אני חושבת לקנות את ה- MOVIE 125 של קימקו...רציתי לשמוע המלצות , טענות...אמינות הכלי, עלות טיפולים- דברים כאלה ..... בקיצר כל דבר קטן שיכול לעזור לי להחליט תודה קרן
ומאוד מרוצה. מתאים לי בדיוק לצרכים שלי. הוא נוח לי, מספיק מהיר, מספיק קטן, עלות אחזקה סבירה לדעתי... אבל את לא אני. מה התקציב שלך? מה חשוב לך? מהירות? מקום אחסון? מחיר?
רשמתי עליו סקירה בפורום. אני מאד התרשמתי ממנו לחיוב. הוא גם שוקל פחות מהמובי ב- 14 ק"ג. בתור אחד שרכב גם על כלים חזים וגדולים יותר (הונדה CH250, קאוואסאקי KLR650- אופנוע דו שימושי), אני יכול להגיד לך שהכלי מאיץ חזק יחסית ובהחלט ישאיר אותך ברמזור הירוק לפני רוב נהגי הפחיות הממוצעות שבתוכן נהגים שאינם ממהרים יותר מדי. לא רכבתי על המובי אבל מהמבחן של פול גז מול שאר קטנועי ה- 125 במחיר של עד 20,000 ש"ח, המובי היה בין המאיצים האיטיים. אני מניח שגם המהירות הסופית של האג'יליטי טיפה יותר גבוהה. הנה קישור לסקירה שלי!
90- 95 קמ"ש (אני מדבר על האג'יליטי כן?!) מאלונים (קיבוץ ליד קרית טבעון, או יוקנעם למי שמכיר יותר טוב) עד לקרית שמונה והכלי בכלל לא התאמץ לדבריו... כמובן שהוא עשה כמה הפסקות בדרך לשם ובדך חזרה לאלונים משם. די מכובד לקטנוע 125 לדעתי! אחרי הכל, מדובר במרחק של כ- 80 ק"מ לכל כיוון. הוא אמר שהכלי הרגיש יציב למדי במהירויות האלה. חשוב לציין שהוא רכב בשעות הצהריים החמות... הרכביה נסחה בטחון והוא תפס נתיב שלם ככה שלא חתכו אותו פחיות ושאר כלי רכב מרובעי גלגלים.
באמת לא מומלץ לעשות את מה שחבר שלי עשה. נסיעות כאלו לא כדי לעשות עם כלי שמשייט על פחות מ- 100 קמ"ש. בכל אופן כשאתה אומר "אם" הכוונה למילת תנאי ולא למילת שייכות. לדוגמה: "אם תיתן לי סיבוב על הקטונע שלך אני אתן לך על שלי". המילה "עם" מתייחסת למשפט שרשמת מכיוון שזו מילת שייכות: "עם 50 סמ"ק, כמובן עם הרבה הפסקות".
אף פעם לא סוחטים את הקטנוע , יש מהירות שיוט כמו שהבחור אמר , ויש מהירות סחיטה , היא נועדה להשלמת עקיפות. ממליץ לך לעשות אזעקה , או להשתמש עם מנעול דיסק , קטנוע גניב .
ולא נח לרוכבים גבוהים, אני 1.77 נסעתי על דיוק מת"א להרצליה באיילון, והרגליים שלי כאבו אח"כ, מה שלא היה לי במובי, בנסיעות יותר ארוכות, הכל עניין של גובה, זה פחות או יותר אותם קטנועים