צריכה המלצות

ו שתי

New member
צריכה המלצות

בעקבות שרשור הנופש מאתמול, הכרנו בעובדה שזה עכשיו או בעוד הרבה זמן, ואנחנו רוצים לנסוע בעוד שבועיים. רצוי צפונה, חייב להיות בארץ. טווח מחיר- עד 800 ללילה. צריכה המלצות לצימרים וכו', משהו מפנק ושקט ובעיקר שאני אוכל לנצל מצד אחד את יתרונותיו ומצד שני להנות בשלווה. המליצו לי על כנען ספא אבל כמעט נפלתי מהמחיר- 1200 ש"ח ללילה לזוג. תודה!

במושב כליל ליד נהריה יש צימרים

קסומים של משפחה קסומה, שכמובן שכחתי את שמה אבל אוכל לברר. שם עשינו את דור לפני כמעט שלוש שנים... אז זה עלה 400 ללילה.

אמאאור

New member
הצימרים של משפחת קימחי

במושב מיצפה - 5 דקות מהכינרת. יש להם 4 צימרים וג'קוזי סגור (מקורה) משותף, שפועל 24 שעות ביממה. הצימרים פשוטים יחסית, לא מפוארים במיוחד, אבל נוחים - חדר שינה עם מיטה זוגית, טלויזיה ומערכת DVD, פינת אוכל, מטבי מצויד במקרר, מיקרו, גז, קומקום וכלים לבשל לבד. בחוץ יש ערסלים ופינות לשבת. יש המון מסלולים לטיולי נוף ואווירה באיזור, והכינרת במרחק של 5-7 דקות נסיעה. את מקבלת ביצים טריות מהלול, חלב טרי מהרפת, והמון חום וחיבה מפנינה קמחי, שממש אוהבת לפנק את האורחים ובכלל היא אישה נחמדה נורא. אנחנו היינו שם בשלב ניסיונות הכניסה להריון ונהנינו מאוד. המחירים סבירים - נדמה לי שאיזור 400 ש"ח ללילה.

mishmish04

New member
ממליצה בחום

על הצימרים של משפחת פרוחי במושב חד-נס - יושב 5 דקות מעל פארק הירדן ומשקיף בצורה מדהימה על הכינרת. ארוח מפנק ומוקפד לפרטי-פרטים. פעם אחרונה שהיינו שם זה היה 500 ש"ח ללילה לזוג לא כולל ארוחת בוקר. יש ג'קוזי, ומטבחון מצוייד היטב. תהנו גם בשבילנו

מתת

היינו שם כשהייתי בחודש התשיעי בהריון הקודם... מקום מדהים, מדהים. אין מילה אחרת אמנם קצת מדרגות בירידה לצימר עצמו אבל שווה כל רגע ולדעתי גם הרבה יותר זול מכל מה שהוזכר פה. ג'קוזי ענק, ארוחות בוקר מדהימות, וכל הפינוקים עם נוף מאלף

גם אנחנו היינו שם אצל משפחת פרץ

במתת. (מקום אחר) הייתי כבר בהמון צימרים, אבל שם היה הכי כיף שבחיים. תבקשי את הבית שיש אליו פחות מדרגות. הצימרים יושבים על צלע הר מתת בתוך חורש טבעי נוף כמו בשווייץ, העיצוב של הצימר מהמם ומיוחד במינו. יש שם אנרגיה מרפאת של שלוות הרים עם אויר צלול. ולדעתי עולה משהו כמו חצי ממה שאת רוצה להקציב.מאוד זול שם. אם תירצי אתן לך גם המלצות למסעדות מדהימות ולא יקרות בסביבה.

והלחמניות של חנה מדהימות

וגם הכלבים שלהם... מאוד נקי והכל אוורירי ולא כבד והאוירה מדהימה. אני רק מקווה שיש מקום.

לולי31

New member
אז ככה :

מצרפת לך לינקים לשני מקומות מומלצים וממליצה גם על הרוח הגלילית באבירים. אחלה רעיון לנסוע עכשיו
תעשו חיים

m a m m y

New member
בקיבוץ אביטל

יש צימרים מאד יפים. בעלי לקח אותי לשם ביום הולדת. מאד שקט ומרגיע ויפה. אני חושבת שעלה שם 600-650. ודרך אגב למה עוד הרבה זמן, כשהבן שלי היה בן שלושה חודשים, ממש ליפני שחזרתי לעבודה, היינו בסוף שבוע מקסים בגושרים. את רוב היום בילינו בדשא ליד בבריכה בצל של עץ גדול,פרסנו שמיכה גדולה והוא שכב שם עם הצעצועים שלו כמו שהיה עושה בבית, הלכנו לארוחת ערב רומנטית בדג על הדן, ואפילו עשינו טיול קטן איתו במינשא. כך שאפשר לעשות דברים נחמדים גם עם תינוק.

sipor

New member
כנען ספא באמת יקר.. אבל מדהים

שם חבל על הזמן... יש מקומות יותר זולים אבל הייתי בשוק חיובי מהמקום... פינוק אמיתי

BillB

New member
בקתה בסלע במצפה מנות

פרטים איך להתקשר אם תרצי במסר. מקום משגע - בקתה שבנויה על צלע הר, חלק ממנה הוא ההר עצמו - קיר שלם שהוא בעצם אבן, הקיר שפונה לוואדי עשוי כולו מזכוכית (כולל אמבטיה צמודה לחלון ענק, וזה שלשרותים יש קיר זכוכית הפונה לוואדי, מה שנקרא להשתין עם זאבים). יש להם כמה חדרי ארוח, הביקתה היא אחת מהם, ורק אותה אני מכירה מבפנים. המחיר כולל ארוחת בוקר גדולה וטעימה, החדר מאוד גדול, ומחולק לאזור שינה, אזור ישיבה ומטבחון מאובזר טוב. יש דק מעל הוואדי, עם כסאות נוח מעץ, ורואים את הים והשקיעה, פשוט יפהפה. יש מסעדה מעולה במעלות תרשיחא - אלומה, ממליצה בחום אם אתם באזור.

posix

New member
צימר

היינו לא מזמן בצימר מטריף ואירוח חמישה כוכבים במחיר של 550 ש"ח ללילה לזוג, בצימר של אסנת ואסף באיזור ראש פינה, תמצאי אותו כולל תמונות באתר "צימר"

ו שתי

New member
תודה טל!

ובאותה נימה, סגרנו 3/6 ברוח הגלילית בגורן. ואם נמצא מקומות לתחילת מאי, ניסע גם וגם! שחיתות במיטבה!

למעלה