צריכה המלצות

kerpi

New member
צריכה המלצות

אני חושבת לקנות את ה- MOVIE 125 של קימקו...רציתי לשמוע המלצות , טענות...אמינות הכלי, עלות טיפולים- דברים כאלה ..... בקיצר כל דבר קטן שיכול לעזור לי להחליט תודה קרן

e-shfiyut

New member
אני רוכבת עליו כבר כמה חודשים.

ומאוד מרוצה. מתאים לי בדיוק לצרכים שלי. הוא נוח לי, מספיק מהיר, מספיק קטן, עלות אחזקה סבירה לדעתי... אבל את לא אני. מה התקציב שלך? מה חשוב לך? מהירות? מקום אחסון? מחיר?

ADaM4U2

New member
אני מזה מרוצה שעוד ועוד בנות ../images/Emo98.gif

מצטרפות לגולשי הפורום, במענה לשאלות! דבר טוב ביותר!

אבן חצץ

New member
השאלה מה הגובה שלך

הוא מעט גבוה, אם את יותר נמוכה את יכולה ללכת על האח שלו ג'וקי, שהוא יותר נמוך, לי יש מובי ואני מאוד מרוצה

e-shfiyut

New member
חולקת אני עליך.

אני לא גבוהה, ואין לי בעיה. אחרי שבוע התרגלתי.... למרות שלגמדים אולי באמת עדיף הג'וקי.

kerpi

New member
מאוד חשוב לי נוחות....

אני לא גבוהה, מטר שישים...אני יודעת שהוא קצת גבוה אבל היום יש לי נסיעת מבחן עליו..ככה שאני אראה איך אני מסתדרת עם זה

אבן חצץ

New member
אם בנסיעת מבחן

תרגישי שהוא גבוה, תבקשי בעופר אבניר לקחת את הג'וקי לנסיעת מבחן

YAMAHA R1

New member
ממליץ לך לנסות גם את האג'יליטי- האח של המוהי.

רשמתי עליו סקירה בפורום. אני מאד התרשמתי ממנו לחיוב. הוא גם שוקל פחות מהמובי ב- 14 ק"ג. בתור אחד שרכב גם על כלים חזים וגדולים יותר (הונדה CH250, קאוואסאקי KLR650- אופנוע דו שימושי), אני יכול להגיד לך שהכלי מאיץ חזק יחסית ובהחלט ישאיר אותך ברמזור הירוק לפני רוב נהגי הפחיות הממוצעות שבתוכן נהגים שאינם ממהרים יותר מדי. לא רכבתי על המובי אבל מהמבחן של פול גז מול שאר קטנועי ה- 125 במחיר של עד 20,000 ש"ח, המובי היה בין המאיצים האיטיים. אני מניח שגם המהירות הסופית של האג'יליטי טיפה יותר גבוהה. הנה קישור לסקירה שלי!

אבן חצץ

New member
גם אם המובי

וגם אם הונדה ג'ירו, המכוניות הממוצעות ישארו (לפחות בהתחלה) מאחור

YAMAHA R1

New member
מובי*. דרך אגב חבר שלי רכב עליו בשיוט של

90- 95 קמ"ש (אני מדבר על האג'יליטי כן?!) מאלונים (קיבוץ ליד קרית טבעון, או יוקנעם למי שמכיר יותר טוב) עד לקרית שמונה והכלי בכלל לא התאמץ לדבריו... כמובן שהוא עשה כמה הפסקות בדרך לשם ובדך חזרה לאלונים משם. די מכובד לקטנוע 125 לדעתי! אחרי הכל, מדובר במרחק של כ- 80 ק"מ לכל כיוון. הוא אמר שהכלי הרגיש יציב למדי במהירויות האלה. חשוב לציין שהוא רכב בשעות הצהריים החמות... הרכביה נסחה בטחון והוא תפס נתיב שלם ככה שלא חתכו אותו פחיות ושאר כלי רכב מרובעי גלגלים.

אבן חצץ

New member
תראה

ברור שאפשר, רק מאוד לא מומלץ על בסיס קבוע, יש גם סיפורים על כאלו שרכבו עד אילת אם 50 סמ"ק, כמובן אם הרבה הפסקות

YAMAHA R1

New member
צודק רק שאתה רושם עם שגיאות כתיב...

באמת לא מומלץ לעשות את מה שחבר שלי עשה. נסיעות כאלו לא כדי לעשות עם כלי שמשייט על פחות מ- 100 קמ"ש. בכל אופן כשאתה אומר "אם" הכוונה למילת תנאי ולא למילת שייכות. לדוגמה: "אם תיתן לי סיבוב על הקטונע שלך אני אתן לך על שלי". המילה "עם" מתייחסת למשפט שרשמת מכיוון שזו מילת שייכות: "עם 50 סמ"ק, כמובן עם הרבה הפסקות".

אחלה קטנוע , אמין וחסכוני בקשר למהירות ...

אף פעם לא סוחטים את הקטנוע , יש מהירות שיוט כמו שהבחור אמר , ויש מהירות סחיטה , היא נועדה להשלמת עקיפות. ממליץ לך לעשות אזעקה , או להשתמש עם מנעול דיסק , קטנוע גניב .

המובי סבבה - ולפי התגובות כאן - יש עוד שאלות?

ובכלל יש עוד כמה קטנועים נוספים טובים מאד, אבל נראה לי שכבר נדלקת על המובי.

iyehuda

New member
הדיוק 125 במחיר של המובי

שווה לך גם אותו לבדוק הוא מאד זריז ,ותגובת המצערת שלו מאד מדויקת.

הדיוק בנוסף להכל גם...

אמין מאוד ,הרבה חלקי חילוף בארץ ,וכלי ותיק מאוד ,ולא יקר ל125,אני בזמן הקרוב הולך ליקנות אותו,אוגר כרגע סכום כסף מזומן בישבילו....

אבן חצץ

New member
כן, רק שהדיוק נמוך

ולא נח לרוכבים גבוהים, אני 1.77 נסעתי על דיוק מת"א להרצליה באיילון, והרגליים שלי כאבו אח"כ, מה שלא היה לי במובי, בנסיעות יותר ארוכות, הכל עניין של גובה, זה פחות או יותר אותם קטנועים

למעלה