צריכה הרגעה...

noo name

New member
צריכה הרגעה...

תקשיבו פעם שניה כמעט שאני נכנסת לסיטואציה המפגרת והחסרת אחריות הזאת אתם בטח יודעים על מה אני הולכת לדבר... כן.. הייתי במצב אינטימי מאוד עם מישהו.. אני בת 18 וחצי ובתולה הקיצר.. אני לא רציתי לשכב.. אני כבר לא יודעת אם זה נקרא ששכבנו או לא אבל יצא מצב שהיו שלושה חדירות.. אבל לא עד הסוף ממש ממש... אמצע כזה בקיצור אני לא הכי זוכרת אם זה היה עם קונדום או בלי.. כי שמנו רק באמצע.. והפסקתי אחרי השלושה חדירות לא המשכנו והוא לא גמר.. שמתי לב לזה וגם הוא אמר לי.. אבל אני חוששת מ"טיפת הזהב" חח בטח שמעתם עליה.. ואני וזכרת שהוא היה בפנים אז הוא אמר משו כמו "אניעומד לגמור" אז זה מחייב שיצא לו משם טיפה של שפיך?? אני מתה מפחד ואני צריכה לקבל רק עוד שבועיים... יהיו לי שבועיים של סיוט... אז בקשה תגידו מה נראה לכם? יש מצב שאם השלושה חדירות האלה היו בלי קונדום שאני אכנס להריון? -/ תודה

יש מצב

את יכולה לרכוש ערכה לגילוי הריון באחד הסניפים הקרובים לביתך של רשתות הפארם, ולגלות בקלות ובלי להמתין שבועות. לא כתבת מתי זה קרה, אבל יש גם גלולה להפסקת הריון שניתן לקנות ללא מרשם רופא ותקופה ל-72 שעות אחרי קיום יחסי המין. מומלץ להיזהר בפעם הבאה, ואולי לשקול שימוש בגלולות. כמו-כן, קיום יחסים ללא קונדום עשוי להביא איתו גם מחלות מין, לא רק הריון. אם את מקיימת יחסים מזדמנים (=לא עם בן-זוג קבוע), מומלץ להקפיד גם על זה.

צריכה לחכות לפחות שבועיים

לבדיקת הריון כעת אין שום משמעות היא צריכה לחכות לפחות שבועיים ע"פ רוב הערכות הביתיות. לדעתי יש סיכוי, אבל הוא קטן מאד. אכן, שבועיים של סיוט או גלולת היום שאחרי.

מנסה להבין משהו מכל הבלאגן בהודעה

אם את פעם שניה במצב שכזה, עם חדירה (אפילו שזה 'רק חצי') איך את עדין בתולה? וכן, זה נקרא ששכבתם. לי אישית קשה מאוד להבין, איך דבר כזה משמעותי קורה לך ואת לא זוכרת מה היה?! ממליצה לך בחום בפעם הבאה להשתמש בקונדום. גם אם הוא לא עמד לגמור, עדין יש טיפות שיוצאות והן בהחלט יכולות לעשות את העבודה ולהכניס אותך להריון. ואם לא הריון, אז יש מחלות.. כמו שכבר המליצו לך, יש בכל בית מרקחת או ברשת הפארם, ערכות לבדיקת הריון עצמי.

daniella1980

New member
אם את אמורה לקבל עוד שבועיים

הרי שאת בדיוק בזמן הכי מסוכן בחודש בו מתרחש הביוץ. אני במקומך הייתי שוקלת (רק שוקלת) לקחת פוסטינור, רק בגלל התזמון המאוד לא טוב. אנא ממך התקשרי לרופא נשים וקבעי תור, תשאלי אותו מה לעשות. השאלה היא גם כמה זמן עבר מאז שזה קרה. אם עברו יותר מ72 שעות, אז אין כבר טעם לקחת כלום, ורק להרגע ולקוות לטוב. ועוד יותר חשוב, לעולם לא לתת לאף אחד לחדור אליך ולו לשליש חדירה ולו לרגע בלי קונדום או בלי שאת עם גלולות. ועל מחלות מין עוד לא התחלנו לדבר. חשוב ללמוד להבא לא לחזור על טעויות.

חופ שיה

New member
סיכוי קלוש

אבל קיים. חכי 14 יום ותעשי בדיקת הריון בייתי , זה יוריד לך טיפה את הלחץ לקראת המחזור. גם אצל גניקולוגים תוכלי למצוא מגוון דעות לגבי מקרה כמו שלך,כמו שקיים כאן בשירשור. לעיתים אנו נוטים להחמיר ולו על מנת להרתיע מפני התנהלות במיטה כמו שלך, אני מניחה שפעם הבאה לא תזלזלי בנחיצותו של הקונדום.

לא קראתי עד הסוף

אבל יש דבר כזה חצי בתולה?????
כיאלו מה חצי קרוע והחצי השני בפעם הבאה.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לפני מקלחת והחום לא תורם בכלל. תודה מתוקה. מבקשת סליחה מnoo name

noo name

New member
תודה לכולם ו...

