קורסים במודעות עצמית
אם מדברים על המלצות אישיות-אז אני הלכתי לכיוון היותר רוחני של מודעות עצמית,אבל ברור שכל אחד צריך למצוא את הדרך המתאימה לו.יש איזה קורס שאני רוצה לעבור ששייך לתנועה רוחנית שנקראת
תיאוסופיה.אני השתתפתי בכמה הרצאות וכנסים שלהם ובשלב זה לא הולך לאחד הקורסים שלהם רק מהסיבה הכספית ומכך שבמילא אני אתחיל ללמוד בקרוב משהו שיש לו בסיס משותף עם ה
תיאוסופיה(ראי הקישורים למטה) אז כנראה שאין צורך בכפילות הזו.אם ארגיש שבכל זאת יש צורך אז אני אתחיל את הקורס של חכמת הרגשות.את יכולה לקרוא עליו בקישור,ללחוץ מצד ימין על "פעילויות במרכז",אח"כ ללחוץ על "קורסים" ואח"כ על "חכמת הרגשות".ואנקדוטה בעניין הזה-בשבת האחרונה הייתי במסיבה ולא חשוב איך זה קרה אבל מצאתי את עצמי מדבר עם מישהי שעוברת ממש בימים אלו את הקורס הזה.היא המליצה לי עליו בחום(לא שהייתי צריך את זה כדי לחושב את המחשבות שלי אבל זה בהחלט מוסיף). חוץ מזה,אני יכול לתת לך כאן קישורים לעוד שני אתרים שאין לי התנסות אישית בהם,אבל הם נראו לי די רציניים וכמו שאומרים "אם הייתי יכול..." אז בטח הייתי מנסה גם אותם. הראשון של
אירית רושין,והשני של ה
אניגראם. כמו קרני,גם אני חושב שיש הרבה (הרבהההה,ועד שלא התחלתי לחפש לא ידעתי עד כמה) כאלו ופשוט צריך לחפש ולמצוא את אלו שמתאימים לך.אני יכול גם להמליץ לך על מסגרות הקשורות לדברים שאני הולך ללמוד,וזה יותר קשור למודעות עצמית דרך אומנות ויצירה,או במקרה הזה כתיבה(ייעוץ ביוגרפי),אם זה מדבר אליך.שמתי קישור לדוגמא כזו למטה(זה רק פאן מאוד צר,הייתי אפילו אומר סוג של תחליף לטיפול פסיכולוגי "רגיל",של כל התחום הזה,אבל אם תרצי קישורים לאתרים נוספים בנושא אני בשמחה אשלח לך במסר אישי). כמובן שלא אמרתי מילה על העלות שלהם.מאוד חבל שאתה צריך להתרושש כדי לפתח את המודעות העצמית שלך,אבל לפעמים אין ברירה וצריך עזרה חיצונית כדי להגיע להתפתחות פנימית.