צריכה הרגעה...

נכון. מסכימה. גם הייתי עושה.

הבעייה שלבדיקה צריך לחכות שבועיים, ולגלולת יום שאחרי צריך להחליט מיד, לאור הסיכוי הקלוש, הייתי מחכה שבועיים ולא לוקחת, זו כוונתי. אין משעות לבדיקת הריון בשבועיים הראשונים. ונכון פעם שנייה, יש מחלות שהרבה-הרבה-הרבה יותר גרועות מהריון.

daniella1980

New member
לא מדויק

ועוד איך יש זרע בנוזל המקדים, אלא אם הגבר לא גמר לפני כן וגם השתין מאז הגמירה האחרונה (כך שמעתי בפורום השכן), וגם אז אני אישית לא הייתי לוקחת סיכון ואני משוכנעת שהיא לא שאלה אותו רגע לפני שחדר "רגע, מתי גמרת פעם אחרונה? האם השתנת היטב מאז?" זה ממש אבסורד לקחת את השיקולים האלו בטח שלא בניסיונות מיניים ראשונים ולא עם בן זוג. חוץ מזה שיש גם פליטה מוקדמת שלא קשורה לגמירה הקודמת ושיש אותה לחלק מהגברים. להגיד "אין זרע בנוזל המקדים" זה לא אחראי ופתח לצרות רבות לנערות\נערים שקוראים אותך וחושבים שאפשר לקיים משגל נסוג כאמצעי מניעה. זו דרך לא בטוחה, אלא אם האישה יודעת במליון אחוז מתי הביוץ שלה ויודעת מה טווח הבטחון שצריך לקחת ממנו, ושוב לא זה המקרה, וברוב המקרים כאן לא זה המקרה. שמעתי שיש נשים שמבייצות פעמיים בחודש אגב. בכלל, אני נגד עצות מקצועיות בפורום לא מקצועי, או שתפנה לפורום טיפול מיני ומיניות או לרופא שלה. זה ממש חסר אחריות לתת כאן עצות ללא כיסוי, כשאף אחד כאן לא רופא ואנשים יכולים להביא חצאי אמיתות.

noo name

New member
זה רק עצות , זה ברור לי שאף אחד פה

אף אחד פה לא רופא או גניקולוג... בגלל זה שאלתי מה דעעתכם רציתי עצות... אני לא לוקחת אף אחד פהבתור נכון או לא נכון אני רוצה לראות מה הרוב חושבים וביחד עם עוד דברים שאמרו לי אני עושה את החושבים שלי לפי מה שהבנתי עד עכשיו יש סיכוי אבל הוא ממש נמוך של 1% ... הבחילות אם זה בכלל בחילות מה שיש לי (אני לא מקיאה) זה מלחץ.. אני כזאת .. תמיד שאני לחוצה יש לי בחילות... ואני אחת שנלחצת מהר ומהכל שטות אני לא מנסה להריג עאת עצמי אני מנסה להיות ריאליסטית למדתי מהטעות המפגרת הזאת ואין מצב שזה יקרה שוב בחיים ואני מעריכה את זה שאתם כותבים ב"יד קשה" ומנסים להרתיע את כל הבנות האחרות שצופות ומתעניינות בפורום ובכלל בהודעה שלי אני מקווה שהן ילמדו מהשטות שלי ולא יחזרו עלייה אני קוראת לזה שטות ולא "טעות" כי אני מקווה שלא קרה כלום בהתחשב בזה שהבן דוג עדיין טוען שכן היה קונדום ואני סומכת עליו, הרי אין לו אינטרס לשקר..

נכון. לזה התכוונתי.

והשורה התחתונה היא לא אם לסמוך או לא לסמוך על העיצות, אלא אם לקחת או לא גלולת יום שאחרי. ברור שלעתיד הורוד והאידיאלי של הבתולה שלנו-נבחר אך ורק מגע מיני מוגן מהריון וממחלות, דהיינו קונדום, השאלה היא כרגע מה לעשות עם הסכנה הנוכחית, ולא מה לעשות בעתיד.

noo name

New member
מקווה שאת צודקת.. תודה

ואני גם בחשדות שאין לי קרום או שהוא נקרע מזמן כי לא כואב לי בכלל.. גם אם דוחפים אצבעות עמוק עמוק....

למעלה