימודים בלבד. חשוב לי מלא זיכרון... וסליחה על הדחוף

smile 20

New member
תודה רבה!

זה כזה מבלבל... כל הדגמים האלה. אוף
מקווה להחליט מתישהו.. מתלבטת כבר כמה חודשים... תודה.

bar666xp

New member
לשימושים שהזכרת הוא ים מעל מה שאת צריך..

אבל אם המחיר מתאים לך חופשי... תחלס לשימושים שהזכרת אפשר למצוא ניידים יותר תואמים במחירים של 3.5K~4Kש"ח רוצה להוציא 5Kש"ח שנגיד לך לא? המחיר הוא אטרקטיבי {אם חישבתי נכון את ירידת הדולר}. תחלס המחיר שלו עם 512M זיכרון עומד על כ4.5Kש"ח עם שידרוג הזיכרון בזמן ההזמנה עלה כ5Kש"ח מה המבצע לא הבנתי שהמשלוח יוצא חינם? סבבה. בכל מקרה עזבי את הפירסום שדחפו שם ואת גורם ה""לחץ"" כאילו מחר אין יותר ת'מחשב הזה.. נכון יהיה אחר אולי אפילו יותר חזק במחיר יותר נמוך... אם הוא מתאים לך {במקרה שלך הוא גם הרבה מעל מה שנחוץ לך} אז לכי על זה... אם אין לך את הצורך ורצון תרכשי משהו פחות חזק במחיר ^^^.

nonick6

New member
שאלה... משהו לא מסתדר לי....

זה אותו מחשב בדיוק כמו שהזמנתי רק ההבדל שבמחשב שאני הזמנתי הכרטיס מסך של GeForce והמחשב במבצע פה הארד דיסק 160 ג'יגה במקום 120 אצלי איך הגיוני שהוא יותר זול עוד מהחנות בשופ אילת??. מישהו יכול להסביר לי?? המחשב שהזמנתי: http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=1264 המחשב של המבצע בביזפוינט: http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-3712-prod-1,00.html

maor78

New member
בדיוק בזה ההבדל

"רק ההבדל שבמחשב שאני הזמנתי הכרטיס מסך של GeForce " כרטיס מסך יעודי מייקר את המחשב מאוד, במיוחד אם הוא מסדרה 8 של Nvidia. כשאני קניתי את שלי (גם 1520) יכלתי לקנות אחד אחר בדיוק אותו דבר "רק" עם כרטיס מסך חלש יותר ב800 ש"ח פחות. ההבדל הוא שאתה יכול לשחק משחקים חדשים יחסית בהגדרות בינוניות וsmile 20 לא יכולה. אולי בהגדרות מינימליות וגם זה לא בטוח. בלי קשר אליך, המבצע שהיא מצאה דיי משתלם אפילו שהמחשב מגיע עם כרטיס מסך שיתופי.

bar666xp

New member
מבלי להיכנס לקישורים...

כן יכול גם להיות שבחנות אחת המחיר יהיה פי 2 מבחנות אחרית ומיקומה לא קשור לכלום.. כן כ.מסך הוא אחד הרכיבים היקרים ביותר במחשב הוא משנה לגמרי את יעודו של המחשב.

nonick6

New member
בקיצור לפי מה שאתה אומר

אז הגיוני שהמחיר קצת יותר גבוהה בגלל הכרטיס מסך? ואפילו שהארד דיסק יותר גדול במחשב הזול יותר??

bar666xp

New member
אני אומר שזה בהחלט אפשרי...

תלוי באיזה HDD מדובר ובאיזה כ.מסך אבל בגדול כן.

maor78

New member
לפי המחירון

של notebookclub למשל הבדל בין הארד דיסק של 120 ל160 הוא 125 ש"ח. שזה הבדל דיי מזערי. לעומת זאת ההבדל בין כרטיס מסך intel 3100 לnvidia 8400GS הוא יותר גדול. בסביבות 500 ש"ח עם תעשה חשבון אז הייתם אמורים לקנות את המחשבים בערך באותו מחיר כי אתה קנית בשופ אילת. שוב, המחשב השני שראית הוא במבצע לכן כנראה שזאת הסיבה. חוץ מזה כמו שכבר נאמר, יש מצבים של הבדלי מחיר בין חנות לחנות ולפעמים זה הבדל רציני. שורה תחתונה שילמת מחיר טוב ביחס למפרט של המחשב שלך. אין לך סיבה להרגיש מקופח.

למעלה