צריכה המלצות

c a m e r o n

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

אגב מאייתים את זה Jeff Buckley למקרה שתרצי לחפש וגם Mark Lanegan מצויין

fire witch

New member
לא היה לי זמן להוסיף אבל ...

אני ממליצה על האלבום הכפול שלו sketches for my sweetheart the drunk שזה הדיכי האולטימטיבי . אבל בהחלט וללא ספק Lilac wine זה הדבר הכי מדהים שלו ששמעתי

c a m e r o n

New member
לפי מה שהבנתי

האלבום הזה הוא בעיקרון דמואים לאלבום שלו שהיה אמור להקרא my sweetheart is drunk אבל הוא מת לפני שהוא הספיק לסיים אותו, אז מאוחר יותר שחררו את הדמואים בתור אלבום והוסיפו את הsketches for וגם Grace אלבום מצויין

Absolut3sbk

New member
בבקשה..1..1.

u2 - one Deep purple- Soldier of Fortune GNR- Patient הרבה פינק פלויד!!@#!@# Whitesnake- Is this love Robbie Williams- Angels Bon Jovi- Always הרבה ג'ימי הנדריקס.1..1 אריק קלפטון.1.. Santana

FunkyCrime

New member
Mad World-Gary Jules

אני במקרה שומעת את זה עכשיו, זה שיר ממש עצוב זה קאבר לשיר של Tears For Fears זה מהפסקול של דוני דארקו (אחלה סרט)

sharzoe

New member
לדעתי, מוריסי כתב את השיר הכי עצוב

Ths smiths- last night I dreamt that somebody loved me

e x t e r i or

New member
אלבום שכולו רק עצב, עצב, עצב....

זו פעם ראשונה שנכנסתי לכאן, וחשבתי לתרום קצת..... אז ככה, האלבום הכי עצוב, מלנכול, דיכאוני ומה לא הוא pink moon, של הזמר הבריטי ניק דרייק, שהתאבד לפני כמעט שלושים שנה בשל דיכאונו בגיל 27. הוא הוציא כולה 3 אלבומים ואשכרה כולם דיכאוניים ברמות מטורפות, והקול שלו בכלל גורם לך לבכות. לפי דעתי, מומלץ. אבל אל תשקעי בזה יותר מידי.....

UnderTown

New member
אני לא מבין

איך אף אחד עדיין לא אמר כאן את הסטרוקס. אין יותר עצוב ומנלכולי מsomeday, last night, reptilia וכו'..

FIRE GODDESS

New member
וואו תודה רבה עוד עוד!!!

משו דיכאוני בסגנות אממ smile empty soul גם ואוונסנס ואם אפשר אני גם מחפשת להקות לא מוכרות.....

UnderTown

New member
homesick של הויינס כמובן..

אני גם ממליץ על הגירסא של הויינס לim only sleeping של הביטלס.. גרסא שמתעלה על המקורית

למעלה