עברו 72 שעות זה קרה ביום שישי... ונראה לי שאני בתולה כי אני חושבת שהקרום לא נקרע ולא ממש הרגעתם אותי.. בעע דווקא להפך למרות שדיברתי עם חברות והם אמרו שאין סיכוי כי הוא לא גמר וזה היה ל3 שניות גג וגם כי היה קונדום

דרדקן

New member
חברות שלך בטח בגילך כך שסביר

שרמת הידע שלהן דומה לשלך. אם אני זוכר נכון, בשאלה המקורית אמרת ששמתם את הקונדום באמצע, כך שזה לא משנה, הסיכוי שאת בהיריון אולי קלוש, אבל יהיה זה חסר אחריות מצידנו לומר לך שאין סיכוי כלל. היית מעדיפה שנומר לך שאין סיכוי שאת בהיריון כדי שתהיי רגועה ובעוד 3 חודשים כשבטנך תתחיל לצמוח לא תביני איך את משמינה כשאת בדיאטה? בקיצור, תעשי בדיקה, ותגידי לחברותיך שאם הן מתרגלות סקס בדומה לך, אז יש גם להן סיכוי להכנס להריון. אפשר להרגיע אותך בכך שהסיכוי הוא נמוך, אבל בכל מקרה תבדקי, כי הסיכוי עדיים קיים.

noo name

New member
צודק. ואני ..

אני לא רוצה שיגידו לי סתם באמת... אני רוצה רק את האמת.. מה שנראה לכם ונכון אני לא הכי בקיעה בסקס.... אפילו טפשה הייתי אומרת אם הגעתי למצב כזה את כל ההטפות של חסרת אחריות והכל כב עשיתי לעצמי.. ועכשיו זה יותר מעניין אותי.... אני מבולבלת ולא זוכרת אם היה קונדום או לא.. אני לא זוכרתאם שמנו אותו לפני או אחרי אניכמעט בטוחה שזה קרה אחרי ושאלתי אותו וגם הוא אמר שזה היה אחרי ושאין לי מה להלחץ כי הוא לא גמר אפילו, ושאם אני כ"כ לחוצה אז הוא רוצה לקנות לי בדיקת הריון.. בקיצור, אני יודעת שהסיכויים קלושים, אבל עדיין אני לחוצה ונכנסת לסרטים ... מרוב לחץ יש לי בחילות ואני מכניסה את עצמי לסרטים שזה בחילות של הריון נכון שאין מצב שיש בחילות אחרי פחות משבוע? (נגיד וחס וחלילה ואני בהריון...) או שכן? ובנות, תלמדו מההודעה הזאת מהטעות שלי...

daniella1980

New member
שימי לב שקודם

אמרת שאת לא זוכרת אם זה היה עם קונדום. פתאום את אומרת שזה כן היה עם קונדום, מקרה קלאסי של נסיון להרגיע את עצמך על ידי סילוף פרטים מהמציאות. האם היה קונדום או לא היה קונדום?? אם היה קונדום אז אין סיבה לדאגה. אם לא היה קונדום, אז גם שניה מספיקה כדי שהנוזל המקדים שמכיל תאי זרע, יגיע לתוכך. אנא ממך אל תקשיבי לחברות שלך, הן לא רופאות ונשמע כי הידע שלהן מוגבל וגם לא נכון. האם היית פעם אצל רופא נשים? אולי תלכי לפגישה ותבקשי שיסביר לך את כל המושגים האלו שאינך מבינה. הסיכוי להתעברות גדל ככל שאת קרובה לזמן המיועד לביוץ, וסטטיסטית הזמן הזה הוא 14 יום לפני הווסת הבאה. (זה בפירוש לא אומר שבשאר הזמן את מוגנת). במקום לחפש צידוקים תלמדי להבא: אין חדירות בלי אמצעי הגנה, לא לשניה ולא לשלוש שניות, לא עד האמצע ולא עד השליש. את משחקת רק בגוף *שלך* ולא של אף אחד אחר כאן. אגב, מה לגבי מחלות מין? זה בכלל לא מטריד אותך? הסיכון כאן גדול בהרבה ממה שאת חושבת. תתבגרי, תלמדי, תרחיבי את הידע שלך בנושא, לפני שאת משחקת במשחקים של "גדולים" ומשתשעת בגוף שלך , הוא רק שלך אם לא את תשמרי עליו אף אחד אחר לא יעשה זאת במקומך. וגם אין לו תחליף.

עד כמה שאני יודעת...

אין זרע בנוזלים המקדימים, ביחוד אם הגבר לא גמר כמה שעות לפני כן. יש נשים שאין להן קרום. לי למשל לא היה כזה דבר לדעתי. אולי בגיל מאד צעיר הוא נקרע מעצמו.

חומד.. אני ליתר ביטחון כן הייתי

עושה בדיקה. ובאמת באמת לומדת לפעמים הבאות. אין דבר כזה ללא קונדום - מהתחלה! נכון.. זה מבאס אותנו וגם את הבנים.. אבל ח י י ב י ם! יש מחלות שאפילו יותר גרועות מהריון. בחילות יכולות להיות גם מהשבוע הראשון להריון ויש אותם בעיקר בהתחלת ההריון, החודש-חודשיים הראשונים, יש כאלו שיש להן בחילות כל ההריון ויש כאלו שאין להן בכלל.. עוד 10 שנים בערך.. זה יעניין אותך יותר.. אני מקווה שהפעם זאת רק אזהרה.. אבל באמת, תשמרי על עצמך. אני מבינה אותך שאת לא זוכרת אם היה קונדום או לא או מתי.. גם אני ברגעים כאלו אפילו לא ממש יודעת איך קוראים לי.. אז כדאי לשמור על עצמך לפני. תהיי אחראית כלפי עצמך, גם יעריכו אותך יותר. והייתי ממליצה לך גם להתחיל לקחת גלולות, זה יעשה לך טוב גם מעבר לאמצעי מניעה.

למעלה