צריכה המלצות-

צריכה המלצות-

רוצה לקחת סרטים של גוני מהדיוידי היום ורוצה שתמליצו לי איזזה סרט כדאי לי לקחת.. (ראיתי כבר את- צארלי, שוקולד, שאיפות, שודדי הקאריביים, פיטר פן, היו זמנים במכסיקו, ממ..זה מה שאני זוכרת בנתיים:)

מישהי יכולה לספר לי על הסרטים האלה:

בני וג'ון? מה עובר על גילברט ? ו-The Libertine? תודה:)

StArShInE2

New member
שה"ק 2....אפילו לא יצא בקולנוע..

אז מן הסתם אין אותו עוד בדיוידי....

StArShInE2

New member
לדעתייי לא,

זה אחלה סרט לדעתיי... אז תראי ותחליטי בעצמך! אולי אחרים לא אהבו ואת כן....

Vitamin Chick

New member
ממש לא

אחד הסרטים היותר טובים שראיתי בחיי. באמת. פשוט נפלא - כתוב כל כך טוב, כל כך הרבה רבדים נסתרים ועמוקים של מעבר למה שרואים, וללא ספק הסרט עם הסוף המרשים ביותר. בקיצור, מומלץ בחום - פשוט סרט נפלא

Sap Sparrow

New member
תראי את פחד ותיאוב בלאס וגאס,

זה מצחיק

אז עבדו עליי,

בכל מקרה לקחתי את "אהבה ותיעוב..." פעם הבאה ניקח את "חלון סודי":) תודה:)!!

ראיתי את "חלון סודי"

אהבתי את הסרט עד הקטע של הסוף שהיה ממש טיפשי בעייני והרס את כל הסרט אבל ג'וני כרגיל משחק מהמם:)

HabitOfWaste

New member
המלצות לסרטים של ג'וני

לא יודעת אם סיפרו לך על בני וג'ון (כי שאלת, אבל לא גוללתי את כל התשובות). ג'וני מחקה שם בצורה מדוייקת ומבריקה שניים מגדולי הסרט האילם: צ'ארלי צ'אפלין ובאסטר קיטון. הסרט עצמו לא רע בכלל, אבל ראיתי אותו לפני יותר מדי זמן, אז אני לא יכולה לתת לך היילייטס ממש. לגבי מה עובר על גילברט- זה סרט מאוד אנושי ומאוד מתיש על חיים בעיירה קטנה ועל משפחה לא מתפקדת (יש הרבה מעבר לזה, אבל חבל להרוס לך אם עוד לא ראית). ג'וני אמר פעם על הסרט הזה שהוא שחק אותו לחלוטין והוא היה צריך לקחת חופשה אחרי שהוא נעשה. עוד סרטים של ג'וני שכדאי לראות: אשת האסטרונאוט- ג'וני בתפקיד אסטרונאוט שסרח (לא ממש באשמתו, תביני כשתראי כמובן). שרליז ת'רון בתפקיד אשתו. אין כמו ג'וני בתפקיד הרע :) סיוט ברחוב אלם- נכון, זה סרט שיצא בשנת 1984, נכון הפעלולים עלובים למדי ונכון שלג'וני יש כרבולת והוא נראה כמו ספורטאי מאצ'ו מהשורה, כמו רוב הדמויות השטחיות שראינו אותם במיוחד בשנים הללו. אבל, ויש כאן אבל גדול מאוד, הסיוט ברחוב אלם הוא סרט קאלט שפשוט כיף לראות אותו עוד פעם ועוד פעם, פשוט צריך להיכנס לאווירה. מלבד זאת, מומלץ לחבר'ה שנולדו אחרי 1984 ולא הספיקו לראות את רחוב ג'אמפ 21 (נשמע טיפשי בעברית), כשהיא שודרה אצלנו בטלוויזיה, ומעוניין כמובן לתפוס את ג'וני במראה האייטיז שלו. חלום אריזונה- שביים אמיר קוסטוריצה המופלא ("שעת הצוענים" "עם הראש בקיר") זה סרט איכותי שג'וני מככב בו ואני אישית ממליצה עליו. טוב, זה יכול להימשך ככה עוד הרבה זמן... אני יכולה לתת לך עוד כמה שמות בלי הסברים, כי הפוסט הזה הופך להיות וואיי יותר מדי ארוך :) אז בבקשה: איש מת, או בשמו היותר "קליט" באנגלית Dead Man (סרט של ג'ים ג'ארמוש), אגב על הסאונדטראק אחראי לא אחר מאשר ניל יאנג...ובסרט גם משחקת מילי אביטל, גבריאל ביירן, ועוד שחקנים מבריקים. שוקולד של לאסה הלסטרום- סרט מתוק וקסום (אם התפלצנתי עד עכשיו, למה לא להמשיך... :) ) "לפני שהלילה יורד"- סרט על חייו של הסופר הקובני ההומוסקסואל רנלאדו ארנז. סרט קשה, אבל מבריק. מומלץ. טוב, זהו בינתיים. יש עוד סרטים כמו "השער התשיעי" של פולנסקי ו"האיש שבכה" שהם נחמדים, אבל לא השאירו בי רושם חזק. את מוזמנת לנסות אותם. שיהיה לכם יום טוב :) וסליחה על האורך של הפוסט הזה.

HabitOfWaste

New member
תיקון

אגב תיקון- "עם הראש בקיר" הוא לא סרט של קוסטוריצה. התכוונתי לסרט "החיים הם נס" שיוקרן היום, למי שמעוניין בשעה 22:00 ביס 3. סליחה על הטעות. יומטוב

למעלה