צריכה הסברים

shirk16

New member
צריכה הסברים../images/Emo13.gif

נתחיל בזה שהתחלתי לראות את הסדרה בימי שישי את הלקט...ופשוט התמכרתי!! למרות שכל סוף פרק תמיד הכל מסתדר חח זה ממש מעניין..קיצר אהבתי. עכשיו שאלת השאלות. לא אכפת לי אם זה ספויילרים אני לא יכולה יותר כבר מלא פרקים(במיוחד בעונה השלישית) שהמתח בין לאנה לקלארק נשאר באוויר..היא אומרת לו שהיא רוצה להיות איתו לא משנה מה והוא אומר לה שהוא לא רוצה לסכן אותה וכל הבלה בלה בלה חח...הקטעים היחידים שהם מתנשקים זה בזכרונות של העבר וכל מיני חלומות שלו. השאלה שלי זה האם מתישהו בקרוב הולך להיות בינהם משהו באמת?! שהוא סוף סוף ינשק אותה או משו ויגיד לה "לא רוצה לוותר עלייך" חח או קצת אהבה ממומשת בינהם...משהו?! חח אני לא יכולה כל סוף פרק מראים שהם מדברים על זה כזה ואני מתחרפנת... הבנתי שרוב הפורום כבר ראה ת'עונה השישית.. אז יש משהו כזה? הולך לקרות בקרוב? או שלא לצפות יותר מדי.....?

TdVaSh

New member
../images/Emo58.gifתשובה

בעונה השלישית לא קורה ביניהם כלום יותר (חוץ מפרק 17 שבו קלארק מנשק את לאנה, אבל זה נשאר ככה) בעונה הרביעית לאנה יוצאת עם מישהו אחר, בפרק האחרון לאנה אומרת לקלארק שהיא אוהבת אותו ומנשקת אותו בתחילת העונה החימשית הם חוזרים ומתפתח קשר רציני סוף סוף אבל הם נפרדים באמצע העונה (קלארק נפרד ממנה כי הוא לא יכול לראות אותה נפגעת יותר, למרות שהוא עדיין מאוהב בה...)

slayer510

New member
שכחת משהו

בעונה השלישית פרק 9, לאנה פוגשת את "אדם" בבית החולים. הם לומדים להכיר אחד את השני ולאנה אומרת לאדם שהוא יכול להשכיר את הדירה שבטאלון וכך בעצם מתפתח ביניהם קשר, אך הם נפרדים כשלאנה מגלה שאדם משתמש בסמים שמתבררים בסופו של דבר להיות סוג של תרופות החייאה נסיוניות שליונל עורך עליהם ניסויים ואדם הוא שפן הניסוי. בסופו של דבר, קורה משהו לאדם, אבל אני לא אגלה לך, תראי בעצמך בפרק 16.

למעלה