צריכה הסבר ועזרה

jenny1991

New member
צריכה הסבר ועזרה

שלום לכם..אני חדשה בנושא ובבקשה אל תלעגו לי אם אני קצת מסתבכת ולא קולטת .

אני מעוניינת ללמוד חינוך והוראה לגיל הרך..
הייתי במכללת רמת גן ואצלם זה רק חינוך..ללא קבוצת גיל וללא הוראה..
השאלות..
א.האם תואר b.a ולאחר מכן תעודת הוראה יתן לי את מה שאני צריכה בסוף..
ב.האם גם ב be.d הנושאים הם חינוך ופסיכולוגיה כללית ורק התעודת הוראה היא מה שבעצם נותנת את הבחירת קבוצת גיל..
מקווה שהסברתי את עצמי

oromer

New member
מנהל
אנסה לעשות קצת סדר בבלאגן

כדי להיות מורה- את צריכה תעודת הוראה. אם יש לך תואר בחינוך זה לא מספיק עבור הוראה.
השאלה מה את רוצה לעשות?

יש אנשים שעושים תואר בהיסטוריה ואז תעודת הוראה והופכים להיות מורים להיסטוריה.זה אדם שמקצועי בתחום שלו ולמד איך ללמד/ להעביר את זה.
אם את רוצה להיות גננת עדיף לך ללמוד כמו שאמרת חינוך לגיל הרך ותעודת הוראה. זה לא חייב לבוא יחד למרות יש מקומות שעושים את זה.

לכן, אני הייתי בוחרת במקומך מכללה שמתמחה בחינוך. יש שם יותר אופציות (גם עם התייחסות לגיל, מיוחד או רגיל). למשל: סמינר הקיבוצים, בית ברל, אורנים, גורדון, לוינסקי.

בהצלחה..

jenny1991

New member
תודה רבה על התשובה

באמת התכנון היה המכללות הללו אבל בגלל שאני עובדת במשרה מלאה חיפשתי לימודי ערב..יש בכלל דבר כזה ? במכללות לחינוך ?

oromer

New member
מנהל
יכול להיות.. תבדקי מולם

יש לימודי חינוך שכן מותאמים לאנשים עובדים... אבל לא בהכרח ערב.. אולי יום וחצי בשבוע.

תגובה מאוניברסיטת תל-אביב

הי,
תואר ראשון ( בי. איי) בחינוך בנוסף לתעודת הוראה יאפשר לך לעסוק בהוראה לגילאי החטיבות והתיכונים בעוד ש bed מאפשר לך לעסוק בהוראת הגיל הרך בלבד.
למידע מפורט תוכלי ליצור קשר עם ביה"ס לחינוך באוניברסיטת תל אביב, מצורף קישור למידע הכולל גם פרטי התקשרות: http://go.tau.ac.il/m.a_education/diploma
בהצלחה,
ענת מאוניברסיטת תל-אביב

למעלה