צריכה המלצות!

צריכה המלצות!../images/Emo13.gif

לשירים של R.E.M, ולד זפלין.. וגם המלצות ללהקות גראנג' טובות (חוץ מנירוונה ופרל ג'אם) ושירים מומלצים אם אפשר! תודה רבה רבה רבה אתם נהדרים!

Liorking

New member
אליס אין צ'יינס

לד זפלין - האלבום הראשון, השני, רוב הרביעי (השיר הזה על הכלב השחור מסלעים המתגלגלים ששבר את הסכר ועלה במעלית), קשמיר - וזו רק ההתחלה.

Caraya

New member
REM וזפלין

REM: אני לא מי יודע מה מתמצא אבל השירים האהובים עליי הם Man on The Moon Bad Day The Great Beyond Imitation of Life All The Way to Reno (נדמה לי שקוראים לו ככה) Orange Crush אני יכול להמליץ לך על האוסף המצויין שלהם. לד זפלין: יותר מדי שירים טובים בשביל לרשום ככה, זו אחת הלהקות הכי טובות בהיסטוריה של הרוקנרול! למזלנו יצא להם ממש לא מזמן אוסף כפול חדש בשם Mothership שהוא נקודת התחלה מעולה.

Liorking

New member
אל תקני אוסף!

ללד זפלין יש יותר מדי שירים טובים מכדי שיהיה אפשר להכליל את כולם באוסף, האלבומים שלהם הם נכסי צאן עופרת ומהווים ביחד הרבה זמן של מוזיקה משובחת. אל תקשיבי לו! שירים של REM: Sidewinder Sleeps Tonight It's the End of the World as We Know It Losing My Religion Drive Lotus At My Most Beautiful Daysleepers שכחתי בגראנג' את סאונדארגן, את חייבת להכיר את Black Hole Sun. נסי את Superunknown ואח"כ את Badmotorfinger. בסה"כ הם פחות מלהיבים מאליס אין צ'יינס אבל יותר מתוחכמים מהם (אחת הסיבות, בין השאר). הם גם קצת יותר קשים להאזנה.

תודה רבה לכולם!! ../images/Emo13.gif

השירים ממש טובים, ולא טעיתי אתם באמת נהדרים!

«Jimmy Page»

New member
עוד גראנג' (?)

Mad Season Soundgarden Mudhoney Mother Love Bone Screaming Trees לMad Season ו-Mother Love Bone יש אלבום אחד לכל להקה, אז לא תהיה לך בעיה לכסות אותן. Soundgarden- כהתחלה הייתי הולך על ה-A-Sides בתכלס. הכי קל להתחיל מהאוספים ומשם לרדת לפרטים, לדעתי. Mudhoney- Under a Billion Suns- אלבום ענק, ואיתו האלבום Dust של הScreaming Trees. זה יתן לך את הפוש של ההתחלה.

mallava

New member
ממעריץ של אר אי אם

אני ממליץ לך על שירים משנות השמונים שלהם, עוד לפני החתימה בוורנר וכשהקול של מייקל סטייפ היה בוסרי, מתוק ויפה ולא צרוד ומזדקן כמו שהוא נשמע היום. driver 8 can't get there from here shaking through begin the begin carnival of sorts fall on me these days stand radio free europe life and how to live it ages of you wendell gee so.central rain all the right friends והרשימה יכולה להמשיך עד מחר... תערובת של רוק פ'אנק פולק ופוסט פאנק.. מוזיקה אדירה בעיניי (השפעה ברורה של להקות ואמנים כמו טוקינג הדס, פטי סמית', מגזין וטלוויז'ן). לגבי לדז"פ אני לא חזק בהם אבל אני יודע שהאלבומים המומלצים בד"כ הם לדז"פ 4, לדז"פ 2, houses of the holy ועוד אחד ששכחתי את שמו.

למעלה